<a href="/fa/dashboard/ class="text info">رمدسیویر</a> برای درمان <a href="/fa/dashboard/ class="text info">کرونا</a> تاییدیه <a href="/fa/dashboard/ class="text info">آمریکا</a> را گرفت



به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت گیلیاد ساینسز (Gilead Sciences) روز پنجشنبه اعلام کرد که سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) رمدسیویر را برای درمان کووید۱۹ تایید کرده است،

این اولین و تنها دارویی است که سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای درمان کرونا تایید می کند.

سازمان غذا و داروی آمریکا چند ماه پیش مجوز استفاده اضطراری از این دارو را با این استدلال که مصرف رمدسیویر دوره بهبود مبتلایان به کووید۱۹ را کاهش می دهد، صادر کرده بود.

طبق اعلام گیلیاد، این دارو در آمریکا برای بیماران بزرگسال و اطفال ۱۲ سال به بالا و با وزن دستکم ۴۰ کیلوگرم که بر اثر ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شده اند، مورد تایید قرار گرفته است.

اوایل ماه اکتبر، یک تحقیق جهانی با حمایت سازمان بهداشت جهانی نشان داد که رمدسیویر به بیماران کمک نمی کند تا زنده بمانند یا حتی سریعتر بهبود یابند، اما یک مطالعه آمریکایی نشان داد که داروی تزریق شده برای بیماران در آمریکا حدود یک سوم زمان بهبودی را کاهش می دهد.

«دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا هم که ماه گذشته به کووید۱۹ مبتلا شده بود، تایید کرد که در زمان بستری در بیمارستان نظامی از این دارو به تجویز پزشکان استفاده کرده است.

این اقدام سازمان غذا و داروی آمریکا در حالی است که سازمان جهانی بهداشت این هفته با اشاره به نتایج یک آزمایش ۶ ماهه از درمان های کووید-۱۹ ، اعلام کرد: نتایج این مطالعه «شواهد قطعی» نشان داده است که تاثیر داروی «رمدسیویر» و «هیدروکسی کلروکین» در درمان موارد شدید کووید-۱۹ کم یا هیچ است.

مطالعات قبلی، استفاده از سه داروی دیگر هیدروکسی کلروکین، لوپیناویر و اینترفرون را رد کرده بود. اما یافته های آزمایش بالینی داروی رمدسیویر که توسط موسسه ملی بهداشت آمریکا (NIH) در ماه آوریل انجام شد، نشان می داد استفاده از این دارو سرعت بهبودی افراد مبتلا به موارد شدید کووید-۱۹ را تسریع می کند.

شرکت آمریکایی Gilead Sciences سازنده داروی رمدسیویر، با انتشار خبر نتایج مطالعه سازمان جهانی بهداشت، شاهد افت قیمت سهام خود بود. این شرکت در بیانیه ای اعلام کرد: داده های این مطالعه متناقض به نظر می رسند. این یافته ها زودهنگام هستند و این شرکت به نتایج سایر مطالعات، مانند مطالعه موسسه ملی بهداشت آمریکا اشاره کرده بود.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «رمدسیویر برای درمان کرونا تاییدیه آمریکا را گرفت» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.