بیش از ۲ هزار اشتغال زایی در حوزه صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد



ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: در حوزه صنایع دستی استان برای ۲۱۵۰ نفر اشتغال زایی صورت گرفته است.

«مجید صفایی» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، افزود: با تبریک هفته صنایع دستی به همه هنرمندان استان، در حوزه صنایع دستی حدود ۳۵ هزار هنرمند که نزدیک به ۱۶ هزار نفر شناسنامه دار هستند فعالیت می کنند.

وی تصریح کرد: ۱۷۵ کارگاه صنایع دستی در سطح استان وجود دارد که ۴۷۲ کارت شناسایی برای این افراد صادر شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: ۷۵ جواز تاسیس کارگاه و ۸ مجوز تولید کارگاهی، ۵۵ پروانه تولید انفرادی در استان صادر شده است.

صفایی تاکید کرد: در این حوزه برای دو هزار و ۱۵۰ نفر اشتغال زایی صورت گرفته است.

وی بیان کرد: طی سال گذشته ۷۰ میلیارد ریال تسهیلات که از محل تسهیلات روستایی و عشایری و ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی به هنرمندان این استان پرداخت شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در استان کارگاه های صنایع دستی در سطح استان در دو شهرستان دنا «سادات محمودی» و شهرستان گچساران «سربیشه، بید زرد و باباکلان» هستند که این دو حوزه به عنوان حوزه های فعال و پایلوت صنایع دستی استان هستند.

صفایی تصریح کرد: امسال با توجه به پیگیری هایی که با «علی سلحشوری» رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان داشتیم پیگیر اعتبارات بازارچه دائمی صنایع دستی هستیم که با بهترین مکان در سطح شهر فراهم کنیم و ۳ مکان را مشخص کرده که هنرمندان در اولین فرصت یکی از این مکان ها را انتخاب و به ما جهت انجام اقدامات مورد نیاز برای این بازارچه دائمی ارائه دهند.

وی اظهار کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا کارگاه های صنایع دستی ما تعطیل بودند که نتوانستیم تاکنون این بازارچه را راه اندازی کنیم اما در تیرماه این بازارچه راه اندازی خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: رویکرد ما در بحث صنایع دستی بر این اساس است که رنگ ریزی سنتی را در دستور کار خود قرار دهیم و برندسازی و بسته بندی را برای زیرساخت هایمان آماده کنیم.

صفایی بیان کرد: پیگیر هستیم که تنوع در تولید صنایع دستی را اجرایی کنیم، مواد اولیه برای تولید کنندگان فراهم کرده، برنامه های مربوط به عشایر و تولیدات عشایری را پیگیری و برندسازی کنیم که بتوانیم سامان دهی مناسبی در بحث حوزه صنایع دستی داشته باشیم.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در بیش از ۲ هزار اشتغال زایی در حوزه صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد

گفتگو با هوش مصنوعی