بازدید معاون وزیر کشور از چند واحد تولیدی و بررسی مشکلات آنها



معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور پیش از ظهر امروز از چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی کرمان بازدید و مشکلات آنها را بررسی کرد.

به گزارش ایسنا، «بابک دین پرست» ظهر امروز ۱۹ تیرماه با حضور در شهرک صنعتی شماره ۲ کرمان از مجتمع کارخانجات آلومینیوم هزار بازدید کرد.



براساس این گزارش؛ این مجتمع در زمینی به مساحت ۱۴۵ هزار متر مربع و زیربنای آن بالع بر ۵۰ هزار مترمربع است.



گفتنی است عملیات احداث ساختمانی مجتمع در سال ۱۳۸۰ آغاز و در زمستان ۸۳ و تا پایان سال ۱۳۸۴ عملیات نصب ماشین آلات به اجرا در آمد و در سال ۱۳۸۵ مراحل راه اندازی و تست خطوط تولید صورت پذیرفت.



برپایه این گزارش؛ ظرفیت مجتمع کارخانه آلومینیوم هزار در سال ۴۸ هزار تن است که زمینه اشتغال ۳۵۰ نفر را فراهم کرده است.



به گزارش ایسنا، دین پرست در ادامه سفر یک روزه خود از کارخانه تولید مته گروه صنعتی قطعه گستر بازدید کرد.



براساس این گزارش؛ گروه صنعتی قطعه گستر در سال ۱۳۷۴ فعالیت خود را در حوزه تولیدات تجهیزات قطعات مورد هدف معادن و صنایع بزرگ کشور از جمله شرکت ملی مس ایران، شرکت صنعتی معدنی گل گهر، سنگ آهن مرکزی، کارخانجات تولید تایر و شرکت های سیمان با ظرفیت تولید هزار تن در سال آغاز کرده است.



واحد تولید ابزار و مته های صنعتی مورد مصرف در کل صنایع به عنوان یکی از واحدهای زیرمجموعه گروه صنعتی قطعه گستر به صورت انحصاری در کشور با ظرفیت ۲۰ میلیون مته در سال با تکنولوژی شرکت گرینگ آلمان و با ۵۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری فعالیت می نماید.



واحد ریخته گری به روش القائی با ظرفیت هزار و ۵۰۰ تن در سال نیز به عنوان یکی از واحدهای زیرمجموعه این گروه با ۳۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری فعالیت می نماید.



طرح توسعه گروه صنعتی قطعه گستر نیز تحت عنوان ماشین کاری سنگین به روش c.n.c برای اولین بار در کشور با تجهیزات روز دنیا با ظرفیت پنج هزار تن در سال با ۱۵ میلیارد تومان سرمایه گذاری در حال انجام است که پس از بهره برداری ۱۵۰ نفر اشتغالزایی می نماید.



در حال حاضر بیش از ۲۰۰ نفر در این شرکت گروه صنعتی قطعه گستر مشغول فعالیت می باشد.



به گزارش ایسنا؛ معاون وزیر کشور در ادامه بازدیدهای خود از واحدهای تولیدی استان کرمان و بررسی مشکلات آنها از شرکت لاوان تابلو گروه صنعتی لاوان بازدید کرد.



برپایه این گزارش؛ شرکت لاوان تابلو در سال ۱۳۸۲ با تفکراتی نوین و مبتنی بر جدیدترین روش های روز دنیا و تحت استانداردهای معتبر بین المللی و داخلی در زمینه طراحی و تولید انواع تابلوهای فشار ضعیف و فشار متوسط در مدل های فیکس و کشویی و تابلوهای پروسس و کنترل پا به عرصه صنعت برق کشور گذاشت و در سال های فعالیت خود با کسب استانداردهای محصول و سیستم، آموزش مستمر، بهره گیری از بهترین تکنولوژی های روز دنیا، خلاقیت ، تلاش و همدلی مدیران، کارشناسان و کارکنان یکی از موفق ترین را الگوهای جهانی یعنی ISO۹۰۰۱-۲۰۰۸ در شرکت پیاده سازی کرده است.



شکل گیری شرکت مهندسی لاوان نیرو آکام در ۲۱ مرداد ماه سال ۸۹ به عنوان یکی از شرکت های زیر مجموعه گروه صنعتی لاوان آغاز شد و هدف اصلی از تاسیس شرکت در ابتدا پیمانکاری عمومی پروژه های برق به صورت کلید در دست ( EPC) بوده است.



شرکت بارز کلید نیز به عنوان اولین تولید کننده سکسیونر گازی و دژنگتور خلا در سطح ولتاژ ۲۴ و ۳۶کیلو ولت ، در سال ۱۳۸۹ در کرمان تحت عنوان یکی از شرکت های زیر مجموعه گروه صنعتی لاوان شروع به کار کرد.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «بازدید معاون وزیر کشور از چند واحد تولیدی و بررسی مشکلات آنها» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.