ایجاد ۲۶۰۰ شغل خانگی در کردستان توسط جهاد دانشگاهی



معاون جهاد دانشگاهی استان کردستان از اجرای طرح اشتغال خانگی و ایجاد شغل برای ۲ هزار و ۶۰۰ نفر در سطح استان در قالب این طرح خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، سیروان صیدی صبح امروز در جلسه مهارت آموزی سربازان که با حضور فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان برگزار شد، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی یک نهاد عمومی غیردولتی است که از سال ۸۶ در کردستان آغاز به کار کرده و در حوزه های مختلف مشغول به ارائه خدمت به مردم استان است.

معاون آموزش جهاد دانشگاهی کردستان گفت: یکی از این حوزه ها، حوزه آموزش است که با تراکم بسیار بالایی در سطح استان در حال برگزاری است.

وی افزود: علاوه بر حوزه آموزش، شاخه فعالیت دیگری در زمینه مشاوره های شغلی، راه اندازی شغل برای طیف های مختلف با سطوح تحصیلی و حتی بدون سواد از سوی جهاد دانشگاهی دنبال می شود.

معاون آموزش جهاد دانشگاهی استان کردستان خاطرنشان کرد: در همین راستا طرح اشتغال خانگی در سطح استان در حال اجراست و در قالب این طرح برای ۲ هزار و ۶۰۰ نفر در سطح استان شغل ایجاد خواهد شد.

صیدی با بیان اینکه آمادگی کار برای اجرای این طرح در جهاد دانشگاهی استان کردستان وجود دارد، گفت: تمام مراحل از آموزش، مشاوره و حتی راه اندازی کار رایگان است و حتی پشتیبانی هم در اجرای این طرح دیده شده است.

وی اظهار کرد: متقاضیان با مراجعه به جهاد دانشگاهی آموزش های لازم را به صورت رایگان دریافت و شروع به کار می کنند این نوع اشتغال زایی نیاز به مکان خاصی ندارد و افراد می توانند در همان محل زندگی خود فعالیت را انجام دهد.

صیدی تصریح کرد: دوره دیگری که امسال مجوز آن را دریافت کرده ایم طرح آموزش سربازمعلم است که به صورت ۷۰ ساعته است و در این راستا قراردادی با ستادکل نیروهای مسلح منعقد شده است.

وی با بیان اینکه دو دوره عمومی و تخصصی آموزش ها در قالب این طرح به متقاضیان ارائه می شود، اضافه کرد: سهم استان کردستان در این طرح ۸۰۰ نفر است این افراد ۴۸ ساعت مهارت های عمومی و اشتغال و ۳۹ ساعت زیرپوشش آموزش های مهارت های زندگی قرار می گیرند.

معاون جهاد دانشگاهی استان کردستان خاطرنشان کرد: آمادگی استارت این کار در استان وجود دارد و هیچ محدودیتی در اجرای آن ندارد.

اجرای طرح حکمت کارت در جهاد دانشگاهی

صیدی اجرخی طرح حکمت کارت را از دیگر برنامه های جهاد دانشگاهی برای نیروهای مسلح عنوان کرد و گفت: این طرح مختص خانواده های نیروهای مسلح است.

معاون آموزش جهاد دانشگاهی کردستان اضافه کرد: افرادی که حکمت کارت دارند با مراجعه به جهاد دانشگاهی از یک سری تخفیفات آموزشی بهره مند می شوند.

وی اذعان داشت: جدای از بهره مندی از ۱۴۰ هزار تومان یارانه آموزش که به تک تک اعضای خانواده تعلق می گیرد، ۱۰ درصد هم از سوی جهاد دانشگاهی استان به این افراد تخفیف تعلق می گیرد.

صیدی افزود: مابقی هزینه نیز طی یک فرایند تقسیطی ۶ ماهه از فیش حقوقی پدر خانواده کسر می شود و محدویتی هم برای تعداد نفرات بهره مند در هر خانواده در این طرح در نظر گرفته نشده است.

برگزاری دوره های آموزشی تکنسین داروخانه و امدادگر برای سربازان

وی گفت: جهاد دانشگاهی یک سری دوره های آموزشی دیگر شامل تکنسین داروخانه، امدادگر داروخانه و دستیار دنداپزشک برای سربازان در نظر گرفته است این دوره ها چندین سال است در سطح استان برگزار می شود.

صیدی اضافه کرد: تعداد زیادی از سربازان که در این دوره های آموزشی شرکت کرده اند حتی بعد از اتمام سربازی در داروخانه ها و یا سایر اماکن درمانی مشغول به کار شده اند.

وی خاطرنشان کرد: مرکز منش از دیگر ظرفیت های ایجاد شده در جهاد دانشگاهی است که متقاضیانی که قصد ایجاد شرکت فناورانه دارند می تواند با مراجعه به این مرکز ضمن دریافت آموزش ها و مشاوره های رایگان از سایر مزایا حتی دفتر کار هم بهره مند شوند.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱/

پرسش و پاسخ در ایجاد ۲۶۰۰ شغل خانگی در کردستان توسط جهاد دانشگاهی

گفتگو با هوش مصنوعی