رقابت تنگاتنگ ۲ شرکت پیشتاز در عرصه فضا / ارسال کپسول فضایی بوئینگ به ایستگاه فضایی



حوزه فن آوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان بوئینگ نیز اعلام کرده است کار ساخت کپسول فضایی این شرکت رو به اتمام است و پرواز آزمایشی (CST-۱۰۰ Starliner) به ایستگاه فضایی بین المللی در آینده نزدیک انجام خواهد شد. به گزارش خبرنگار، پس از موفقیت کپسول فضایی کرو دراگون شرکت اسپیس ایکس به ایستگاه فضایی بین المللی، شرکتنیز اعلام کرده است کار ساخت کپسول فضایی این شرکت رو به اتمام است و پرواز آزمایشیبه ایستگاه فضایی بین المللی در آینده نزدیک انجام خواهد شد.



کپسول فضایی کرو دراگون اسپیس ایکس در ماموریتی به نام Demo-۱ در تاریخ ۲ ماه مارس ۲۰۱۹ به فضا پرتاب شد و پس از طی ۷۲ ساعت به ایستگاه فضایی بین المللی رسید؛ این کپسول فضایی پس از اتمام ماموریت خود در روز ۹ ماه مارس، برابر با جمعه ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ به سوی زمین بازگشت. کپسول فضایی کرو دراگون اسپیس ایکس در ماموریتی به نامدر تاریخ ۲ ماه مارس ۲۰۱۹ به فضا پرتاب شد و پس از طی ۷۲ ساعت به ایستگاه فضایی بین المللی رسید؛ این کپسول فضایی پس از اتمام ماموریت خود در روز ۹ ماه مارس، برابر با جمعه ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ به سوی زمین بازگشت.

پرتاب کپسول فضایی CST-۱۰۰ Starliner از پایگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال در فلوریدا انجام خواهد شد؛ موشک (Atlas V rocket) کپسول فضایی را به خارج از جو کره زمین حمل خواهد کرد.



مقام های شرکت اسپیس ایکس پس از موفقیت در پرتاب کپسول فضایی کرو دراگون ماموریت Demo-۱ اعلام کرده اند در ماه جولای سال میلادی جاری قصد دارند ماموریت Demo-۲ را انجام دهند و دو فضانورد ناسا که دوره های آموزشی را در اسپیس ایکس گذرانده اند به ایستگاه فضایی بین المللی منتقل شوند. مقام های شرکت اسپیس ایکس پس از موفقیت در پرتاب کپسول فضایی کرو دراگون ماموریت Demo-۱ اعلام کرده اند در ماه جولای سال میلادی جاری قصد دارند ماموریترا انجام دهند و دو فضانورد ناسا که دوره های آموزشی را در اسپیس ایکس گذرانده اند به ایستگاه فضایی بین المللی منتقل شوند.



هر دو کپسول فضایی کرو دراگون اسپیس ایکس و CST-۱۰۰ Starliner قابلیت حمل ۴ فضانورد را دارند که یک نفر بیش از کپسول فضایی سایوز روسی است. هر دو کپسول فضایی کرو دراگون اسپیس ایکس و CST-۱۰۰ Starliner قابلیت حمل ۴ فضانورد را دارند که یک نفر بیش از کپسول فضایی سایوز روسی است.

هزینه انتقال افراد به فضا با کپسول فضایی سایوز

پس از بازنشستگی شاتل فضایی در سال ۲۰۱۱ ناسا با استفاده از موشک و کپسول های فضایی روسی مشهور به سایوز به حمل و نقل فضانوردان و تجهیزات به ایستگاه فضایی بین المللی می پردازد؛ هزینه کرایه هر صندلی در کپسول فضایی سایوز برای انتقال فضانوردان حدود ۸۰ میلیون دلار است و به همین دلیل آمریکا با اسپیس ایکس و بوئینگ برای ساخت نسل جدید کپسول های فضایی وارد مذاکره شد.

قرارداد اسپیس ایکس با ناسا حدود ۲٫۶ میلیارد دلار و با بوئینگ حدود ۴٫۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

افزون بر ساخت کپسول فضایی، دانشمندان ناسا در همکاری با بوئینگ و چند سازمان دیگر در حال طراحی نسل جدید لباس فضانوردی هستند که ویژگی های منحصربه فردی دارد وبه فضانوردان امکان حرکت بیشتری می دهد.

منبع:Space

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «رقابت تنگاتنگ ۲ شرکت پیشتاز در عرصه فضا / ارسال کپسول فضایی بوئینگ به ایستگاه فضایی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.