تشریح جزییات ۲ هفته «محدودیت کرونایی» در کرمانشاه + لیست گروه بندی مشاغل



ایسنا/کرمانشاه سخنگوی ستاد مدیریت کرونا استان کرمانشاه به تشریح جزییات اجرای طرح دو هفته محدودیت کرونایی در استان پرداخت.

مسعود بهرام نژاد در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به وضعیت نامطلوب کرونا در استان و بیشتر شهرهای کشور گفت: در همین راستا طرحی با عنوان طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت متناسب با روند بیماری کرونا در شهرهای کشور در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: در این طرح که «شهر محور» است، قرار بر این شده تا محدودیت هایی هوشمند متناسب با وضعیت بیماری کرونا در شهرهای مختلف اعمال شود تا از این طریق بتوان ضمن کنترل بیماری، معیشت مردم را هم حفظ کرد.

وی با اشاره به اجرای شروع این طرح از امروز (اول آذر) در کشور گفت: مدت اجرای این طرح فعلا دو هفته اعلام شده و در خصوص تمدید و یا عدم تمدید آن با توجه به وضعیت بیماری در پایان این دو هفته تصمیم گیری خواهد شد.

وی افزود: در این طرح محدودیت هایی برای فعالیت مشاغل دولتی و غیردولتی و نیز تردد افراد در سطح جامعه در نظر گرفته شده است.

کدام شهرهای کرمانشاه قرمز و نارنجی هستند؟

بهرام نژاد با اشاره به دسته بندی وضعیت کرونا به پنج دسته سبز، سفید، زرد، نارنجی و قرمز گفت: در شهرهای سفید و سبز محدودیتی وجود ندارد و همه می توانند با رعایت پروتکل های بهداشتی فعالیت و تردد داشته باشند.

وی افزود: در حال حاضر عمده شهرهای کشور در وضعیت زرد، نارنجی و یا قرمز کرونا به سر می برند و متناسب با این وضعیت ها محدودیت هایی در این شهرها طی دو هفته آتی اعمال می شود.

بهرام نژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر در استان کرمانشاه، شهرهای کرمانشاه، کنگاور، صحنه، سنقر و کلیایی، هرسین، سرپل ذهاب و جوانرود در وضعیت «قرمز» کرونا قرار دارند. همچنین شهرهای اسلام آبادغرب، پاوه، ثلاث باباجانی، روانسر، قصرشیرین و گیلانغرب در وضعیت «نارنجی» کرونا به سر می برند و تنها شهر با وضعیت «زرد» کرونا شهر دالاهو می باشد.

وی یادآور شد: وضعیت کرونا در شهرهای کشور و استان دوشنبه هر هفته، به روز شده و متناسب با وضعیت اعلام شده محدودیت ها نیز برای آن شهر و ساکنانش تغییر خواهد کرد.

نحوه فعالیت «مشاغل غیردولتی» در شهرهای زرد، نارنجی و قرمز + لیست گروه بندی مشاغل

سخنگوی ستاد مدیریت و مقابله با کرونای استان کرمانشاه با اشاره به تقسیم بندی مشاغل غیردولتی به چهار گروه گفت: این گروه بندی بر حسب ضرورت فعالیت این مشاغل در شرایط مختلف کرونایی صورت گرفته است.

بهرام نژاد خاطرنشان کرد: در شهرهای با وضعیت «قرمز» کرونا تنها مشاغل گروه یک اجازه فعالیت دارند و سایر گروه های شغلی تعطیل هستند.

وی افزود: در شهرهای با وضعیت نارنجی مشاغل گروه یک و دو اجازه فعالیت دارند و در شهرهای با وضعیت زرد در کنار این دو مشاغل گروه سه هم اجازه فعالیت می یابند و در سایر شهرها با وضعیت سبز و سفید هم تمام مشاغل اجازه فعالیت دارند.

بهرام نژاد یادآور شد: فعالیت مشاغل در هر شرایط کرونایی منوط به رعایت پروتکل های بهداشتی است.

نحوه فعالیت «ادارات و مشاغل دولتی» در شهرهای زرد، نارنجی و قرمز

سخنگوی ستاد مدیریت و مقابله با کرونای استان کرمانشاه در ادامه در تشریح فعالیت ادارات و مشاغل دولتی در شهرهای با وضعیت های مختلف کرونایی گفت: ادارات و مشاغل دولتی به دو دسته ادارات ارائه دهنده خدمات ضروری و سایر ادارات تقسیم بندی می شوند.

