آمار دانش آموزان با نیازهای ویژه در کردستان روبه افزایش است



به گزارش خبرگزاری تسنیم در سنندج، صدیقه عبداللهی ظهر امروز در نخستین کارگروه آموزش تلفیقی فراگیر که در این شهر برگزار شد، به آمار روزافزون دانش آموزان با نیازهای ویژه به عنوان یکی از مهم ترین دغدغه های دوره تحصیلی ابتدایی اشاره کرد و اظهار داشت: افت، ترک تحصیل و برچسب زدن به دانش آموزان معضلات و نابسامانی اجتماعی متعددی را به دنبال دارد.

وی افزود: از ۷۱۹ نفر دانش آموز تکرار پایه اول ابتدایی مدارس شهری و روستایی در سال تحصیلی ۹۷-۹۶، ۵ نفر دوسال به بالا تکرار پایه، ۲۶ نفر دوسال تکرار پایه و ۶۳۳ نفر یک سال مردود هستند و برنامه ریزی های لازم جهت سنجش مجدد آنان در شهریورماه جاری انجام شده است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان کردستان با اشاره به اینکه از دانش آموزان تکرار پایه ۵۸ نفر دارای اختلالات یادگیری، ۲۲۳ نفر دیرآموز و ۲۱ نفر تلفیقی فراگیر و مابقی عادی بودند، تصریح کرد: آموزش معلمان با تمرکز بر توانمندسازی، حمایت های آموزشی، انگیزشی و برگزاری کارگاه توجیهی ویژه اولیای دانش آموزان در دستور کار قرار گرفته است.

وی بزرگترین چالش و نگرانی در مقطع ابتدایی را حضور دانش آموزان دیرآموز در این دوره تحصیلی بیان کرد و گفت: برنامه ریزی های اجرایی و تأمین هزینه های جانبی با هدف بهبود کیفیت آموزشی، ارائه خدمات پرورشی، تسهیل فرآیند یادگیری و ارتقای ظرفیت یادگیری به این دانش آموزان صورت گرفته است.

عبداللهی خاطرنشان کرد: دانش آموزان دیرآموز از لحاظ ظاهری با دانش آموزان عادی تفاوتی ندارند و در مدارس معمولی پذیرفته می شوند اما باید تحت نظارت و راهنمایی ویژه قرار گیرند و جهت گیری برنامه درسی آنها به سمت فعالیت های کاربردی و واقعی زندگی روزمره باشد.

انتهای پیام/ ع

پرسش و پاسخ در آمار دانش آموزان با نیازهای ویژه در کردستان روبه افزایش است

گفتگو با هوش مصنوعی