رویداد استانی « خاتم» در مازندران برگزار شد



به گزارش خبرنگار مهر، فریبا بریمانی شامگاه چهارشنبه در نخستین رویداد استانی «خاتم» (طرح مراقبتی و آگاه سازی با تاکید بر تاب آوری و مهارت ورزی) با اشاره به رسالت سازمان بهزیستی در راستای ارتقای سلامت اجتماعی، بر ضرورت همکاری گسترده دستگاه های دولتی، غیردولتی و نهادهای مرتبط تاکید کرد و گفت: مأموریت اصلی بهزیستی، ارتقا سلامت اجتماعی است، اما این هدف به تنهایی توسط یک سازمان یا نهاد محقق نمی شود. موضوعاتی مانند سلامت اجتماعی آنقدر کلان و پیچیده هستند که حل آنها نیازمند مشارکت جمعی و تعامل بین بخشی است.

وی افزود: در این مسیر، از تمامی ظرفیت های موجود، از جمله سازمان های دولتی، تشکل های مردمی و نهادهای همسو استفاده می کنیم. هیچ دستگاه یا ارگانی نمی تواند ادعا کند که به تنهایی از عهده این مسئولیت خطیر برمی آید.

بریمانی همچنین خاطرنشان کرد: رویداد خاتم فرصتی است تا با همگرایی بیشتر، برنامه های عملیاتی و اثربخشی را برای حمایت از گروه های آسیب پذیر و ارتقای شاخص های سلامت اجتماعی طراحی کنیم.

پیشگیری، محور اصلی ارتقای سلامت اجتماعی است

مدیرکل بهزیستی مازندران با تاکید بر اولویت برنامه های پیشگیرانه در حوزه سلامت اجتماعی اظهار داشت: جامعه خردمند، جامعه ای است که پیشگیری را به عنوان استراتژی اصلی خود در حفظ و ارتقای سلامت شهروندان قرار می دهد.

وی خاطرنشان کرد: برنامه های بهزیستی مازندران در این راستا با محوریت کاهش آسیب های اجتماعی و تقویت زیرساخت های حمایتی تدوین شده است.

بریمانی از اجرای طرح «خاتم» با هدف ارتقای خودمراقبتی و آگاه سازی اجتماعی با تاکید بر تاب آوری و مهارت ورزی در محلات کم برخوردار استان خبر داد و اظهار داشت: این برنامه با همکاری ارزشمند استانداری، آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشکی و نهادهای غیردولتی، به بانوان و دختران ۱۳ تا ۴۵ سال در معرض آسیب ساکن مناطق کم برخوردار استان ارائه می شود تا با تقویت ظرفیت های فردی و اجتماعی، زمینه پیشگیری از آسیب ها و توانمندسازی هدفمند این گروه را فراهم کند. مشارکت گسترده دستگاه های مرتبط، الگویی مؤثر برای پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی و ارتقا دانش و آگاهی زنان و دختران در معرض و آسیب دیده اجتماعی است.

مدیرکل بهزیستی مازندران ادامه داد: با آموزش یکصد مربی مجرب، موفق شدیم دانش لازم را در زمینه های خودمراقبتی، ارتقای سواد رسانه ای و اجتماعی به بیش از ۳ هزار بانو و دختر در تمامی ۲۲ شهرستان استان انتقال دهیم.

وی افزود: هدف اصلی این طرح، افزایش آگاهی و توانمندسازی زنان در شناخت موقعیت های مختلف، تقویت مهارتهای تصمیم گیری و دستیابی به خودشکوفایی است. بانوان با آموزش های ارایه شده می توانند نقش مؤثری در حفظ سلامت فردی و اجتماعی ایفا کنند.

شایان ذکر است در پایان از مدیران و تسهیلگران موفق طرح در سراسر استان تجلیل بعمل آمد.

پرسش و پاسخ در رویداد استانی « خاتم» در مازندران برگزار شد

گفتگو با هوش مصنوعی