وی افزود: برخی ادارات مانند شرکت آب، فرمانداری، استانداری، بانک ها و … خدمات ضروری به مردم می دهند و تعطیل بردار نیستند، برای همین وضعیت فعالیت این ادارات تاحدی با سایر دستگاه ها متفاوت است.

وی افزود: در شهرهای با وضعیت زرد تمام کارکنان دستگاه های ضروری شامل دستگاه های امدادی، خدماتی ضروری و … باید در محل کار حاضر باشند. کارمندان سایر ادارات هم باید به میزان دو سوم در محل کار حاضر شوند. برگزاری جلسات اداری نیز باید با حداکثر ۳۰ نفر انجام گیرد.

بهرام نژاد تصریح کرد: در شرایط نارنجی کارکنان دستگاه های ضروری باید به میزان دو سوم، سایر ادارات به میزان یک دوم و برگزاری جلسات هم باید با حضور حداکثر ۲۰ نفر باشد.

وی تصریح کرد: در خصوص شهرهای قرمز نیز، تعداد کارمندان دستگاه های ضروری باید به یک دوم رسیده و در ادارات دیگر باید یک سوم کارمندان حضور داشته باشند و برگزاری جلسات هم باید با حضور حداکثر ۱۵ نفر انجام گیرد.

محدودیت های تردد در شهرهای قرمز و نارنجی چگونه است؟

بهرام نژاد در تشریح محدودیت های تردد در شهرهای قرمز و نارنجی گفت: در شهرهای با وضعیت زرد محدودیتی برای تردد وجود ندارد و این محدودیت ها شامل شهرهایی با وضعیت قرمز و نارنجی کرونا می شود.

وی افزود: بر اساس محدودیت های ابلاغ شده، خروج خودروهای با پلاک بومی از شهرهای قرمز و نارنجی ممنوع بوده و ورود خودروهای با پلاک غیربومی هم به این شهرها ممنوع است.

این مسئول تصریح کرد: کنترل های تردد عمدتا در شهرها متمرکز است و اگر خودرویی با پلاک غیربومی در شهرهای نارنجی و قرمز دیده شود اعمال جریمه خواهد شد که مبلغ جریمه در شهرهای نارنجی ۵۰۰ هزار تومان و در شهرهای قرمز یک میلیون تومان است.

بهرام نژاد افزود: همچنین در شهرهای قرمز علاوه بر محدودیت ورود و خروج، محدودیت تردد شبانه هم لحاظ شده، به اینصورت که هیچ خودروی شخصی از ساعت ۲۱ شب تا ۴ صبح حق تردد در سطح شهر را ندارد.

به گزارش ایسنا، بر حسب گروه بندی صورت گرفته، مشاغل و فعالیت ها گروه یک عبارتند از: فروشگاه زنجیره ای مایحتاج مردم، نانوایی(تولید فرآورده های نانوایی)، مراکز بهداشتی درمانی دولتی و خصوصی، داروخانه، مراکز و فروشگاه های دامپزشکی، سوپرمارکت ها، میوه فروشی های و سبزی فروشی ها، میادین میوه و تره بار، مراکز فروش محصولات پروتئینی نظیر قصابی های، مرغ فروشی ها و ماهی فروشی ها، جایگاه های سوخت، لبنیات فروشی ها و مراکز تولید و عرضه فرآورده های لبنی، مراکز تامین آمبولانس دولتی و خصوصی، مراکز تهیه غذاهای آماده بیرون بر در همه نوع فعالیت اعم از رستوران، فست فود و طباخی، پخش دارو و مواد غذایی، محل های نگهداری سالمندان، معلولین و آسایشگاه ها، صنایع و معادن، کشاورزی، شیلات و حمل و نقل بار آنها و خدمات وابسته شامل کلیه واحدهای تولیدی اعم از صنفی و صنعتی، تامین برق، گاز، بخار و تهویه هوا، آب رسانی، مدیریت پسماند، فاضلاب و فعالیت های تصفیه، مراکز، ادارات و مراکز امنیتی، امدادی، ضروری و استراتژی (تصمیم گیر)، فروشگاه قطعات یدکی، لوازم یدکی دستگاه های صوتی و تصویری، لوازم یدکی ماشین آلات کشاورزی، لوازم یدکی و ملزومات ماشین آلات صنعتی بازرگانی، لوازم یدکی تهویه مطبوع، لوازم یدکی موتور پمپ، خرده فروشی لوازم یدکی و اصلی اتومبیل، فروش لوازم یدکی موتورهای محرکه بنزینی و گازوییلی، فروش لوازم یدکی وسایل نقلیه بصورت عمده، مصالح فروشی، آهن فروشی، جوشکاری، کابینت، تراشکاری، نجاری و فعالیت های مشابه، تعمیرات لوازم خانگی، اتومبیل، منازل، موبایل و مشاغل مشابه.

