تولید نظریه در حوزه علوم انسانی ضعیف است



معاون هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: تولید نظریه در حوزه علوم انسانی ضعیف است.

به گزارش ایسنا، اکبر مسگر در آیین آغاز فعالیت شورای نظریه پردازی، نقد و مناظره در دانشگاه بجنورد، با ارائه پیشینه ای از طرح کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره و با اهمیت دانستن موضوع نظریه پردازی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی تصریح کرد: هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و نظریه مورد اشراف شورای انقلاب فرهنگی با همکاری وزارت علوم است.

وی خاطر نشان کرد: حمایت از ایده ها، نظریه ها، نو آوری ها و بهترین انتقادات در حوزه علوم انسانی از اهداف اصلی این حوزه است.

مسگر افزود: در حوزه های علوم پایه، علوم فنی و علوم پزشکی مراکزی همچون پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان از آن ها حمایت می شود و این احساس وجود داشت که در حوزه علوم انسانی فقر حمایتی وجود دارد.

وی در ارتباط با شورای تخصصی هیات افزود: این هیات پنج شورای تخصصی ذیل عنوان علوم عقلی، علوم نقلی، علوم اجتماعی، شورای تخصصی هنر و معماری و شهرسازی و علوم رفتاری دارد.

مسگر با مهم دانستن دانشگاه در اجرای این برنامه خاطرنشان کرد: بدنه اصلی هیات حمایت با یک واسطه به دانشگاه استان مرتبط می شود که دانشگاه استان به عنوان کمیته دستگاهی که با ریاست رئیس دانشگاه رسمیت پیدا می کند و به عنوان بازرسی اجرایی دبیرخانه برای اخذ طرح نامه های نظریه پردازی موجودیت پیدا خواهد کرد.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «تولید نظریه در حوزه علوم انسانی ضعیف است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.