تشکل های مردم نهاد موتور محرکه توسعه یافتگی کشور هستند



به گزارش خبرنگار مهر، رحیم نریمانی ظهر چهارشنبه در آئین افتتاحیه سمینار آموزشی دبیران تشکل های شاهد و ایثارگر کشور که با حضور مسئولان کشوری و استانی در سالن همایش مؤسسه فرهنگی، ورزشی و توابخشی ایثار قزوین برگزار شد اظهار کرد: انقلاب اسلامی در دهه پنجم خود وارد مقطعی جدید و متفاوت شده است.

وی با بیان اینکه بیانیه گام دوم سرآغاز یک دهه متفاوت و شکوهمند است، افزود: این دهه عصر دوران حقانیت و خردمندی به همراه شکل گیری نگاه و رویکردهای جدید است.

سرپرست دفتر تشکل های ایثارگری و مشارکت های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: توسعه پایدار باید توسط مردم که شکل دهندگان و عاملان اصلی پیروزی انقلاب اسلامی، شکل بگیرد تا مردم سالاری و مسئولیت پذیری در عرصه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی با حضور مردم محقق شود.

وی با بیان اینکه تشکل های مردم نهاد موتور محرکه توسعه یافتگی کشور هستند، عنوان کرد: در توسعه پایدار نیازمند جهش و جنبش در تولید فکری و عرصه نرم افزاری هستیم.

نریمانی ادامه داد: برای تحقق توسعه پایدار در دهه پنجم انقلاب اسلامی باید جامعه ای همگون داشته باشیم و بدون شک تشکیل یک جامعه همگون بدون شکاف نیازمند نقش آفرینی گروه های مردمی و تشکل های مردم نهاد هستیم.

سرپرست دفتر تشکل های ایثارگری و مشارکت های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: نقش آفرینی گروه و تشکل های مردم نهاد مستلزم تقویت و توانمندسازی آنها است.

وی ادامه داد: تشکل های شاهد و ایثارگر می توانند پیشگام و پیش قراول توسعه پایدار در کشور باشند و با افزایش حساسیت مردم و میزان درک آنها از مسئولیت پذیری، جامعه را به سمت توسعه یافتگی هدایت کنند.

نریمانی ادامه داد: تشکل های مردم نهاد و سمن ها موتور محرکه توسعه یافتگی کشور هستند و با اعتمادسازی در حوزه اجتماعی می توانند شاخص های این توسعه را ارتقا دهند.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین اولویت های دولت سیزدهم مردمی کردن امورات کشور و دخالت مردم در امور کشور است، عنوان کرد: تشکل های مردمی بهترین ابزار برای تحقق این سیاست دولت سیزدهم هستند.

نریمانی با بیان اینکه مردمی شدن و مردم داری کشور از مهمترین برنامه های دولت سیزدهم است، گفت: این هدف با نقش آفرینی تشکل های مردم نهاد در بطن جامعه محقق خواهد شد.

وی نقش تشکل های مردم نهاد در اداره حکومت بر اساس عدالت را بسیار مهم دانسته و افزود: توانمندسازی و تقویت تشکل های مردم نهاد می تواند در آرمانخواهی جامعه مؤثر باشد.

این مسئول در پایان بیان کرد: باید تشکل های مردم نهاد به سمت قدرت تولید دانش و تفکر با نوآوری و خلاقیت پیش بروند تا بتوانند ریل گذاری و موتور توسعه جامعه را تدوین و راهبردی کنند.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «تشکل های مردم نهاد موتور محرکه توسعه یافتگی کشور هستند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.