همچنین بر اساس این تقسیم بندی مشاغل و فعالیتهای گروه دو عبارتند از: پاساژ، مراکز خرید و مال های فروش غیرمواد غذایی، تمرین و انجام مسابقات ورزشی، مراکز متبرکه و زیارت گاه ها، کاهش زمان فعالیت شرکت ها، موسسات و انجام دورکاری، مساجد و مصلی ها، قنادی با فروشی شیرینی «تر»، آب میوه و بستنی فروشی، مراکز تهیه و طبخ غذا با پذیرش مشتری (اغذیه فروشی، رستوران ها، آش و حلیم و مشابه)، آرایشگاه های مردانه، بازار فروش خودرو، مراکز شماره گذاری اتومبیل، فرش و موکت، فرش ماشینی، فرش دستباف، گبه، گلیم، زیلو، قالیچه، جاجیم و پشتی، اسباب بازی فروشی، خرده فورشی وسایل بازی و اسباب بازی در فروشگاه های تخصصی، بازارهای موقت، فروش لوازم خانگی (عمده فروشی و خرده فروشی)، خدمات چاپ دیجیتال، چاپ و فعالیت های خدماتی وابسته به چاپ، تزیینات داخلی ساختمان، عمده فروشی، خرده فروشی کالاهای تزیینی ساختمان، کادویی فروشی، عمده فروشی و خرده فروشی انواع پوشاک، پارچه فروشی، آتلیه و عکاسی، آژانس مشاور املاک، پرده سرا، فروش مبلمان (عمده فروشی و خرده فروشی)، فروش کیف و کفش (عمده فروشی و خرده فروشی)، فروش لوازم التحریر(عمده فروشی و خرده فروشی)، خرازی (عمده فروشی و خرده فروشی)، فروشگاه لوازم آرایشی و بهداشتی، قنادی و شیرینی پزی (شیرینی خشک)، کاک پزی، کلوچه برنجی، کلوچه پزی، کماج پزی، خشکبار(عمده فروشی و خرده فروشی) و آجیل (عمده فروشی و خرده فروشی).

مشاغل و فعالیتهای گروه سه نیز عبارتند از: دانشگاه ها، مدارس، حوزه های علمیه، آموزشگاه های فنی و حرفه ای، زبانسراها و سایر آموزشگاه ها، کتابخانه ها، مهدهای کودک، استخرهای سرپوشیده، سینما، تئاتر و مراکز مشابه، موزه و باغ موزه ها، تالارهای پذیرایی، آرایشگاه های زنانه و سالن های زیبایی، کاهش زمان فعالیت مترو و حمل و نقل عمومی درون شهری، مساجد و مصلی ها، برگزاری آزمون های حضوری.

همچنین مشاغل و فعالیتهای گروه چهار نیز در این دسته بندی عبارتند از: برگزاری مراسم اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و همایش ها، باشگاه های ورزشی ورزشی های پربرخورد از جمله کشتی، کاراته و جودو، مدارس شبانه روزی، انجام دورکاری شاغلین گروه حساس، کافه، قهوه خانه و چایخانه با عرضه مواد دخانی، باغ وحش ها و شهربازی ها، مراکز تفریحی آبی، استخرهای سرپوشیده و باشگاه ورزشی سالنی.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «تشریح جزییات ۲ هفته «محدودیت کرونایی» در کرمانشاه + لیست گروه بندی مشاغل» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.