دستورالعمل های عربستان سعودی برای حج- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم



به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، وزارت حج و عمره عربستان سعودی امروز سه شنبه از زائران خانه خدا خواست تا هنگام ورود به حج مجموعه دستور العمل هایی را برای تسهیل سفر خود رعایت کنند.

وزارت حج و عمره عربستان در توییتی نوشت: «آگاهی زائران از اندازه ها و وزن های مصوب برای پذیرش حمل بار ، سفر آنها را آسان تر می کند».

این وزارت خانه همچنین خواستار بررسی تمامی موارد مورد نیاز و مدارک رسمی قبل از رفتن به فرودگاه شد.

از سوی دیگر، ریاست کل امور مسجد الحرام و مسجد النبی، میانگین مدت زمان انجام مناسک عمره را در حج ۱۴۰۲ اعلام کرد.

وی اعلام کرد که میانگین زمان السعی ۳۹ دقیقه و میانگین زمان تردد بین مطاف تا مسعی ۹ دقیقه و میانگین طواف ۴۶ دقیقه است.

انجمن کارشناسان نجوم در عربستان سعودی اعلام کرد که تاریخ عید قربان برای سال ۲۰۲۳ (۱۴۰۲) روز چهارشنبه ۲۸ ژوئن (۷ تیر) تا شنبه ۱ ژوئیه ( ۱۰ تیر) خواهد بود.

مسئولان سعودی اعلام کردند که زائرانی که ویزای عمره دارند تا ۲ هفته دیگر یعنی ۴ ژوئن (۱۴ خرداد) می توانند وارد مکه مکرمه شوند و آخرین زمان حضور آنها ۱۸ ژوئن (۲۸ خرداد) است و پس از این زمان هر گونه ورود به مکه مکرمه بدون داشتن ویزای حج تمتع ممنوع است.

اداره کل صدور مجوزات عربستان سعودی با صدور بیانیه ای اعلام کرد که از طریق مقرهای خود در گذرگاه های زمینی، دریایی و هوایی و همچنین با تمام امکانات لازم ، شرایط را برای ورود تمام زائران خانه خدا به عربستان سعودی تسهیل می کند.

بر اساس این بیانیه، نیروهای انسانی با استفاده از جدیدترین دستگاه ها و تکنولوژی ها و همچنین تسلط به تمام زبان های کشورهایی که حاجی به عربستان اعزام می کنند، آماده پذیرایی از زائران خانه خدا هستند.

روز یکشنبه نخستین پروازهای حامل حجاج خارجی از هند، نیجریه ، بنگلادش و پاکستان امروز وارد فرودگاه های عربستان سعودی شد.

وزارت حج و عمره عربستان سعودی اعلام کرد که چادرهای عرفات حج و منا برای زائران حج تمتع ۱۴۰۲ در حال آماده سازی است و با توجه به گرمای هوا در عربستان، تعداد وسایل سرمایشی در چادرها افزایش یافته است.

تاریخ ادای مناسک حج از روز هشتم ماه ذی حجه منطبق با ۲۵ ژوئن (۴ تیرماه) خواهد بود.

عربستان سعودی اعلام کرد که زائران باید این واکسن ها را در دوره مناسب قبل از آغاز مناسک حج تزریق کنند تا اثربخش باشد. این واکسن ها از جمله واکسن های چهارگانه مننژیت، پنوموکوک، واکسیناسیون علیه هپاتیت ویروسی آ و ب. واکسن مننژیت، سرخک و اوریون، تب زرد هستند.

این درحالی است که «عبدالفتاح مشاط» معاون وزیر حج و عمره عربستان در گفت وگو با روزنامه الشرق الاوسط تاکید کرد: تعداد حجاجی که خارج از عربستان برای ادای مناسک حج به این کشور می آیند به آمار پیش از آغاز شیوع ویروس کرونا بازگشته است.

وی افزود: ۲ میلیون مسلمان خارج از عربستان از سراسر جهان و ۲۰۰ هزار نفر از داخل عربستان می توانند مناسک حج را به جا آورند.

اخیرا نیز «عامر آل خشیل» مدیر عامل نهاد حج و عمره شرکت هواپیمایی عربستان سعودی اعلام کرد که امسال در حج ۱۴۴۴ هجری قمری (۱۴۰۲ ) برای اولین بار ۶ فرودگاه برای استقبال از حجاج اختصاص داده می شود.

وی تاکید کرد که هواپیمایی عربستان سعودی از طریق حداقل ۱۰۰ فرودگاه جهان حجاج را جابجا خواهد کرد و به فرودگاه های شهرهای «مدینه منوره»، « الدمام»، «ریاض»، « جده» ، « ینبع» و «طائف » منتقل می شوند.

عربستان سعودی در سال گذشته به دلیل محدودیت های اعمال شده ناشی از ویروس کرونا پذیرای بالغ بر ۹۰۰ هزار زائر خانه خدا بود، اما امسال اعلام کرد که نزدیک به ۲ میلیون حجاج به مشرف می شوند.

سال گذشته ۱۴۰۱ ، ۸۹۹ هزار و ۳۵۳ حجاج به حج مشرف شدند. در حج های تمتع ۱۴۰۰ و ۱۳۹۹ نیز عربستان سعودی تصمیم گرفت که حج تمتع را با حضور زائران ساکن عربستان برگزار کند.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «دستورالعمل های عربستان سعودی برای حج- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.