بهران آب در کبودراهنگ همکاری مردم را می طلبد



ایسنا/همدان مدیر آبفا شهرستان کبودراهنگ شروع بحران کم آبی در کبودراهنگ را خیلی زودتر از انتظار دانست و گفت: از ابتدای شروع فصل تابستان و گرمای هوا شاهد بالا رفتن مصرف آب هستیم لذا از مردم تقاضا داریم مصارف خانگی را کنترل و مدیریت کنند.

برای پیگیری شکایات مردمی مبنی بر رها شدن شکستگی های تآسیسات آب در روستاهای شهرستان کبودراهنگ گفتگویی با مدیر آب و فاضلاب شهرستان کبودراهنگ انجام دادیم.

امین شیخی زاده در گفتگو با ایسنا ابراز تأسف کرد که برخی از همشهریان با مصرف بی رویه آب شرب را به صورت غیرمجاز، با کشت صیفی جات و سبزی جات در منازل خود به کار می برند و کمبود آب موضوعی نیست که با بی اعتنایی از کنار آن عبور کرد چرا که در صورت مشاهده با افراد متخلف برخورد قانونی و به مراجع قضایی ارجاع داده می شوند.

مدیر آب و فاضلاب کبودراهنگ در سؤال خبرنگار ایسنا برای تعمیر تأسیسات آب روستاها گفت: برای حل مشکل تأسیسات بیش از ۸۹ مورد تعمیرشکستگی و نشتی با هزینه ای بالغ بر ۲۷۰میلیون ریال در روستاهای شهرستان کبودراهنگ انجام شده است و از مردم کبودراهنگ خواست مشکلات شکستگی تأسیسلات آب را با شماره تماس ۱۲۲ اطلاع رسانی کنند.

شیخی زاده گریزی به خدمات انجام شده در روستاهای کبودراهنگ زد و گفت: : تعویض و نصب الکتروپمپ روستای خلعت آباد با هزینه ای بالغ برق ۷۳۰میلیون ریال، نصب الکتروپمپ روستای داق داق آباد با هزینه ای بالغ بر ۵۶۰میلیون ریال، تعمیر الکتروپمپ روستای قهورد علیا در دو مرحله با هزینه بالغ بر ۸۶۰میلیون ریال، و تعویض الکتروپمپ روستای عبدالمومن باهزینه بالغ بر ۴۲۰میلیون ریال

از جمله مواردی است که نیروهای اداره آبفا شهرستان کبودراهنگ پس از گزارش مردمی به محل مورد نظر مراجعه و اقدام به تعمیر و تعویض تأسیسات کرده اند.

شیخی زاده همکاری مردم شهرستان کبودراهنگ برای گذر از بهران آب را حیاطی دانست و گفت: صرفه جویی در مصارف خانگی و کشاورزی نقش بسیار مهمی در مقابله با خشکسالی دارد و از مردم شهرستان بخصوص روستاها که ۸۰ درصد جعیت کبودراهنگ را تشکیل می دهد خواست مصرف بهینه آب را جدی بگیرند.

وی بیشترین مشکل تأسیسات آب روستاهای شهرستان کبودراهنگ را مستحلک بودن دانست و گفت: هر ساله بسیاری از تأسیسات آب روستاها تعویص می شود با همه این موارد درصدی از آب روستاه به دلیل فرسودگی تأسیسات هدر می رود.

وی روستاهای ویان، ازون دره و آقداش مهربان را از دیگر روستاهایی برشمرد که در سال جاری تعویض و نصب الکتروپمپ برای تعمیر تأسیسات آب آنها با هزینه ای بالغ بر ۲،۲۹۰میلیون ریال هزینه شده است.



شیخی زاده در پایان از همشهریان خواست

هزینه های مصارف را در موئد مقرر پرداخت کنند

و در صورت بروز هر گونه مشکل حوادث و اتفاقات آب از طریق سامانه ۱۲۲ اطلاع رسانی موارد را به اطلاع اداره آب شهرستان برسانند.

پرسش و پاسخ در بهران آب در کبودراهنگ همکاری مردم را می طلبد

گفتگو با هوش مصنوعی