خطر کرونا بیخ گوش تمام گروه های سنی / خروج همدان از وضعیت هشدار مردم را نسبت به پروتکل ها بی توجه نکند



به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، هفت ماه از شیوع ویروس کشنده کرونا در همدان می گذرد و روزانه تعدادی از هم استانی هایمان بر اثر ابتلا به این بیماری واگیر دار دچار عوارض شدید تنفسی، گوارشی و حتی مرگ می شوند.

هنوز هیچ واکسن و دارویی برای درمان قطعی این بیماری یافت نشده و وتنها راه در امان ماندن از این ویروس مهلک رعایت بهداشت فردی و پرهیز از قرار گرفتن در محیط های پرجمعیت و حتی جمع های خانوادگی است.

با وجود هشدارهای روزانه مسئولان علوم پزشکی و متولیان سلامت، هنوز هم شاهد آمار بالای این بیماری در بسیاری از مناطق هستیم. بسیاری ازبیماران مبتلا به کرونا هیچ علامتی نداشته و در ظاهر انسانی سالم و بدون بیماری هستند اما با این حال به راحتی قادرند ویروس را از طریق عطسه، سرفه و صحبت کردن بدون ماسک به دیگران منتقل کنند.

واکنش هر بدن نسبت به ویروس کرونا متفاوت است، برخی افراد بدون علائم دوره بیماری را می گذرانند، بعضی دچار عوارض شدید بیماری و بستری در بیمارستان شده و درصدی هم به علت شدت و وخامت بیماری فوت می کنند.

مدتی است وضعیت همدان از حالت هشدار خارج شده و این خبر به صورت روزانه از رسانه ملی اطلاع رسانی می شود اما همین امر سبب کم توجهی برخی از شهروندان به توصیه های بهداشتی که بدون شک نتیجه آن در هفته های آینده نمایان می شود.

کرونا هنوز تمام نشده است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه هنوز کرونا تمام نشده و در کمین تمامی گروه های سنی است، اظهار داشت: وقتی می گویند وضعیت استان از حالت هشدار خارج شده به این معنا نیست که مردم توصیه بهداشتی را نادیده بگیرند.

منوچهر کرمی با تاکید بر اینکه مراودات اقتصادی، روابط خانوادگی، مسافرت ها ،حضور در مراکز خرید و خدماتی از عوامل افزایش آمار ابتلا به کرونا در استان است، تصریح کرد: بروز موج کرونا در فصل پاییز و همزمانی آن با شیوع بیماری هایی مانند آنفلوانزا و سرماخوردگی شرایط را بحرانی می کند.

وی با بیان اینکه وضعیت ثبات و روند نزولی ابتلا به کرونا به معنای ریشه کنی این بیماری نیست، گفت: مادران باردار، سالمندان، بیماران زمینه ای، بیماران نقص ایمنی، مبتلایان سرطان و سایر گروه های پرخطر بیش از دیگران در معرض عوارض خطرناک این بیماری هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه شایع ترین علامت بیماری در بیماران مبتلا به کرونا مربوط به علائم تنفسی است، افزود: بیماران با مشاهده هرگونه علامت تنفسی و مشکوک به کرونا در خود به مراکز درمانی و غربالگری مراجعه کنند.

استاندار همدان نیز درباره وضعیت کرونا در استان اظهار داشت: روند ابتلا به کرونا در استان همدان نزولی است اما هر گونه سهل انگاری در رعایت پروتکل های بهداشتی می تواند سبب افزایش سرایت و تعداد بیماران مبتلا به ویروس کرونا شود.

سید سعید شاهرخی با بیان اینکه از ۱۵ شهریور سال تحصیلی جدید آغاز شده است، تصریح کرد: آموزش دانش آموزان در استان همدان به سه روش حضوری، آموزش مجازی(صدا و سیما) و شبکه های آموزشی شروع شده و تداوم خواهد داشت.

استاندار همدان با تاکید بر اینکه تلاش ائمه جمعه و سازمان تبلیغات اسلامی در برگزاری مراسم های عزارادای محرم قابل تقدیر است، افزود: مردم همدان در زمینه رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصل گذاری اجتماعی همکاری بسیار خوبی داشته اند.

شاهرخی ضمن تشکر از تلاش های آموزش و پرورش و دانشگاه های استان در فراهم کردن زیرساخت های بازگشایی مدارس و دانشگاه های استان، گفت: حفظ سلامت دانش آموزان و دانشجویان اولویت نخست ما است.

وی با تاکید بر اینکه حفظ سلامت مردم فقط با رعایت پروتکل ها و نکات بهداشتی قابل تحقق است، اظهار داشت: هرگونه سهل انگاری در رعایت دستورالعمل های بهداشتی سبب بروز موج جدیدی از کرونا در استان می شود.

استاندار همدان با بیان اینکه استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی، پرهیز از تجمع و برگزاری مراسم های همچنان مورد تاکید مسئولان به ویژه ستاد مقابله با ویروس کرونا است، تاکید کرد: بازرسی ها در نقاط پر تردد شهرهای استان و مناطق گردشگری استان بیشتر شود.

انتهای پیام/۷۴۳/ی

پرسش و پاسخ در خطر کرونا بیخ گوش تمام گروه های سنی / خروج همدان از وضعیت هشدار مردم را نسبت به پروتکل ها بی توجه نکند

گفتگو با هوش مصنوعی