تأکید ازبکستان بر توسعه کریدورهای حمل ونقلی و لجستیک



معاون وزیر حمل و نقل ازبکستان گفت: در حال حاضر بخش حمل و نقل و لجستیک از لحاظ سیاسی، اقتصادی و جغرافیایی برای همه کشورها یک مسیر راهبردی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند، «جسوربیک چارییف» معاون وزیر حمل و نقل ازبکستان در میزگرد «دیپلماسی حمل و نقلی ازبکستان: پایه های بین المللی و حقوقی همکاری های منطقه ای» گفت: در حال حاضر بخش حمل و نقل و لجستیک از لحاظ سیاسی، اقتصادی و جغرافیایی برای همه کشورها یک مسیر راهبردی است.

وی افزود: بدین دلیل کشورهای منطقه ضمن تلاش برای توسعه مسیرهای حمل و نقلی خود در اجرای طرح های مختلف به طور فعال شرکت می کنند.

چارییف اظهار داشت: ازبکستان در حال حاضر شرایطی را برای حمل و نقل بدون وقفه برای کالاهای مورد نیاز اولیه، میوه و سبزیجات و دیگر اجناس مورد نیاز مردم را ایجاد کرده است. در نتیجه اقدامات انجام شده حجم کل حمل و نقل کالا در سال ۲۰۲۰ میلادی نسبت به سال قبل ۷ درصد افزایش یافته است.

معاون وزیر حمل و نقل ازبکستان عنوان کرد: در حال حاضر برقراری فعالیت مناسب کریدورهای حمل و نقلی در وضعیت بی ثبات همه گیری یک وظیفه اصلی است. لغو پیگیرانه محدودیت ها در زمینه حمل و نقل، تضمین کارآیی در این زمینه است.

چارییف یادآوری کرد: ازبکستان برای رفع پیامدهای منفی در دوران پساپاندمی به توسعه استراتژی و تصمیمات موثر که منجر به کاهش هزینه های حمل و نقل بین المللی، توسعه زیربناها و به کارگیری فن آوری های روز می شود ، توجه بسیاری دارد.

وی گفت: در سال ۲۰۲۰ میلادی حجم کل حمل و نقل کالا در سطح یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تن قرار گرفته که نسبت به سال قبل ۱۰۴٫۶ درصد رشد کرده و گردش کالاها در سطح ۴۰ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تن قرار گرفته است.

معاون وزیر حمل و نقل ازبکستان خاطرنشان کرد: امروز در ازبکستان ۶٫۴ درصد درآمد ناخالص ملی، ۷٫۴ درصد از کل حجم سرمایه گذاری ها و ۲۹٫۵ درصد از کل حجم بازار خدمات متعلق به بخش حمل و نقل است.

چارییف ادامه داد: در این میان پیش بینی می شود تا سال ۲۰۳۰ میلادی حجم حمل و نقل بارها در سطح ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تن و سرمایه گذاری در زمینه حمل و نقل در سطح یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار قرار گیرد.

معاون وزیر حمل و نقل ازبکستان اظهار داشت: هم اکنون در ازبکستان برنامه تکمیل زیربناهای حمل و نقلی و توسعه مسیرهای بازرگانی خارجی انتقال بار برای سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ میلادی برای شکل گیری استراتژی جامع در بخش توسعه زمینه حمل و نقل ملی اجرا می شود.

وی همچنین تاکید کرد: با وجود اینکه در روند توسعه حمل و نقلی منطقه رشد دائمی دیده می شود اما مشکلات موجود در توسعه اقتصاد منطقه ای بر آن تاثیر منفی دارد.

معاون وزیر حمل و نقل ازبکستان در پایان گفت: ما باید با تقویت همکاری ها توجه خود را برای حل و فصل این مشکلات مانند ماندن بارها در مرزها، محدودیت زمانی گذرگاه ها، نبود شرایط مورد نیاز در امتداد جاده های بین المللی، نارسایی تشریفات عبور از مرزها تمرکز کنیم.

انتهای پیام/ح
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «تأکید ازبکستان بر توسعه کریدورهای حمل ونقلی و لجستیک» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.