هزار و ۴۳۰ پایگاه نیکوکاری در خراسان جنوبی برپا می شود



به گزارش خبرنگار مهر، رضا سلم آبادی ظهر شنبه در نشست خبری به مناسبت هفته احسان و نیکوکاری اظهارکرد: جشن نیکوکاری با شعار «عیدی برای همه» در سطح هزار ۴۳۱ پایگاه برگزار می شود.

وی افزود: از این تعداد ۹۲۲ پایگاه در مدارس، ۸۶ پایگاه در مراکز نیکوکاری، ۵۰ پایگاه توسط کمیته امداد، ۱۸۳ پایگاه توسط بسیج ۱۰۵ پایگاه مساجد و ۴۲ پایگاه در مصلی های نماز جمعه برپا می شود.

وی با بیان اینکه چهارشنبه ۱۵ اسفندماه مراسم جشن نیکوکاری در سطح مدارس استان برگزار خواهد شد، گفت: روز پنج شنبه ۱۶ اسفند این جشن در سطح میادین و معابر و جمعه ۱۷ اسفندماه در پایگاه های نماز جمعه استان برگزار خواهد شد.

به گفته وی از مجموع پایگاه های پیش بینی شده جشن نیکوکاری هزار و ۳۸۸ پایگاه ثابت و مابقی سیار است.

سلم آبادی گفت: در سال قبل مبلغ ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در جشن نیکوکاری جمع آوری شد که پیش بینی رشد ۳۰ درصدی را برای جشن امسال داریم.

مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی اظهارکرد: در سال ۹۷ به دلیل شرایط سخت اقتصادی در سه ماهه دوم، سوم و چهارم سال جاری بسیاری از خانواده ها دچار فقر موقت شوند.

وی با اشاره به اینکه سرریز فقر به سمت کمیته امداد می آید بیان داشت: سه عامل کلی محیطی اجتماعی و اقتصادی موجب فقر می شود که هر سه مورد در استان خراسان جنوبی داریم.

پرداخت ۲۶میلیارد تومان تسهیلات کارگشایی

سلم آبادی بیان کرد: در حوزه وام های کارگشایی سه هزار و ۳۰۰ پرونده پشت نوبت داشتیم که برای اولین بار در آبان ماه و آذر ماه پرونده ها صفر شد.

وی اعتبار پیش بینی شده برای این بخش را ۱۲ میلیارد تومان در سال ۹۷ اعلام کرد و گفت: این میزان تاکنون به بیش از ۲۶ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه کمک به اجاره مددجویان و دیعه مسکن در شش ماهه دوم تا سقف ۱۵ میلیون تومان افزایش دادیم ، گفت: در این حوزه هم کنون مددجوی پشت نوبت دریافت کمک نداریم.

وی با اشاره به کمک های صورت گرفته در حوزه تهیه لوازم ضروری زندگی بیان کرد: لوازم ضروری زندگی برای نیازمندان در دهستان درح، روستاهای دارای ضریب محرومیت ۹ روستاهای فاقد برقو روستاهای جلاران، ذکری و گل نی را داشته ایم.

مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی با بیان اینکه تعداد زیادی از مددجویان در صف دریافت کمک هزینه ازدواج بودند، گفت: امسال به تمامی افراد متقاضی در این بخش بن کارت ۳ میلیون تومانی خرید از یک از فروشگاه های زنجیره ای استان را داشتیم و هم اکنون در این بخش نیز پشت نوبت نداریم.

وی با بیان اینکه پرداخت فرانشیز مددجویان در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر بیمه سلامت ایرانیان است، گفت: از محل بیمه تکمیلی اعتباری را گرفتیم و اسناد پزکی که از سوی مددجویان ارائه شده بود را پرداخت کردیم.

سلم آبادی با اشاره به حمایت کمیته امداد از سه هزار بیمار صعب العلاج و خاص در استان نیز گفت: امسال تمام اسناد درمانی این بیماران پرداخت شد.

جذب اعتبار سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومانی برای رفع محرومیت های درح

وی به رسیدگی ویژه به مناطق محروم استان اشاره کرد و بیان کرد: برای رفع محرومیت ها امسال به دهستان درح سربیشه سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اختصاص یافته است.

مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در بسیاری از برنامه ها در جذب اعتبارات بیش از ۱۰۰ تحقق داشته ایم، بیان داشت: برنامه رفع فقر مطلق را با توجه به شرایط خاص استان داشتیم و از محل تبصره ۱۴ توانستیم سهمیه ای بگیریم و ۱۱ هزار و ۴۴۵ خانوار با سرانه ۷۶ هزار تومان مستمری را پرداخت کنیم.

وی اضافه کرد: این کمک ها به کودکان دچار سو تغذیه، ساکنین روستاهای فاقد برق، ساکنین روستاهای دارای ضریب ۸ و ۹ محرومیت، افراد پشت نوبت، کارگران فصلی، کشاورزان و دامداران نیازمند خدمت پرداخت شده است.

سلم آبادی با بیان اینکه قبل از اجرای برنامه رفع فقر مطلق ۳۱ هزار ۸۹۶ خانوار تحت حمایت بودند ، گفت: این آمار بعد از اجرای برنامه به بیش از ۴۳ هزار خانوار رسیده است.

تدوین شناسنامه الکترونیک بهداشت و روان مددجویان

وی با اشاره به اینکه ۱۹ درصد خانوار استان تحت حمایت کمیته امداد هستند، ادامه داد: این تعداد ۱۳ درصد جمعیت استان را شامل می شود.

مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی با اذعان به اینکه ۹ درصد خانوارهای غیر معیشت بگیر نیز از کمک های کمیته امداد بهره مند هستند، افزود: برنامه ریزی کرده ایم شناسنامه الکترونیک بهداشت و روان مددجویان را در سال آینده تدوین و اجرایی کنیم.

سلم آبادی با بیان اینکه در سال ۹۸ تقویت امداد الکترونیک را خواهیم داشت: در این راستا از ۱۴ اسفند ۱۰ خدمت در بستر امداد الکترونیک ارائه خواهد شد.

پرسش و پاسخ در هزار و ۴۳۰ پایگاه نیکوکاری در خراسان جنوبی برپا می شود

گفتگو با هوش مصنوعی