پیگیری طرح ایجاد خرده فروشی در بازارچه های مرزی خراسان جنوبی



به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، جلسه کمیسیون تنظیم بازار شهرستان سربیشه ظهر امروز به ریاست فرماندار شهرستان و با حضور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در محل فرمانداری شهرستان برگزار شد.

در این جلسه فرماندار شهرستان سربیشه ضمن تشکر و قدردانی از تلاش، پیگیری و درایت و تدابیر ارزشمند رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی در حوزه صنعت و معدن و تامین کالاهای اساسی استان و شهرستان در راستای رضایتمندی حداکثری مردم با اشاره به بازگشت آرامش به بازار، هدف دشمنان از تحریم را بسترسازی برای ایجاد نا آرامی در سطح کشور عنوان کرد.

محمدی افزود: ثبات کنونی بازار که با تلاش و تدبیر مدیران ذیربط حاصل شده به معنی ناکامی و شکست دشمن در این زمینه است.

فرماندار سربیشه در این جلسه بر ضرورت ساماندهی روز بازار در راستای کسب رضایت مردم و اصناف، بازنگری در میزان سهمیه آرد اختصاصی به شهرستان با توجه به تحولات جمعیتی، تأمین برخی از کالاهای مورد نیاز شهرستان از جمله لاستیک بزرگ و متوسط و نیز استفاده بهینه و حداکثری از ظرفیت بازارچه مرزی تاکید کرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی نیز ضمن تبریک انتصاب فرماندار شهرستان سربیشه با تأکید بر ادامه تأمین اقلام اساسی مورد نیاز شهرستان، اقدامات و برنامه های این سازمان را در این زمینه تشریح کرد.

داوود شهرکی با بیان اینکه میزان توزیع شکر در سال ۹۶ حدود ۷۰۰ تن بوده و با پیگیری های صورت گرفته این میزان در سال ۹۷ و سالجاری افزایش چشمگیری داشته است افزود: ۳۴۰۰ تن شکر در سال گذشته و ۴۸۸۰ تن شکر از ابتدای سالجاری تاکنون در استان جذب و در سه بخش صنف، صنعت و مردمی توزیع شده است.

دبیر کمیسیون تنظیم بازار استان با بیان اینکه در زمینه تامین لاستیک مورد نیاز شهرستان ها هیچ گونه مشکلی وجود ندارد تاکید کرد: بر خلاف ابتدای طرح توزیع که لاستیک که بر اساس سهمیه به هر شهرستان اختصاص می یافت، اکنون پس از اختصاص لاستیک از سوی این سازمان، توزیع و تحویل لاستیک بر اساس میزان پیمایش خودرو و از طریق اداره کل راهداری صورت می گیرد تا لاستیک به دست مصرف کننده واقعی آن برسد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی افزود: در سال گذشته حدود ۱۸ هزار حلقه لاستیک و از ابتدای سالجاری تاکنون نیز بالغ بر ۱۸ هزار و ۵۰۰ حلقه لاستیک بزرگ و متوسط (سنگین و نیمه سنگین) در خراسان جنوبی جذب و با قیمت مصوب توزیع شده است.

شهرکی در ادامه با اشاره به اینکه مرز ماهیرود به عنوان یک مرز فعال و پر رونق، یک مزیت و فرصت مهم برای استان و شهرستان تلقی می شود افزود: طرح ایجاد خرده فروشی در بازارچه مرزی در حال پیگیری است که باعث افزایش تردد مردمی و ایجاد رونق بیشتر در این مرز خواهد شد.

شهرکی به تدبیر استاندار خراسان جنوبی در پرداخت سهم مرزنشینان استان، حاصل از فروش سوخت اشاره و بیان کرد: مبالغ حاصل از فروش سوخت مرزنشینان از طریق مزایده، به حساب سرپرستان خانوار مرزنشین واریز می شود که امیدواریم با این اقدام شاهد افزایش توان مالی مرزنشینان و رونق اقتصادی مناطق مرزی باشیم.

ملایی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان سربیشه نیز گزارشی جامع از میزان جذب و توزیع اقلام اساسی و تنظیم بازار در شهرستان و همچنین وضعیت بازار و اجرای طرح های نظارتی و عملکرد حوزه بازرسی این اداره ارائه کرد.

انتهای پیام/ش

پرسش و پاسخ در پیگیری طرح ایجاد خرده فروشی در بازارچه های مرزی خراسان جنوبی

گفتگو با هوش مصنوعی