نمونه های واقعی تقلب در جامعه آمریکا از نگاه استاد دانشگاه استنفورد



به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم ، انتشارات ققنوس کتاب «تقلب» نوشته دبورال. رود با ترجمه مریم تقدیسی را منتشر و روانه بازار نشر کرد.

در معرفی کتاب آمده است: «نوع بشر در ابداع انواع و اقسام تقلب حقیقتا خلاق بوده است. تقلب از جمله رفتارهای بشری است که در گذر زمان در جوامع مختلف مشاهده و گزارش شده است. رواج تقلب در هر جامعه با میزان همبستگی و اعتماد اجتماعی نسبت عکس دارد. شعار «همه تقلب می کنند» نه فقط بی توجهی به رواج یافتن تقلب را افزایش می دهد، بلکه به استمرار تقلب در جامعه کمک می کند.»

دبورا ال. رود، پروفسور حقوق دانشگاه استنفورد، در این کتاب به نمونه های واقعی، ملموس و مشهور تقلب در جامعۀ آمریکا پرداخته و کوشیده است، ضمن تحلیل علل و عوامل وقوع تقلب در عرصه هایی چون ورزش، نظام آموزشی و پژوهشی، نظام مالیاتی، نظام بانکی و ازدواج، راهکارهای عملی برای جلوگیری از تکرار تقلب به دست دهد و دیدگاه هایی را که به ارتکاب تقلب یا بی اعتنایی به رواج آن منجر می شوند تصحیح کند. مراجعه به نظرسنجی های معتبر و آمارهای موثق از نقاط قوت کتاب حاضر است.

وی در مقدمه این کتاب ۹ فصلی می نویسد: انتخاب شدن دونالد ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا، یکی از موارد شاخص بی اهمیت بودن تقلب از نظر آمریکایی هاست. چون بوق و کرنای مداوم افشای فریبکاری ها، سوءاستفاده های غیرقانونی و کلاهبرداری تشکیلات ترامپ در معامله با پیمانکاران تاثیر چندانی در ممانعت از حمایت از او نداشت.

انتشارات ققنوس «تقلب» را در ۳۳۵ صفحه، شمارگان۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۳۸ هزار تومان منتشر کرده است. نسخه اصلی این کتاب در سال ۲۰۱۸ توسط انتشارات دانشگاه آکسفورد منتشر شده است.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «نمونه های واقعی تقلب در جامعه آمریکا از نگاه استاد دانشگاه استنفورد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.