واقعه غدیر را با زبان بچه گانه برای نوجوانان قصه گویی کنید / همه مؤظف به تبلیغ و ترویج غدیر هستیم



پیشکسوت شعر آیینی کشور با بیان اینکه باید کودکان را با غدیر بار آورد، گفت: آن طور که می دانید با زبان بچه ها واقعه غدیر را برای فرزندانتان قصه گویی کنید.

واقعه غدیر را با زبان بچه گانه برای نوجوانان قصه گویی کنید/ همه مؤظف به تبلیغ و ترویج غدیر هستیم

غلامرضا سازگار، پیشکسوت شعر آیینی کشور پیش از ظهر امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در اهواز، اظهار کرد: شیعه دوبال دارد و با دوبال پرواز می کند؛ بال غدیر و بال عاشورا و هیچ وقت با یک بال نمی شود پرواز کرد.

وی گفت: سعی کنیم همانگونه که در عاشورا خوب برای اهل بیت کار می کنیم، در غدیر هم خوب نوکری کنیم.

وی بیان کرد: من از دوستان می خواهم که هرکس وظیفه خودش بداند و مبلغ غدیر باشد. نه تنها مدافع غدیر بلکه مبلغ غدیر هم باشد.

این پیرغلام آستان سیدالشهدا با بیان اینکه یکی از غصه هایی که من همیشه دارم این است که عید غدیر فقط یک روز در تقویم تعطیل است، افزود: باتوجه به گفته پیامبر که فرمودند، غدیر افضل اعیاد امت من است اما می بینیم که غدیر فقط یک روز در تقویم تعطیل است و این درصورتی است که در کشور شیعه امیرالمؤمنین باید اول غدیر را پاس بداریم.

وی با بیان اینکه باید همه را به سمت بزرگداشت عید غدیر سوق دهیم، خاطرنشان کرد: همانگونه که دیدوبازدیدها در همه روزهای عید نوروز وجود دارد باید در روز عید غدیر به طرق اولی انجام گردد.

وی با اشاره به بهتر شدن پاسداشت غدیر در چند سال گذشته تاکنون بیان کرد: هرچند اخیرا غدیر را بهتر مورد توجه قرار می دهیم اما یادم می آید در دوران کودکی و نوجوانی بزرگترها در روز عید غدیر به بچه ها عیدی می دادند و کت و شلوار نو می دوختند و می پوشیدند.

وی گفت: مکررا از دوستان می خواهم که خودمان را موظف و مبلغ به غدیر بدانیم. این به تنهایی کافی نیست که فقط خودمان شرکت کنیم بلکه باید خانواده و فامیل را هم تشویق به تبلیغ و تبریک غدیر کنیم.

این پیشکسوت شعر آیینی کشور با بیان اینکه باید کودکان را با غدیر بار آورد، گفت: آن طور که می دانید با زبان بچه ها واقعه غدیر را برای فرزندانتان قصه گویی کنید. در پایان امیدوارم که غدیری باشیم.

حاج غلامرضا سازگار، متخلص به «میثم» در سال ۱۳۲۰ در قم متولد شد. وی تحصیلات ابتدایی را در مکتبخانه های قدیمی سپری کرد و سپس به دروس حوزوی روی آورد. او سرودن را از نوجوانی آغاز کرد و در کنار آن به مداحی می پرداخت.

وی با حضور در جلسات حاج ملاحسین مولوی در شعر و مداحی به پیشرفت بیشتری رسید. سازگار در ۱۹ سالگی به تهران مهاجرت نمود و به مسیر سرودن شعر و مداحی ادامه داد. وی سابقۀ حضور در انجمن «ذاکرین»، «انجمن ادبی نغمه سرایان مذهبی» را داشته است.

میثم بیشتر اشعارش را در قالب غزل و به زبان روان سروده است. وی از بزرگان شعر آیینی و مذهبی معاصر محسوب می شود. از آثار او می توان به شش جلد «نخل میثم»، «ماه خون گرفته»، «آتش مهر»، «نخلستان»، «صیام در قیام» اشاره کرد.

انتهای پیام/م
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «واقعه غدیر را با زبان بچه گانه برای نوجوانان قصه گویی کنید / همه مؤظف به تبلیغ و ترویج غدیر هستیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.