کتاب «روایتگر» سندی مکتوب از جاودانگی انقلاب است



به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، محمد علی جلوداری با اشاره به شروع این حرکت در سال ۱۳۷۳ اظهار داشت: زمانی که در تیپ ۳ عاشورا بودیم حرکت ثبت رشاد ت های رزمندگان آغاز شد.

دبیر تحریریه دفتر ادبیات پایداری حوزه هنری کاشان گفت: از آن زمان هر فرمانده ای با رویکردی متفاوت سعی در انجام این مهم داشت که بعضا شاهد بازتاب های خوبی بودیم اما ماندگار نبود.

جلوداری عنوان کرد: در زمان فرماندهی حاج اصغررجایی، مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی برای شرکت در اجلاسیه ای به کاشان آمده و توصیه کردند کار نوشتاری ماندگار انجام شود.

وی افزود: تلاش های بسیاری صورت گرفت که هرکدام به دلایلی مسکوت ماند تا سال ۱۳۹۶ به دعوت ریاست حوزه هنری کاشان و استقرار در ساختمان این نهاد مجدد کار آغاز شد.

وی با اشاره به اینکهکه روایتگر نمونه کوچکی از تلاش ما برای ثبت اسناد ۸ ساله جنگ تحمیلی و رشادت ها برای حفظ انقلاب است؛ تاکید کرد: در یکسال اخیر موفق به انتشار سه شماره از این فصلنامه شدیم که اولین شماره مربوط به عملیات والفجر ۱۰ و فتح حلبچه، دومین مربوط به بازگشت آزادگان به میهن در مرداد ۱۳۶۹ و سومین و جدیدترین شماره ویژه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی است.

سومین شماره «روایتگر» در ۵۸ صفحه و شامل گزیده روایاتی از پنج یادگار عزیز جنگ تحمیلی و با تلاش دفتر ادبیات پایداری حوزه هنری کاشان به انتشار رسیده است.

انتهای پیام/ ع

پرسش و پاسخ در کتاب «روایتگر» سندی مکتوب از جاودانگی انقلاب است

گفتگو با هوش مصنوعی