کمبود 2000 تخت بیمارستانی در مشهد



به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت الاسلام نصرالله پژمان فر نماینده مردم مشهد و کلات گفت: مشهد کانون توجه مردم ایران و علاوه بر آن مرکز مهم زیارت است، بسیاری از مردم از سراسر ایران، به امید درمان به مشهد سفر می کنند و علاوه بر اینکه جمع زیادی از هموطنانمان را از استان های همجوار برای درمان در مشهد پذیرا هستیم، جمع زیادی از مهاجرین را داریم که انتظار خدمات درمانی مناسب دارند.

نماینده مردم مشهد و کلات گفت: جمعیت بیش از یک میلیون و ۲۰۰هزار نفر مهاجر در شهر مشهد هزینه سنگینی بر عهده بهداشت و درمان در این شهر گذاشته است، بخش درمان در مشهد با انتظارات و افق بلند توریست درمانی فاصله زیادی دارد که دولت باید اقدامات زیادی را در این راستا انجام دهد.

پژمان فر عنوان کرد: با توجه به کمبود ۲۸۰۰تخت بیمارستانی در مشهد و با وجود اقدامات بسیار خوب دولت سیزدهم در شروع به ساخت چند بیمارستان دولتی در مشهد باز هم ۲۰۰۰ تخت در مشهد کمبود خواهیم داشت که مرتفع شدن این موضوع با کمک بخش خصوصی و سرمایه گذاری و مشارکت تمام دست اندرکاران مقدور خواهد بود.

مسلم، معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد با توجه به اینکه دومین کلانشهر ایران است اما از لحاظ سرانه تجهیزات پزشکی دچار کمبود است، بنابراین می طلبد هم بخش خصوصی هم بخش دولتی تقویت شود. نگاه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دوره جدید به بخش خصوصی نگاه حمایتی است نه نگاه رقابتی، و نظر رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد تقویت بخش خصوصی است تا بتوانیم باری از بخش دولتی را منتقل کنیم و در حال حاضر هم با تمام این موارد باز هم کمبود تخت بستری را در شهر مشهد داریم.

وی ادامه داد: امیدواریم مسئولان بیمارستان فوق تخصصی و زایشگاه مادر بتوانند با کمک بخش دولتی، خصوصی و سرمایه گذاران، فاز دوم بیمارستان رو به زودی به اتمام برسانند.

انتهای پیام/۲۸۲

پرسش و پاسخ در کمبود 2000 تخت بیمارستانی در مشهد

گفتگو با هوش مصنوعی