افتتاح ۹ پروژه بزرگ صنعت برق در خوزستان



مدیرعامل توانیر گفت: با دستور رییس جمهور ۹ پروژه بزرگ در ۷شهرستان خوزستان شامل پست ها و خطوط توزیع و نیروگاه تولید پراکنده حرارتی، خورشیدی و برق آبی کوچک با مجموع سرمایه گذاری ۱۱ هزار میلیارد ریال بهره برداری شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمدحسن متولی زاده، در آئین افتتاح ۹ پروژه صنعت برق خوزستان که به صورت ویدئو کنفرانس با حضور رییس جمهور در تاریخ ۱۳ آذرماه سال جاری برگزار شد، بیان کرد: از سال ۹۲ تاکنون علاوه بر بهره برداری از چندین نیروگاه بزرگ با ظرفیت بیش از ۱۸۰۰ مگاوات بالغ بر ۶۱ هزار میلیارد ریال در شبکه های انتقال و توزیع استان سرمایه گذاری شده است.

متولی زاده اظهار داشت: امروز هم با دستور رییس جمهور ۹ پروژه بزرگ در ۷ شهرستان خوزستان شامل پست ها و خطوط توزیع و نیروگاه تولید پراکنده حرارتی، خورشیدی و برق آبی کوچک با مجموع سرمایه گذاری ۱۱ هزار میلیارد ریال بهره برداری شد.

وی بیان کرد: بیش از ۸۰ درصد سرمایه گذاری انجام شده برای اجرای این طرح ها از سوی بخش خصوصی انجام شده است.

*افزایش ۲۵ درصدی مشترکان برق از سال ۹۲ تاکنون

وی در ادامه به بیان چند شاخص که موجب افزایش بهره وری و کیفیت صنعت برق خوزستان شده پرداخت و تصریح کرد: از سال ۹۲ تاکنون بیش از ۴۳۰ هزار مشترک جدید در استان خوزستان برق دار شدند و بیش از ۲۵ درصد تعداد مشترکان این استان افزایش پیدا کرده است.

متولی زاده با اشاره به اینکه از سال ۹۲ تاکنون با سرمایه گذاری انجام شده تلفات برق در استان خوزستان بیش از ۵۰ درصد کاهش یافته که سهم بسیار موثری در کاهش تلفات برق در شبکه سراسری کشور داشته است، اظهار کرد: با سرمایه گذاری و اقدامات انجام شده برای مقاوم سازی شبکه های برق خوزستان در مقابل ریزگردها خوشبختانه پایداری و کیفیت برق به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.

* توسعه ناوگان شست و شوی تجهیزات برق

مدیر عامل شرکت توانیر در تشریح اینکه با توجه به سیاست های دولت، خدمات غیرحضوری در استان کامل شده و مردم استان برای دریافت خدمات نیاز به مراجعه به ادارات ندارند، گفت: این اقدامات مسیر را برای تحقق دولت الکترونیک هموار می کند و زمینه را برای افزایش رضایت عمومی ایجاد خواهد کرد.

متولی زاده در پاسخ به سئوال رییس جمهور در خصوص بارندگی های کم و گرد و غبار و قطعی برق در سال های گذشته در خوزستان گفت: اقدامات بسیار موثری در این زمینه انجام شد و اولین اقدام در این راستا توسعه ناوگان شست و شوی تجهیزات برق بود.

متولی زاده در تشریح جزئیات توسعه ناوگان شست و شوی تجهیزات برق، تاکید کرد: قبلا ۲ دستگاه شست و شوی تجهیزات برق در خوزستان در زمان حادثه فعال بود، اما امروز تعداد آنها به ۴۷ دستگاه فعال افزایش یافته است و بزرگترین ناوگان شست و شوی تجهیزات برقی در استان خوزستان وجود دارد.

*۷۷۰۰ کیلومتر کابل خودنگه دار در خوزستان

وی به حجم عایق بندی و تجهیزات شبکه برق اشاره کرده و گفت: این عدد بیش از ۷۰۰ درصد افزایش پیدا کرده است، همچنین احداث شبکه های عایق گازی که در مقابل ریزگردها مقاوم هستند توسعه بسیار زیادی در استان خوزستان داشته است.

متولی زاده در پایان اظهار داشت: بیش از ۷۷۰۰ کیلومتر از شبکه های هوایی به کابل های خودنگه دار تبدیل شده اند و این اقدام ها منجر به کاهش ۸۰ درصدی خاموشی در استان خوزستان شده است.

لازم به تاکید است، پنج نیروگاه مقیاس کوچک و تجدیدپذیر در شهرهای اهواز، اندیمشک، شوش و آغاجری به ظرفیت ۶۱ مگاوات و چهار پروژه خط انتقال و شبکه فوق توزیع برق امروز با حضور رییس جمهوری از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح شد.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در افتتاح ۹ پروژه بزرگ صنعت برق در خوزستان

گفتگو با هوش مصنوعی