کرونا ۱۳ هزار میلیارد دلار هزینه روی دست کشورهای جهان گذاشته است



به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از نیکی، روزنامه نیکی ژاپن اعلام کرد که دولت های جهان هزاران میلیارد دلار برای مقابله با شیوع ویروس کرونا و حمایت از اقتصاد جهانی بودجه تخصیص داده اند.

بر اساس این ارزیابی در حال حاضر این بسته های کمک مالی و هزینه ها مجموعا از ۱۳ هزار میلیارد دلار عبور کرده که شامل بسته حدود ۹۰۰ میلیارد دلاری تصویب شده در آمریکا هم می شود.

این روزنامه می گوید: تخصیص این حجم بودجه و کمک های مالی باعث شده تا بدهی عمومی بسیاری از کشورهای بزرگ جهان به شدت افزایش یابد.

کارشناسان بر این باورند که در سال ۲۰۲۱ مجموع بدهی عمومی کشورهای جهان به ۱۲۵ درصد کل تولید ناخالص داخلی اقتصاد جهانی خواهد رسید. بسیاری از سازمان های بین المللی اعلام کردند که برای مدت زمان زیادی اقتصاد جهانی به سطح دوران پیش از کرونا باز نخواهد گشت.

بنا به اعلام سازمان ملل اقتصاد جهانی برای سال جاری رشد منفی ۵٫۶ درصدی خواهد داشت و کشورهای بیشتری به خاطر بحران کرونا درگیر رکود خواهند شد.

سازمان ملل همچنین گفته تبعات بلندمدت شیوع کرونا باعث خواهد شد که احتمالا ۲۰۷ میلیون نفر دیگر در جهان به زیر خط فقر مطلق رفته و تعداد آنها تا سال ۲۰۳۰ به یک میلیارد نفر خواهد رسید.

تاکنون حدود ۷۸ میلیون ابتلای به کرونا در جهان ثبت شده و ۱٫۷ میلیون نفر نیز به خاطر ابتلای به این ویروس جان خود را از دست داده اند.

انتهای پیام/ب
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «کرونا ۱۳ هزار میلیارد دلار هزینه روی دست کشورهای جهان گذاشته است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.