از گسترش محدودیت ها در اسپانیا تا وخامت اوضاع اقتصادی در آلمان



به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، بعد از کاهش محدودیت های کرونایی در اتحادیه اروپا بار دیگر خبرهایی از شیوع مجدد این بیماری همه گیر در برخی مناطق این اتحادیه و بازگشت محدودیت ها گزارش شده است.

افزایش چشمگیر بودجه تحقیقات کرونا در آلمان

جدیدترین اخبار کرونایی از اتحادیه اروپا حاکی از آن است که وزیر تحقیقات آلمان بودجه برای تحقیقات درباره ویروس کرونا را افزایش داده است. بر اساس اطلاعات این وزارتخانه آلمان بودجه پیش بینی شده برای این منظور که حدود ۱۵ میلیون یورو بوده است را سه برابر کرده است.

وزیر تحقیق و توسعه آلمان اعلام کرده است که شناخت این ویروس و مسیرهای توزیع آن، کلید درمان موثر و اقدامات احتمالی بعدی برای مهار این ویروس است. وی گفته است: هم زمان ما می خواهیم این مسئله را مورد بررسی قرار دهیم که تصمیمات سیاسی و توصیه های اجتماعی در ارتباط با این بیماری همه گیر بر هر کس و هر جامعه چه تاثیراتی دارد.

کاهش چشمگیر تولید خودرو در جمهوری چک

بحران کرونا صنعت خودرو در کشور صنعتی چک را به صورت چشمگیری تحت تاثیر قرار داده است. در نیمه ابتدایی سال ۲۰۲۰ تولید خودرو در این کشور در مقایسه با این دوره زمانی در سال گذشته ۳۲٫۶ درصد کاهش یافته است.

رئیس اتحادیه خودرو در جمهوری چک از دولت درخواست کرده است که در این اوضاع از صنعت خودرو به عنوان یکی از مهمترین ستون های اقتصاد جمهوری چک حمایت کند.

هشدار ویروس شناس اتریشی درباره امیدهای زودرس برای تولید واکسن کرونا

«اورزولا ویدرمن اشمیدت»، از ویروس شناسان برجسته اهل وین هم درباره دادن امیدهای زودرس برای تولید واکسن کرونا هشدار داده است. به گفته وی تازه حالا مرحله ای حساس که در آن مشخص می شود یک نامزد دریافت واکسن کرونا در جمعیت های خطر مختلف چگونه واکنش نشان می دهد آغاز می شود. این مسئله مطرح است که مدت حفاظت چقدر طول می کشد؟

به گفته وی آگاهی و علم درباره دادن پاسخ ایمنی به این ویروس بسیار تازه و محدود است.

قرارداد انگلیس برای دریافت میلیون ها دوز واکسن بالقوه کرونا

دولت انگلیس هم دسترسی به حدود ۹۰ میلیون دوز واکسن بالقوه در مبارزه با ویروس کرونا را تضمین کرده است. شرکت آلمانی Biontech و شرکت آمریکایی Pfizer نخستین توافقنامه تحویل این واکسن را با انگلیس منعقد کرده اند.

اتاق صنایع و بازرگانی آلمان: راه خروج از عواقب اقتصادی کرونا طولانی است

رئیس اتاق صنایع و بازرگانی آلمان هم اعلام کرده است که اقتصاد این کشور با وجود کاهش محدودیت ها همچنان تا مدتها با قله صعود فاصله دارد.

وی تاکید کرد که رکود اقتصادی حاصل از کرونا بسیار عمیق است و راه خروج، آن طور که خیلی ها در بهار امیدوار بودند ساده نیست.

این مقام اقتصادی در آلمان شرایط اقتصادی در سه ماهه دوم سال جاری میلادی را فاجعه توصیف کرده و گفت: بر اساس نظرسنجی های انجام شده نیمی از شرکت ها معتقدند که وضعیت تجارت آن ها تا سال ۲۰۲۱ و یا حتی دیرتر بهبود پیدا نخواهد کرد.

از این رو اتاق صنایع و بازرگانی آلمان با پیش بینی کاهش ۱۰ درصدی تولید ناخالص ملی در سال جاری میلادی بدبین تر از دولت فدرال آلمان است.

سازمان بهداشت جهانی: واکسیناسیون سراسری احتمالا در اواسط سال ۲۰۲۱ امکان پذیر است

یکی از محققان و دانشمندان ارشد سازمان بهداشت جهانی هم در گفتگو با خبرگزاری آلمان اعلام کرده که یک واکسیناسیون سراسری و گسترده در اواسط سال ۲۰۲۱ می تواند اتفاق بیفتد.

وی اعلام کرد: در حال حاضر بیش از ۲۰ نامزد واکسن در مرحله آزمایش بالینی قرار دارند. بنابراین ما اطمینان داریم که برخی از این واکسن ها کارآیی خواهند داشت. در اوایل سال ۲۰۲۱ اولین نتایج ارائه خواهد شد.

وی تاکید کرد: بعد از تولید انبوه واکسن کرونا احتمالا یک واکسیناسیون گسترده در اواسط سال ۲۰۲۱ امکان پذیر خواهد بود.

گسترش محدودیت ها در کاتالونیای اسپانیا

حدود ۱۰۰ هزار نفر در سه شهر دیگر منطقه کاتالونیای اسپانیا هم به دلیل شیوع کرونا در قرنطینه قرار گرفتند و فعلا نباید خانه های خود را ترک کنند. مقامات این منطقه برای حدود ۴ میلیون ساکن منطقه کاتالونیا و پایتخت آن بارسلونا توصیه هایی را برای جلوگیری از شیوع کرونا ارائه داده اند.

مقامات این منطقه اسپانیا از ساکنان درخواست کردند محل سکونت خود را تنها برای مواقع ضروری ترک کنند. مقامات بهداشتی این منطقه اخیرا ازابتلای حدود ۱۲۰ نفر به کرونا در عرض ۲۴ ساعت خبر داده اند.

مراکز تست کرونا در فرودگاه های ایالت بایرن آلمان ایجاد می شود

ایالت بایرن آلمان هم می خواهد مراکز تست کرونا در فرودگاه ها ایجاد کند تا توریست هایی که از سفر بر می گردند بلافاصله در فرودگاه تست کرونا بدهند.

افزایش آمار مبتلایان در اروپا

جدیدترین آمارهای رسمی نشان می دهد که در اسپانیا تا به حال ۳۰۷۳۳۵ نفر به کرونا مبتلا شده و ۲۸۴۲۰ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

در انگلیس هم تا به حال ۲۹۴۷۹۲ نفر به کرونا مبتلا شده و ۴۵۳۰۰ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

ایتالیا هم به شدت تحت تاثیر شیوع کرونا قرار داشته و تا به حال ۲۴۴۴۳۴ نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و ۳۵۰۴۵ نفر هم در اثر این بیماری جان خود را از دست داده اند.

در آلمان هم تا به حال ۲۰۲۸۴۵ نفر به کرونا مبتلا شده و ۹۱۶۳ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

در فرانسه هم تا به حال ۱۷۴۶۷۴ نفر به کرونا مبتلا شده ۳۰۱۵۲ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در از گسترش محدودیت ها در اسپانیا تا وخامت اوضاع اقتصادی در آلمان

گفتگو با هوش مصنوعی