فواید بازی درمانی برای کودکان



ایسنا/لرستان یک روانشناس فواید بازی درمانی برای کودکان را تشریح کرد.

دکتر محمد علی سپه وندی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: کودکان از طریق بازی افکارشان را بازگو می کنند و به همان راحتی که بزرگسالان احساساتشان را با کلمات بیان می کنند، آنان نیز همین کار را به وسیله بازی انجام می دهند.

وی ادامه داد: کودک در طول بازی توانایی حل مشکلات خود را پیدا می کند و به وسیله آن می تواند اعتماد به نفس و روحیه استقلال طلبی را در خود پرورش دهد.

سپه وندی اضافه کرد: امروزه از بازی یا بازی درمانی به عنوان روشی برای درمان مشکلات کودکان استفاده می کنند.

این روانشناس خاطرنشان کرد: بازی درمانی به کودکان کمک می کند تا بتوانند مسائل و مشکلاتشان را حس کنند، با این هدف که ویژگی های روانی خود را بشناسند.

وی یادآور شد: درمانگر از طریق بازی درمانی یک موقعیت بازی را به صورت کلی ایجاد می کند که کودک بتواند ترس و تنش خود را بیرون بریزد، در حقیقت در بازی درمانی کودک «خود درونی اش» را نشان می دهد.

سپه وندی افزود: از طریق بازی می توان نکات قوت و ضعف و مشکلات کودکان را شناخت و سپس به درمان و اصلاح مشکلات رفتاری آنان اقدام کرد.

این عضو هیات علمی دانشگاه لرستان گفت: بازی بهترین وسیله برای الفت و آشنایی با کودکان است و بدان وسیله به سادگی می توان با آنان ارتباط برقرار کرد.

وی گفت: کودک همچنین از طریق بازی روش زندگی و سازگاری با دیگران را می آموزد و به رعایت قوانین مقید می شود و داد و ستد اجتماعی را یاد می گیرد.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در فواید بازی درمانی برای کودکان

گفتگو با هوش مصنوعی