شناساسی بستر های وقوع تخلف و آسیب، برای کاهش جرائم در کشور



جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: بحث احیاء حقوق عامه عمدتا توسط دادستانی کل دنبال می شود، به این معنا که در جایی که حقوق مردم در معرض تضییع قرار گرفته بتواند ورود پیدا کند و با برخورد به موقع اجازه ندهد حقوق مردم تضییع شود؛ بحث پیشگیری از جرم هم به همین صورت است و تلاش می شود با شناساسی بستر های وقوع تخلف و آسیب، برای کاهش جرائم در کشور تلاش شود.

جهانگیر تصریح کرد: به نظر می رسد ملاقات های مردمی می تواند نقش سازنده ای داشته باشد، به شرطی که این جلسات تشریفاتی نباشد و وقتی درد مردم شنیده می شود تا نهایت کار، نتیجه دنبال شود.

وی اظهار داشت: باید خود را مسئول بدانیم که اگر یک نفر به عنوان ارباب رجوع در این دیدار ها به ما مراجعه کرد، اگر حقی دارد به حق خود برسد و اگر حقی ندارد به او گفته شود به این دلایل حقی متوجه شما نیست؛ اگر جلسه ای برگزار شود و بعدا خدایی نکرده کار در میانه راه پیگیری نشود، می تواند آثار بسیار بدی داشته باشد و به نوعی باعث صدمه اعتماد عمومی و سرمایه های اجتماعی شود.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «شناساسی بستر های وقوع تخلف و آسیب، برای کاهش جرائم در کشور» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.