طرح «بوم» سال تحصیلی آینده در مدارس اجرا می شود؟



علی باقر زاده معاون پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در گفت وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان سال تحصیلی آینده اظهار کرد: برنامه های کاری مسیر اصلی خود را طی می کنند و تغییر و تحولات وزارتخانه تاثیری بر این موضوع ندارد.



وی ادامه داد: در سازمان پژوهش وظیفه داریم بسته یادگیری مناسب را برای دانش آموزان تولید کنیم که اینکار برای سال تحصیلی ۹۹-۹۸ اتفاق افتاده است.



باقرزاده با اشاره به اینکه تاکنون هشت میلیون نفر در سامانه ثبت نام کتاب های درسی ثبت نام کردند، گفت: قریب به اتفاق کتاب های پر تیراژ اکنون چاپ شده است و در حال انتقال به انبار های استانی است و پیش بینی می کنیم کتاب ها تا اول مهر به مدارس تحویل داده خواهد شد. علی باقر زاده معاون پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در گفت وگو با خبرنگار، درباره تداوم برنامه های آموزشی و درسی در نظر گرفته شده با توجه به طرح های وزیر سابق برایاظهار کرد: برنامه های کاری مسیر اصلی خود را طی می کنند و تغییر و تحولات وزارتخانه تاثیری بر این موضوع ندارد.وی ادامه داد: در سازمان پژوهش وظیفه داریم بسته یادگیری مناسب را برای دانش آموزان تولید کنیم که اینکار برای سال تحصیلی ۹۹-۹۸ اتفاق افتاده است.باقرزاده با اشاره به اینکه تاکنون هشت میلیون نفر درثبت نام کردند، گفت: قریب به اتفاق کتاب های پر تیراژ اکنون چاپ شده است و در حال انتقال به انبار های استانی است و پیش بینی می کنیم کتاب ها تا اول مهر به مدارس تحویل داده خواهد شد.

چالش تهیه کاغذ برای تولید کتاب درسی سال های آتی

معاون پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی اظهار کرد: مسئله فعلی برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ است که مهمترین موضوع تامین کاغذ برای تهیه کتاب های درسی محسوب می شود.



وی درباره تداوم اجرای طرح بوم و مدرسه محوری برای سال تحصیلی آینده اظهار کرد: بعید به نظر می رسد که برنامه بوم در تغییر و تحولات جدید تداوم نداشته باشد چرا که این طرح موضوعی است که سال های سازمان پژوهش آن را مطرح کرده است.



باقرزاده ادامه داد: بنا بر طرح بوم بخشی از برنامه درسی باید آزاد شود و این موضوع جز تکالیف سند تحول بنیادین هم محسوب می شود.



معاون پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با اشاره به راهکار ۵-۵ سند تحول بنیادین اظهار کرد: باید بخشی از برنامه درسی حداقل ۱۰ درصد و حداکثر ۲۰ درصد به معرفی حرف، مشاغل و آداب و رسوم محلی بپردازد و این زمان در اختیار مدارس قرار گیرد.



وی افزود: البته باید برای اجرای این طرح سازوکاری ویژه مربیان و معلمان اندیشیده شود تا برنامه مناسب با آزاد سازی برنامه درسی تولید شود.



باقرزاده تصریح کرد: در برنامه درسی ملی و راهکار ۲-۱۳ که به زمان تعلیم و تربیت پرداخته است بین ۵۰ تا ۱۰۰ ساعت از برنامه باید در اختیار مدرسه قرار گیرد.

طرح «بوم» مبتنی بر مدرسه محوری است



معاون پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی تاکید کرد: با وجود این مستندات طرح بوم از پیشنهادات اصلی سازمان پژوهش است که آقای بطحایی آن را اجرایی کرد و بعید به نظر می رسد با رفتن وی اجرای برنامه منتفی شود چرا که این طرح توجیه علمی دارد.



وی اظهار کرد: بوم از جنس سیاست گذاری مبتنی بر مدرسه محوری و تمرکز زدایی است بنابراین حذف یا تغییر کلی این طرح اجرایی نخواهد شد.



انتهای پیام /

پرسش و پاسخ در طرح «بوم» سال تحصیلی آینده در مدارس اجرا می شود؟

گفتگو با هوش مصنوعی