سرجین بافت بالاخره افتتاح شد / رونق تولید در بزرگترین کارخانه نساجی ایران



به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت کشورمان در ادامه سفر خود به استان زنجان، کارخانه بزرگ سرجین بافت را که در دولت سیزدهم احیا شد را افتتاح کرد.

۲۷ آبان ماه سال ۱۴۰۰ آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان در دهمین سفر استانی به استان زنجان در بدو ورود به این استان، به طور سرزده از این واحد تولیدی و البته تعطیل بازدید کرد و به صراحت به وزیر وقت صمت و مسئولان استانی دستور داد که باید موانع تولید و مشکلات بانکی از سر راه این واحد تولیدی برداشته شود و ۲ هزار کارگر مشغول به کار شوند.

خوشبختانه طی دو سال گذشته با همت مسئولان دولتی، این کارخانه وارد مدار تولید شده و در حال حاضر بیش از ۵۶۰کارگر در این واحد تولیدی مشغول فعالیت هستند و با تکمیل فازهای تولیدی این مجموعه قرار است تا ۲ هزار نفر در این واحد مشغول فعالیت شوند. سرجین بافت در زمینه تولید نخ پنبه پلی استر پارچه جین فعالیت می کند و ظرفیت تولید آن در حال حاضر ۴ هزار تن در سال است.

بهبهانی مدیر این واحد تولیدی در بازدید وزیر صمت گفت: این مجموعه در ۱۶ هکتار و با سرمایه گذاری ۵۱ میلیون یورو تأسیس شده است و در حال حاضر نصف محصولاتمان را صادر می کنیم.

وی گفت: از وزارت صمت درخواست تسهیلات و حمایت داریم که از جمله مهمترین موارد تخصیص ارز برای واردات مواد اولیه است.

به گزارش تسنیم، مجموعه «سرجین بافت» یکی از بزرگترین واحد های صنعتی کشور در زمینه نساجی است. فعالیت در سرجین بافت از تولید نخ آغاز و در نهایت پس از بافندگی، تکمیل و رنگرزی به پوشاک منتهی می شود. اجرای این طرح از سال ۸۹ آغاز شده و بر اساس آمار موجود این واحد توان تولید ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تن نخ پنبه و ۵ میلیون و ۹۵۰ هزار مترمربع پارچه را دارد و ظرفیت تولید انواع پوشاک آن ۵ هزار و ۹۵۰ عدد است و توان به کارگیری و اشتغال قریب به ۲ هزار نفر را نیز دارد.

آبان ماه سال ۱۴۰۰ ، آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان در دهمین سفر استانی به استان زنجان سفر کرد و در بدو ورود به زنجان به طور سرزده از این واحد تولیدی و البته تعطیل بازدیدکرد و به صراحت به وزیر وقت صمت و مسئولان استانی دستور داد که باید موانع تولید و مشکلات بانکی از سر راه این واحد تولیدی برداشته شود و ۲ هزار کارگر مشغول به کار شوند.

موضوع از این قرار بود که برای این واحد تولیدی در چند سال گذشته از محل صندوق توسعه ملی حدود ۳۲ میلیون یورو تسهیلات در نظر گرفته شد و خوشبختانه همه ماشین آلات ترخیص و در کارخانه نصب شد؛ این واحد تولیدی برای اینکه بتواند طرح خود را پیشرفته تر اجرا کند نسبت به خرید ماشین آلات از محل اعتبارات ریالی خود و با عاملیت بانک صادرات ایران برای ۱۹ میلیون یورو گشایش اعتبار اقدام می کند و حتی معادل ریالی ارز را در بانک عامل واریز کرد.

از این رو این واحد تولیدی توانست به اندازه ۵ میلیون یورو ماشین آلات وارد کشور کند، ولی پس از بروز مشکلات و تحریم های ظالمانه آمریکا، واردات سایر ماشین ها با تأخیر بیشتری صورت گرفت و همین تأخیر شش تا هشت ماهه سبب می شود بانک عامل موافقت ترخیص ماشین آلات را از گمرک ندهد و مجری طرح به دلیل ترس از متروکه شدن ماشین آلات اقدام به ثبت سفارش بدون انتقال اقدام کند.

برای حل این مشکل، مسئولان کشوری و استانی در راستای دستور رئیس جمهور اقدامات مهمی را انجام دادند. برگزاری جلسه کمیسیون ماده ۳ به ریاست معاون وزیر صمت که از سوی معاون اجرایی رئیس جمهور به کمیسیون ماده ۳ ارجاع داده شده است و همین طور اقدامات بانک مرکزی در زمینه حل سواثر ۲۸ چک برگشتی که خوشبختانه انجام شد. در شورای تأمین استان زنجان هم مصوب شد که حساب های بانکی این واحد تولیدی باز شود و حتی در نامه استاندار زنجان خطاب به رئیس کل بانک مرکزی موضوع رفع سواثر چک های برگشتی این کارخانه به صراحت اعلام شد.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «سرجین بافت بالاخره افتتاح شد / رونق تولید در بزرگترین کارخانه نساجی ایران» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.