آیین نامه ارتقای اعضای هیات علمی اصلاح شود / اعطای امتیازات ویژه به فعالیت های حوزه کاربرد



معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم گفت: برای تشویق و ترغیب اعضای هیات علمی به منظور فعالیت در حوزه نیازهای کشور باید آیین نامه ارتقای اعضای هیات علمی اصلاح شود و به فعالیت های حوزه کاربرد امتیازات ویژه داده شود.

به گزارش ایسنا، دکتر علی خیرالدین در اولین نشست شورای سیاست گذاری سامانه نان (نظام ایده ها و نیازها) مهمترین دستورالعمل این نشست را بررسی اساسنامه سامانه نظام ایدها و نیازها «نان» اعلام کرد که پیش نویس آن توسط موسسه پایش علوم و فناوری تهیه شده است.

وی افزود: با راه اندازی این سامانه که وب سایت آن در مراحل نهایی بارگذاری است؛ همه علاقمندان به حوزه علم و پژوهش و علاقمند به حل مشکلات کشور در سامانه ثبت نام کرده، نیازهای مهم مورد نظر خودرا اعلام کنند.

دکتر خیرالدین افزود: پس از برگزاری نیازها، اعضای هیات علمی، محققان دانشگاهی و پژوهشگران آزاد می توانند راهکارهای خودرا برای حل نیازهای اعلام شده بیان کنند و این راهکارها درصورت تایید در مراکز دانشگاهی مورد حمایت مادی و قانونی قرار می گیرد.

وی با اعلام اینکه هم اکنون سامانه های مختلفی برای دریافت نیازهای پژوهشی در کشور فعال است، گفت: سامانه نان همه این سامانه ها را در یک بستر یکپارچه گردهم می آورد.

معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم اظهار کرد: برای تشویق و ترغیب اعضای هیات علمی برای فعالیت در حوزه نیازهای کشور باید آیین نامه ارتقای اعضای هیات علمی اصلاح شود و فعالیت های حوزه کاربرد امتیازات ویژه داده شود.

به نقل از وزارت علوم، دکتر خیرالدین گفت: انتشار مقالات حوزه کاربرد پیشنهاد دیگری است که برای توقیت فعالیت این حوزه مطرح است و در این زمینه دانشگاه شیراز در حال راه اندازی مجله پژوهشی صرفا مرتبط با طرح های پژوهشی حوزه کاربرد است.

وی گفت: این سامانه کمک می کند نیازها و راهکارها به شکل موضوعی و جعرافیایی دسته بندی شود و از طرفی امکان استفاده از ظرفیت کل کشور برای حل این نیازها و مشکلات فراهم شود.

بر اساس این گزارش، در ادامه جلسه اعضای شورای سیاستگ ذاری سامانه «نان » به ارائه نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود در زمینه اجرایی شدن این طرح پرداختند.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در آیین نامه ارتقای اعضای هیات علمی اصلاح شود / اعطای امتیازات ویژه به فعالیت های حوزه کاربرد

گفتگو با هوش مصنوعی