کاندیداها به فکر دست و پا کردن نام و نشان برای خود نباشند



ایسنا/اصفهان دبیر مجمع اصولگرایان استان اصفهان گفت: نمایندگان مجلس باید دغدغه فرهنگی و اقتصادی مردم را داشته باشند و برای خودشان در صدد نباشند نام، نشان و آب و نان دست و پا کنند.

علیرضا باطنی در گفت وگو با ایسنا در خصوص اینکه کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی باید چه برنامه هایی را برای حل مشکلات کشور محور قرار دهند، اظهار کرد: امام راحل فرمودند «مجلس در رأس امور است». مجلس برای حل مشکلات مردم و ریل گذاری به منظور حل مشکلات مردم و ارتقای وضع موجود و هم حفاظت و صیانت از نظام اسلامی وظایف مهمی بر عهده دارد. امروز که در شرایط حساسی هستیم و استکبار و غرب فشارهای بی سابقه ای را به ایران وارد می کنند و زیاده خواهی های برخی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس از جمله عربستان سعودی به اوج خود رسیده و مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم زیاد است باید افرادی وارد خانه ملت شوند که از جنس مردم باشند.

وی افزود: نمایندگان مجلس باید دغدغه فرهنگی و اقتصادی مردم را داشته باشند و برای خود در صدد نباشند نام، نشان و آب و نان دست و پا کنند. افرادی باید وارد مجلس شوند که کمر خدمت برای حل مشکلات مردم و اعتلای نظام اسلامی ببندند.

این فعال سیاسی اصولگرا گفت: در این دوره از انتخابات به نظر می رسد تعداد کاندیداهایی که برای نخستین بار ثبت نام کرده باشند زیاد باشد. کسانی که سابقه حضور در مرکز قانون گذاری کشور را نداشته اند پس باید با کارکرد مجلس آشنا باشند و اقتضائات نمایندگی مجلس شورای اسلامی را بشناسند نه اینکه با ورود به مجلس در سال اول و دوم نمایندگی خود تازه از مجلس شناخت پیدا کنند و بدون هیچ کار مثبتی دوره خود را به پایان ببرند.

باطنی ادامه داد: کاندیداها باید نیتی جز خدمت نداشته باشند. مردم توقع دارند مجلسی پویا، جوان و انقلابی داشته باشند که در آن قوانینی تدوین شود که مشکلات آنان را مرتفع کند، پس امید مردم را ناامید نکنیم. اگر مجلس در خط انقلاب و مطالبات مردم نباشد نمی تواند در تراز انقلاب باشد. مجلسی باید شکل بگیرد که به رشد و اعتلای کشور کمک کند.

دبیر مجمع اصولگرایان استان اصفهان با بیان اینکه مسائل نسبی است، گفت: وقتی کارنامه عملکرد هر دوره مجلس را مطالعه می کنیم در برخی از زمینه ها موفقیت وجود داشته و در برخی زمینه ها نیز موفقیتی نبوده است. به طور نسبی به نظر نمی رسد که رضایتمندی از عملکرد مجلس دهم حاصل شده باشد.

وی با بیان اینکه کاندیداها باید اخلاق انتخاباتی را رعایت کنند، خاطرنشان کرد: اگر به انتخابات به دیده یک وظیفه نگاه کنیم نه یک طعمه و امتیاز خیلی از چیزها را باید رعایت کنیم. به جای تخریب کاندیدایی دیگر باید توانایی های خودمان را اثبات کنیم و به جای استفاده های غلط در جلب نظر و آرای مردم مثل وعده های بیجا و قول و قرارهای دست نیافتنی، وعده هایی دهیم که توان عملی کردن آن را داشته باشیم. به جای تبلیغات پر هزینه و پر خرج، کاندیداها باید به رشد فکری جامعه کمک و برنامه هایشان را عرضه کنند نه اینکه دارایی ها و اصل و نسب خود را به رخ بکشند.

باطنی افزود: اساسا در انتخابات اصل بر اثبات نامزد انتخاباتی است به این معنا که فرد باید تلاش کند خود را اثبات کند نه اینکه از طریق تخریب رقیب دنبال جلب آرا باشد. البته این به آن معنا نیست که نقادی صورت نگیرد، اما نقادی به غیر از تخریب است. تخریب با نیت سوء و غیرمسئولانه انجام می شود، اما نقادی با هدف اصلاح صورت می گیرد. قاعدتا وقتی از یک روش و اندیشه انتقاد می کنیم باید جایگزین هم داشته باشیم و روش صحیح را تبیین کنیم.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «کاندیداها به فکر دست و پا کردن نام و نشان برای خود نباشند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.