طرح یاری گران زندگی برای نخستین بار در خراسان جنوبی بومی سازی شد



به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، نقش مخرب استفاده از موادمخدر در جوامع بشری بر هیچ فردی پوشیده نیست چون این پدیده شوم ضمن اینکه سبب می شود بخش مهمی از نیروی فعال جامعه از ایفای نقش خود در اجتماع باز ماند، زمینه ساز ارتکاب جرایم و معضل های دیگری نیز می شود.

بحران های موجود در حوزه مواد مخدر و اعتیاد مانند سکه دورویی است که یک روی آن جذاب بودن اقتصاد و پول در حوزه مواد مخدر و روی دیگر آن تقاضا و مصرف مواد مخدر است که هر کدام از آنها حوزه های مختلفی را در کشور درگیر کرده است.

به نظر می رسد اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر در کشور باید به سرعت اتفاق بیفتد و در این رویداد باید همه نهادها، شرکت های دولتی و خصوصی، شهرداری ها، نخبگان، احزاب و ورزشکاران شرکت کنند و این مهم راهبرد نخست ستاد مبارزه با موادمخدر شود.

رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی صبح امروز در کمیته توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد اظهار داشت: ۴۵ طرح با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۳۷۰ میلیون ریال توسط سمن ها و اعضای شورا ارائه شده است.

حسنی مقدم به اجرای طرح یاری گران زندگی اشاره و خاطرنشان کرد: طرح یاری گران زندگی بومی سازی شده و هفته گذشته به تمام دستگاه های عضو شورا و مجری این طرح ابلاغ شده است.

رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در طرح یاری گران زندگی نقطه به نقطه کار دنبال می شود یادآور شد: همه دستگاه ها در این طرح باید پای کار باشند.

اجرای طرح یاری گران زندگی در ۱۴ بنگاه اقتصادی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به اجرای طرح یاری گران زندگی بیان کرد: طرح یاری گران زندگی در ۱۴ بنگاه اقتصادی انجام می شود.

اشرفی هدف از اجرای این طرح را پیشگیری از آسیب های اجتماعی عنوان و خاطرنشان کرد: در این راستا از ابتدای سال جاری ۸۰۳ نفر آموزش دیدند.

سید مصطفی حسینی، نماینده سازمان های مردم نهاد خراسان جنوبی نیز در این جلسه با بیان اینکه طرح یاری گران زندگی می تواند شروع خوبی برای سازمان ها باشد یادآور شد: طرح یاری گران زندگی بر اساس نظریات اجتماعی مختلف تدوین شده است.

وی هدف از اجرای این طرح را تحقق سیاست های کلی نظام در بحث مبارزه با موادمخدر عنوان و تصریح کرد: در این طرح اصل اساسی بر مشارکت گسترده مردم است.

نماینده سازمان های مردم نهاد خراسان جنوبی با بیان اینکه تنها استانی که طرح بومی یاری گران زندگی را ارائه کرده خراسان جنوبی است اظهار داشت: اطلس اعتیاد یک ویژگی است که ما هنوز آن را در استان نداریم و این امر می تواند راهبرد ما در مبارزه با اعتیاد باشد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه سازمان های مردم نهاد ۳۶ طرح را پیشنهاد داده ایم که در این راستا ۴۵ هزار و ۳۲۰ نفر ساعت برنامه خواهیم داشت که بیشتر در حوزه فرهنگی است.

حسینی با بیان اینکه تاکنون بودجه ای از طرف ستاد مبارزه با موادمخدر برای سازمان های مردم نهاد واریز نشده است افزود: از سازمان های مردم نهاد تقاضا داریم کار را آغاز کنند و دستگاه های اجرایی نیز در بحث کاهش هزینه ها به ما کمک کنند تا برنامه های خود را آغاز کنیم.

نماینده سازمان های مردم نهاد خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در بحث مراکز درمانی باید بومی گری انجام می شد اظهار داشت: در این راستا بحث کیفی سازی مراکز درمانی استان را انجام داده ایم.

وی با بیان اینکه بحث اشتغال و صیانت اجتماعی حائر اهمیت است تصریح کرد: سازمان های مردم نهاد ورود و کار تولیدی ایجاد کنند و بهبود یافتگان وارد این کار شوند حمایت های سازمانی برای فروش محصول انجام شود اقدام بزرگی خواهد بود.

ضرورت اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر در خراسان جنوبی

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی نیز اظهار داشت: اگر بخواهیم امر اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر را انجام دهیم مشارکت های مردمی از ظرفیت های موجود است که باید مدنظر قرار دهیم.

ناصر خوش خبر با بیان اینکه بحث اجتماعی کردن باید به عنوان یک هدف اساسی مورد توجه قرار گیرد افزود: هر کمیته ای در جایگاه و حوزه خود دارای نقش و تأثیرگذاری است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: باید به ارتقاء سطح جامعه در مبارزه با موادمخدر با حضور و نقش مردم و همه افرادی که در این حوزه نقش آفرینی دارند توجه شود.

خوش خبر تصریح کرد: اگر متناسب با آنچه که به عنوان چارت و تشکیلات است و اهداف را مشخص کرده به دنبال رفع مشکل برویم ستاد مبارزه با موادمخدر موفق تر عمل خواهد کرد.

وی با بیان اینکه خراسان جنوبی در مسیر ترانزیت مواد مخدر است و کشفیات مواد مخدر در استان با تناژ تن است خاطرنشان کرد: بنابراین جدیت امر مبارزه با مواد مخدر در استان بسیار حائز اهمیت است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه باید دامنه این آسیب را شناسایی و برای آن برنامه داشته باشیم یادآور شد: ریشه مشارکت اگر بخواهد در این امر قوی باشد باید هر شهروند یک سفیر باشد برای اینکه دامنه مبارزه با مواد مخدر تقویت شود.

وی اظهار داشت: باید برای مبارزه با موادمخدر هر روز با شیوه ها و متد جدید تلاش کنیم.

خوش خبر با بیان اینکه خط مقدم شناسایی ظرفیت های غیر دولتی تشکل های مردمی هستند اظهار داشت: رسالت این کمیته کمک کننده به همه کمیته ها و تشکل ها است.

انتهای پیام/۲۵۵/ز

پرسش و پاسخ در طرح یاری گران زندگی برای نخستین بار در خراسان جنوبی بومی سازی شد

گفتگو با هوش مصنوعی