بیماری بین دانش آموز و معلم فاصله ایجاد نکرد



خبرگزاری مهر -گروه استان ها: معلمی یکی از شغل هایی محسوب می شود که نمی توان بدون عشق در آن فعالیت کرد و نگاه حرفه ای به آن هرگز نتیجه مثبتی نخواهد داشت.

ایثار و داشتن روحیه جهادی یکی از ابتدایی ترین پیش نیازهای شغل معلمی است و در این سال ها همواره شاهد گذشت و فداکاری معلمان کشورمان در صحنه های مختلف بودیم چه آنجا که معلم فداکار شفتی از جان خود در میان شعله های سرکش آتش می گذرد و چه آنجا که حمیدرضا گنگوزهی در دیار تفتان خود را میان دیوار و دانش آموزان حائل می کند تا فداکارانه با تقدیم جان خود دانش آموزان را نجات دهد.

حال این بار در قزوین و در دیار سگزآباد شاهد جلوه دیگری از ایثار هستیم. سکته قلبی مهدی بخشنده فر را در مسیر تدریس متوقف نمی کند و وی در بستر بیماری و بر روی تخت بیمارستان عاشقانه زمزمه محبت را در درون روح و جان دانش آموزان خود نهادینه می کند.

بخشنده فر معلم پایه دوم ابتدایی مدرسه شهید قدوسی بویین زهرا در گفت وگو با مهر اظهار می کند: چهارشنبه ۷ آبان ماه بود که احساس ناخوشایند سوزش در سینه را حس کردم.

وی که ۲۳ سال سابقه تدریس دارد افزود: بعد از پایان کلاس و پس از اینکه برای دانش آموزان تکلیف روزهای پنجشنبه و جمعه را مشخص کردم با اورژانس تماس گرفتم و وقتی وضعیتم را شنیدند توصیه کردند که در صورت تشدید درد به بیمارستان مراجعه کنم.

این معلم فداکار عنوان می کند: اما در ساعت پایانی شب به طور کامل در تنفس به مشکل برخوردم و حتی حرکت کردن نیز برایم سخت شد تا جایی که با کمک همسایه ها و اقوام به بیمارستان بویین زهرا منتقل شدم.

وی بیان می کند: تشخیص های اولیه خبر از سکته قلبی می داد و به همین دلیل به بیمارستان قزوین منتقل شدم. حالم به قدری بد بود که تا صبح سه بار مورد حمله قلبی شدید قرار گرفتم و در نهایت تشخیص دکترها بر این شد که باید از فنر در رگ های قلبم استفاده شود. در همان روز نخست از طریق همسرم به مسئولین مدرسه اطلاع دادم که به دلیل شرایطم بهتر است معلم دیگری جایگزین شود اما به لطف خانواده های دانش آموزان و درخواست آنها این کار انجام نشد.

بخشنده فر افزود: این در حالی بود که به دستور پزشک باید مدتی از گوشی دوری می کردم و کمی در آرامش قرار می گرفتم اما دغدغه بزرگ تر من دانش آموزانی بودند که همچون فرزند آنها را دوست داشتم و حالا نباید به دلیل مشکل من از تحصیل باز می ماندند.

این معلم فداکار ادامه داد: همراه داشتن گوشی تلفن همراه در سی سی یو ممنوع است اما توانستم رضایت کادر درمان را دریافت کنم و در نهایت با گوشی همسرم ساعتی در روز را به تدریس به دانش آموزان مشغول شدم.

آموزش های صوتی و تصویری در بخش

کار زمانی جدی تر شد که به بخش منتقل شدم و در بخش به صورت تصویری و آنلاین کلاس ها برگزار شد و خدا و همسرم کمک کردند تا تحصیل دانش آموزان از نبودن من آسیب نبیند.

وی اضافه کرد: در بعضی روزها به همسرم تکالیف دانش آموزان را می گفتم و او در گوشی به دانش آموزان اعلام می کرد و نباید در این بین نقش خانواده های دانش آموزان را در همراهی نادیده گرفت.

خانواده ها نیز با درک شرایط کمک بسیار خوبی کردند و در کنار ما بودند تا فرزندانشان بتوانند از شرایط ایجاد شده بهترین استفاده را داشته باشند.

اجازه نمی دهم بیماری بین من و دانش آموزان فاصله ایجاد کند

وی اما خاضعانه و از صمیم قلب این کار را لطف و ایثار نمی داند بلکه معتقد است وظیفه خود را انجام داده است.

بخشنده فر عنوان می کند: من در برابر این دانش آموزان مسئول هستم و عاشقانه کارم را انجام دادم.

وی عنوان می کند: به خودم اجازه نمی دهم که بیماری من و دانش آموزان را از همدیگر دور کند.

به گزارش مهر بخشنده فر اولین معلم عاشق و فداکار این آب و خاک نیست و بدون شک آخرین نخواهد بود. هنوز هم هستند عاشقانی که شرافت شغل معلمی را درک کرده و با جان و قلب خود در این راه زیست می کنند.

باید قدر این عاشقانه را دانست و کمک کرد تا این ایثار و فداکاری به معنای واقعی در سطح جامعه نیز ظهور و بروز داشته باشد.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «بیماری بین دانش آموز و معلم فاصله ایجاد نکرد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.