ستاری: درآمد ۱۲۰ هزار میلیارد تومانی شرکت های دانش بنیان در سال ۱۳۹۸



معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: سال ۱۳۹۸ سال پرباری برای شرکت های دانش بنیان بود، و با وجود تحریم های سنگین در حدود ۵ هزار شرکت دانش بنیان درآمدی بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان ایجاد کردند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با تبریک سال نو در صفحه اینستاگرام خود عنوان کرد: سال ۱۳۹۸ سال پرباری برای شرکت های دانش بنیان بود، البته توقع خیلی بیشتری داشتیم اما باوجود تحریم های سنگین شرکت ها به صورت قابل توجهی توسعه پیدا کردند و در حدود ۵ هزار شرکت دانش بنیان درآمدی بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان ایجاد کردند.

پیشرفت قابل توجه شرکت های دانش بنیان در مواجهه با تحریم ها

وی افزود: به دلیل تحریم های ظالمانه آمریکا پیشرفت های قابل توجهی در بسیاری از حوزه ها داشتیم و یکی از برنامه های جدی و اصلی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مقابله با مشکلات تحریمی بود که در تهیه اقلام تحریمی، مشکلاتی که در صنایع مختلف وجود داشت و حتی در حوزه های خاصی مانند بهداشتی، درمانی و سلامت مردم بسیار اتفاقات خوبی افتاد.

ستاری گفت: اکوسیستم خوبی در حوزه دانش بنیان در کشور در حال شکل گیری است. باید از چندین هزار استارتاپی که در دانشگاه ها و مدارس کشور تحصیل می کنند حمایت شود و حمایت از این اکوسیستم، استارتاپ ها و دانش بنیان ها باعث بلوغ این شرکت ها می شود که توسط جوانان ایجاد شده است.

تولید ۹۸ درصد داروهای کشور توسط شرکت های دانش بنیان

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در ارتباط با اتفاقاتی که اخیرا در کشور رخ داده و با ویروس کرونا مواجه شده ایم می بینیم که این اکوسیستم به خوبی کار می کند و چه شرکت هایی که در حوزه ICT و بیوتکنولوژی مشغول هستند که این محققان، پزشکان و پرستاران در همین کشور بزرگ شده اند و آموزش دیده و تحصیل کرده اند.

وی افزود: در حال حاضر تقریبا بیش از ۹۸ درصد داروهای کشور را شرکت های دانش بنیان تولید می کنند و داروهای مقابله با ویروس کرونا و دستگاه های پیشرفته آزمایشگاهی و پزشکی که در ICUها کاربرد دارند در داخل کشور توسط شرکت های دانش بنیان ساخته می شوند.

تقویت اقتصاد بیوتکنولوژی

ستاری افزود: امیدوارم به جایی برسیم که بیش از ۱۰ درصد اقتصاد کشور را اقتصاد بیوتکنولوژی تشکیل دهد به طوری که شرکت های فوق العاده فعالی در بیوتکنولوژی داریم که بزرگترین حوزه تکنولوژی کشور ا ست.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: اتفاقات این روزها نشان می دهد برای امنیت زیستی نیاز داریم به صورت جدی از حوزه بیوتکنولوژی حمایت کنیم و نتایج اتفاقاتی که سال های گذشته رخ داده را امروز در مقابل بیماری کرونا شاهدیم و می توانیم پروتکل های جدید دارویی، درمانی و مواد دیگر را به نام خودمان عرضه کنیم و مردم نیز باید از این زیست بوم که توسط فرزندان خودشان در بخش خصوصی واقع شده حمایت کنند.

وی گفت: سعی می کنیم تمام امکانات لازم را برای فعالیت جوانان و اینکه بتوانند جزئی از فرهنگ و اقتصادمان باشند را فراهم کنیم به طوری که شرایط فعلی کشور خاص است که تمام این موارد با تدبیر و صبر حل می شود و کلیدش در ا ختیار دانش است. کشوری که صاحب دانش و نیروی خلاق باشد می تواند مشکلات را به خوبی حل کند.

وی در پایان گفت: با توکل به خداوند، صبر و با تکیه بر دانش ما می توانیم این مسائل را را پشت سر بگذاریم همانطور تا به حال بر آن فائل آمده ایم. سال آینده سال بزرگی برای شرکت های دانش بنیان خواهدبود و رشد قبال توجهی باید در این حوزه داشته باشیم و فکر می کنم این اکوسیستم اماده است باری اینکه یک جهش کیفی داشته باشد.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «ستاری: درآمد ۱۲۰ هزار میلیارد تومانی شرکت های دانش بنیان در سال ۱۳۹۸» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.