احتمال ساخت کریستال زمان توسط کامپیوتر کوانتومی گوگل برای نخستین بار



به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از کرفیک؛ گروهی از دانشمندان با همکاری آزمایشگاه های محاسبات کوانتومی گوگل اولین کریستال زمان جهان را در داخل یک کامپیوتر کوانتومی ایجاد کردند. طبق تحقیقی که اخیرا با عنوان مشاهده نظم دولت-زمان بلورین در یک پردازنده کوانتومی منتشر شده، محققان و فیزیکدانان گوگل در پرینستون، استنفورد و سایر دانشگاه ها ادعا می کنند که کریستال زمان مرحله جدیدی از ماده است که قانون نیوتن را نقض می کند و عده ای وجود این ماده را ناممکن می دانند.

این تحقیق یک پیش چاپ است و جامعه دانشمندان باید مدتی آن را بررسی کند؛ بنابراین، تا زمانی که تحقیقات به طور کامل مورد بررسی قرار نگرفته باشد، نمی توان به هیچ نتیجه ای رسید.

بیشتر بخوانید

کریستال زمان چیست؟

کریستال زمان فاز جدیدی از ماده است و ایده آن برای اولین بار در سال ۲۰۱۲ به عنوان سیستم باقی ماندن در حالت تعادل مطرح شد. بلور های زمان پایدار و اتم های تشکیل دهنده آن ها دائما در حال تحول هستند. این برخلاف مراحل دیگر ماده است. از ویژگی های کریستال زمان این است که زمانی که تغییر حالت می دهد و از حالتی به حالت دیگر تبدیل می شود، هیچ انرژی مصرف نکرده و انرژی از دست نمی دهد.

کریستال زمان بدون درگیری در آنتروپی از فرآیند های انرژی عبور می کند و می تواند در موقعیت مصرفی قرار بگیرد و در چرخه جدیدی که ایجاد می شود دوباره حاضر شود. این فرآیند با حضور کریستال زمان ممکن است بی نهایت تکرار بشود و درون سیستمی ایزوله انجام بگیرد. کریستال زمان را می توان معجزه نیاز های رایانش کوانتومی دانست.

کریستال زمان اساسا از سه عنصر اساسی تشکیل شده است:

اولین مورد به عنوان محلی سازی شناخته می شود که در آن یک ردیف ذرات با جهت مغناطیسی خود در مخلوطی از ترکیبات انرژی کم و زیاد قفل می شوند.

در حالت ثانویه، نسخه آینه ای ذرات با وارونه ساختن همه جهات ایجاد می شود.

در نهایت، استفاده از نور لیزر است. در این حالت، بدون استفاده از انرژی نور لیزر، می توان حالت عادی را به آینه داد و سپس دوباره آن را به حالت اولیه برگرداند. دانشمندان این نتیجه را کریستال زمان می نامند.

رایانه کوانتومی گوگل به نام Sycamore ممکن است از تراشه ای با ۲۰ کیوبیت برای ساخت کریستال زمان استفاده کرده باشد که هر کیوبیت می تواند دو حالت کوانتومی را در کنار هم نگه دارد. ذرات کوانتومی قابل کنترل کیوبیت هستند. آن ها نیروی متقابل بین هر کیوبیت را تنظیم می کنند.

گفتنی است که در حال حاضر کاربرد های تحقیقاتی و عملیاتی استفاده از این کشف جدید مشخص نیست، ولی دانشمندان گفتند که قادرند با رویکرد مقیاس پذیری فاز های غیرتعادلی ماده را برای پردازنده های کوانتومی که اکنون وجود دارند مورد مطالعه قرار بدهند.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «احتمال ساخت کریستال زمان توسط کامپیوتر کوانتومی گوگل برای نخستین بار» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.