۶٠ درصد هزینه های واکسن های وارداتی تسویه شده است



صفوی:

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سید حسین صفوی رئیس هیات امنای صرفه جویی در گفت وگوی ویژه خبری با اشاره به اینکه برای واکسیناسیون تلاش های زیادی در حال انجام است، اظهار کرد: و پیس بینی می کنیم با توجه به توافقات قبلی ماه آینده بیش از ٧٠ میلیون در واکسن وارد کشور می شود. در تامین واکسن ثبت سفارش ها به روز است.

او ادامه داد: کشور در زمینه واکسن زیرساخت های خوبی را ایجاد کرده است، هیچ پیش خریدی از کشور های تولید کننده نداشتیم البته دوست داشتیم این کار بکنیم، اما منابع در اختیار نداشتیم.

صفوی بیان کرد: به ازای هر محموله ای که دریافت می کنیم قرار بود تسویه حساب انجام دهیم، اما به دلیل محدودیت منابع اتفاق نیفتاد و ۴٠ درصد از اعتبارات تسویه شده است.

این مقام مسئول درباره وضعیت تولید واکسن خارجی اضافه کرد: تولیدات داخلی بیش از ۵ میلیون دز استفاده شده است و در هفته های بعدی فاز بعدی خط تولید واکسن های داخلی افتتاح و تیراژ تولید افزایش خواهد داشت.

در ادامه مهر پور رئیس بیمارستان شریعتی با اشاره به اینکه سیر نزولی بستری بیماران و مرگ و میر ها را داشتیم، اظهار کرد: موج پنجم خیلی طولانی بود و حدود ٢/۵ ماه طول کشید، از تمام موج های دیگر بالاتر رفت و شرایط بسیار دشواری را پشت سر گذاشتیم.

او ادامه داد: خوشبختانه اکنون تعداد مراجعات خیلی کمتر شده است و بخش هایی از بیمارستان که به کرونا اختصاص داده بودیم، به حالت قبلی بر میگردانیم.

به گفته مهر پور وضعیت اسفناک یک ماه گذشته به آرامش رسیده است و امیدوارم با این میزان واکسیناسیون موج های بعدی احتمالی به این میزان مشکل نباشد.



رئیس بیمارستان شریعتی تصریح کرد: ممکن است در آبان و آذر باز هم درگیری بیماری داشته باشیم، اما با توجه به واکسیناسیون مرگ و میر کاهش پیدا کند.

او ادامه داد: کسانی که دو دز واکسن تزریق کرده اند و از دریافت واکسن دو هفته گذشته بود، میزان مرگ و میر در آن ها بسیار کمتر برآورد شد، اما برای افراد واکسینه نشده احتمال قوت بسیار بیشتر بود.



مهرپور با اشاره به اینکه واکسینه کردن در شرایط کنونی یک مسئولیت اجتماعی محسوب می شود، گفت که مردم جامعه به واکسیناسیون توجه جذب داشته باشند.

او ادامه داد: در درمان ویروس ها مشکل داریم چون وارد سلول می شود؛ بر این اساس کرونا هیچ درمان ثابت شده ای هنوز ندارد.

رئیس بیمارستان شریعتی اضافه کرد: مشکل ما با کرونا مرگ و میر ناشی از این بیماری است، چراکه به خیلی از بیماری های ویروسی مبتلا می شویم اما احتمال فوت کم است، در مورد کرونا هم با واکسیناسیون احتمال مرگ و میر را کاهش می دهیم.

مهرپور با تاکید بر اینکه مهم ترین چالش ما در پیک های کرونا تامین اکسیژن لازم بود، گفت: الان همگی وارد عمل شدند تا واکسیناسیون سریعتر انجام شود البته که همواره گروه هایی در دنیا وجود دارند که با واکسیناسیون مشکل دارند.

رئیس بیمارستان شریعتی با تاکید بر اینکه داروی ثابت شده برای درمان کرونا نداریم، گفت: واکسیناسیون را مردم جدی بگیرند.

در حال تکمیل …
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۶٠ درصد هزینه های واکسن های وارداتی تسویه شده است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.