تخصیص نیافتن اعتبار نباید بهانه دستگاه ها برای ورود به برنامه های فرهنگی باشد



دومین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان گنبدکاووس در سال ۹۸ با حضور اعضاء این شورا در محل فرمانداری با دستور کار ارائه گزارش تحقیقی جهاددانشگاهی در خصوص سنجش نگرش مردم استان گلستان نسبت به مواد مخدر و روانگردان ها، ارائه گزارش شبکه بهداشت و درمان مبنی بر تخلف عطاری های غیرمجاز، تبیین وضعیت خیابان میهن و اماکن عمومی، ارائه گزارش فرماندهی انتظامی در خصوص کشفیات انواع مواد مخدر و دستگیری ها طی یک ماه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، عبدالقدیر کریمی در این جلسه فعالیت های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر را بسیار مهم و تاثیرگذار دانست و گفت: از طریق این شورا می توان از ظرفیت دستگاه های اجرایی به ویژه دستگاه های فرهنگی مرتبط با این حوزه استفاده کرد تا دغدغه های مقام معظم رهبری، دولت، بزرگان و دلسوزان نظام در حوزه مدیریت و ساماندهی آسیب های اجتماعی به ویژه مواد مخدر را رفع کرد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس بیان کرد: ارزیابی های شورای هماهنگی استان نشان می دهد که فعالیت های این شورا در طول دو سال گذشته موجب شده که وضعیت شهرستان در حوزه مواد مخدر در سال ۹۷ بهتر از سال ۹۶ باشد و رتبه اول استان را در مبارزه با مواد مخدر کسب کند.



کریمی ابراز امیدواری کرد که با تداوم فعالیت های این شورا و دستگاه های اجرایی مرتبط، سال ۹۸ در بحث اجتماعی کردن فرهنگ مبارزه با مواد مخدر و استفاده از ظرفیت نهادهای فرهنگی، شهرستان گنبدکاووس وضعیتی بهتر نسبت به سال های قبل داشته باشد.



وی گفت: در این مسیر باید از ظرفیت آموزش و پرورش، دانشگاه ها، نهادهایی مانند جهاددانشگاهی و همچنین سازمان های مردم نهاد استفاده کنیم و لازم است که اتاق فکری با حضور دانشجویان، اساتید و پژوهشگران با محوریت دانشگاه گنبدکاووس ایجاد شود و همچنین همکاری و حضور معاونت حوزه قضایی استان و ریاست دادگستری شهرستان در جلسه این شورا را باعث افزایش قدرت و اقتدار بیش از پیش شورا در برخورد و ساماندهی وضعیت مواد مخدر دانست.



وی تاکید کرد: تخصیص نیافتن اعتبار نباید بهانه ای برای دستگاه ها در عدم ورود به برنامه های اجتماعی و فرهنگی باشد و همه ما وظیفه داریم در این مسیر مقتدرانه عمل کنیم و دستگاه ها می توانند از ظرفیت های مدیران استانی و فرمانداری ها در این مسیر استفاده کنند.



فرماندار ویژه گنبدکاووس با اشاره به برنامه های آینده این شورا، بیان کرد: این شورا در نظر دارد که در سال ۹۸ با برگزاری چند همایش و برنامه استانی در راستای فرهنگ سازی، ترویج و اشاعه نگاه مبارزه با مواد مخدر، شرایطی ایجاد کند که مردم، جوانان، دانشجویان و اساتید نقش قابل توجهی در این حوزه داشته باشند.



کریمی با اشاره به نزدیکی فصل تابستان و ایام فراغت دانش آموزان و دانشجوها، توجه دستگاه ها و نهادها به این بخش را خواستار شد و تاکید کرد: با توجه به تجربه سال های گذشته و نیازسنجی ها، لازم است که آموزش و پرورش، سازمان ورزش و جوانان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، دانشگاه ها، سازمان تبلیغات اسلامی و تمام دستگاه هایی که می توانند در زمینه پر کردن اوقات فراغت برنامه ریزی کنند، وارد عمل شوند.



این جلسه «ابراهیم شهبازی» مدیر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) در گلستان به ارائه گزارش و نتایج حاصل از فعالیت ها و پژوهش های حوزه مواد مخدر پرداخت.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در تخصیص نیافتن اعتبار نباید بهانه دستگاه ها برای ورود به برنامه های فرهنگی باشد

گفتگو با هوش مصنوعی