۲۵ درصد دانش آموزان جذب پیش دبستانی نمی شوند



ایسنا/لرستان معاون ابتدایی آموزش و پرورش لرستان گفت: ۲۵ درصد دانش آموزان جذب پیش دبستانی نمی شوند و این مهم در مناطق حاشیه ای پررنگ تر هستند.

سید عیسی سهرابی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: حق بر آموزش یعنی آموزش با کیفیت که از حقوق کودکان محسوب می شود.

وی با اشاره به مولفه های تاثیرگذار بر کیفیت آموزش گفت: یادگیرنده ها، محیط، محتوا، فرآیند آموزشی و ارزیابی از جمله این مولفه هاست.

معاون ابتدایی آموزش و پرورش لرستان با بیان اینکه آموزش و پرورش لرستان دارای ۵۶۷۳ مدرسه در قالب ۱۸ هزار و ۹۵۶ کلاس درس است که ۳۶۴ هزار و ۹۷۲ دانش آموز در این فضاها مشغول به تحصیل هستند، بیان کرد: از این تعداد مدرسه بیش از یکهزار باب تخریبی و ۵۰۰ باب فرسوده هستند.

وی ادامه داد: در یک مدرسه به عنوان نمونه یک نوبت دانش آموزان ابتدایی و یک نوبت متوسطه هستند با همان امکانات، فضا و صندلی که باید به این مهم اهتمام ویژه داشته باشیم.

سهرابی عنوان کرد: این درحالیست که فضاهای آموزشی باید دارای امنیت روانی، نور کافی و … باشند.

معاون ابتدایی آموزش و پرورش لرستان در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر ۱۴ هزار و ۹۰۰ کودک ۴ تا ۶ سال در مراکز پیش دبستانی مشغول به تحصیل هستند، اظهار کرد: براساس قانون مصوب مجلس شورای اسلامی مرجع مجوز آموزش پیش دبستانی آموزش و پرورش است که این سازمان روی این مساله اختیاری ندارد.

وی با اشاره به اینکه کلید عدالت آموزشی پیش دبستانی است، عنوان کرد: این درحالیست که ۲۵ درصد دانش آموزان جذب پیش دبستانی نمی شوند و این مهم در مناطق حاشیه ای پررنگ تر هستند.

سهرابی در مورد کودکان دیرآموز گفت: هم اکنون ۱۸۳ هزار دانش آموز مقطع ابتدایی در استان داریم که ۱۱ هزار نفر آنها دیرآموز هستند و بهره هوشی بین ۷۰ تا ۸۵ درصد دارند و در مدارس عادی تحصیل می کنند که باید به این افراد توجه ویژه شود.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۲۵ درصد دانش آموزان جذب پیش دبستانی نمی شوند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.