جزئیات عملکرد برنامه های اشتغال زایی دولت در سال گذشته / ۳۰۲ هزار شغل در ۹ ماه ایجاد شد- اخبار کار آفرینی و اشتغال - اخبار اقتصادی تسنیم



در نتیجه تغییرات جمعیت شاغل و بیکار، جمعیت فعال حدود ۱۱هزار نفر کاهش یافته و نرخ مشارکت نیروی کار۰٫۵ واحد درصد کاهش یافته است که بیانگر تداوم اثر مایوس شوندگی جستجوی شغل در دوره مذکور است.

۱۲۲ هزار نفر به تعداد شاغلین کشور افزوده شده است. جمعیت شاغل کشور نسبت به پاییز ۱۳۹۸ حدود ۹۱۱ هزار نفر کمتر است که به معنای عدم بازگشت به کار بخش عمده شاغلان بیکار شده در دوران کرونا است.

تعداد بیکاران ۱۵ساله و بیشتر به میزان ۱۳۳ هزار نفر کاهش یافته است. کاهش تعداد بیکاران در این دوره عمدتا ناشی از ایجاد فرصت های شغلی جدید و خروج بخشی از جمعیت بیکار از بازار کار بوده است.

نرخ بیکاری ماندگار نیست و با برگشت دوباره نیروی کار به بازار کار، معضل بیکاری مضاعف خواهد شد. شواهد مربوط به برگشت به کار،گویای آمادگی جمعیت غیرفعال برای ورود مجدد به بازار کار است.

بیشترین آسیب پذیری اشتغال مربوط به شاغلین زن در مقایسه با شاغلین مرد و جوانان نسبت به میانسالان و نیروی کار فاقد آموزش عالی نسبت به فارغ التحصیلان دانشگاهی بوده است.

عمده ریزش اشتغال مربوط به شاغلان بخش کشاورزی و ایجاد فرصت های شغلی جدید مربوط به بخش های صنعت و خدمات بوده است. وضعیت ایجاد اشتغال مطلوب نبوده و به وضوح نبود فرماندهی واحد و یکپارچه در اجرای برنامه های اشتغال احساس می شود.

برای مشاهده جزئیات کامل کلیک کنید.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «جزئیات عملکرد برنامه های اشتغال زایی دولت در سال گذشته / ۳۰۲ هزار شغل در ۹ ماه ایجاد شد- اخبار کار آفرینی و اشتغال - اخبار اقتصادی تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.