افشارزازده: واژه پیشکسوت بدون مفاهیم آن اعتباری ندارد



به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، بهرام افشارزاده در نشست پیشکسوتان ورزش کشور با حجت الاسلام سید حسن خمینی و مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک گفت: لازم می دانم در این مکان مقدس توضیحاتی درخصوص معنا و مبنای واژه پیشکسوت بدهم. در فرهنگ ما پیشکسوتی از مراتب و درجات مریدان محسوب می شود که به دلیل قداستش به تدریج وارد فضای عرفانی و اعتقادی زورخانه ها شده و به کسی اطلاق می شود که از همه باسابقه تر باشد. در مرام پهلوانی بدون تردید با توجه به ارزش و اعتبار بزرگان ورزش و نقش الگویی و اسطوره ای پهلوانان که سمبل جوانمردی و مهین دوستی و ایمان هستند به کارگیری واژه پیشکسوت در مواردی که این مصادیق وجود ندارد اعتباری ندارد.

وی افزود: با توجه به ارزش بالای پیشکسوتان که مانند سرمایه های مادی و معنوی در بدنه ورزش کشور همانند رود جاری هستند به اهمیت نقش انجمن پیشکسوتان ورزش ایران باید پرداخته شود. این انجمن در سال ۷۹ با هدف تکریم و ایجاد ارتباط برای انتقال تجارب پیشکسوتان به جامعه ورزشی جوان تاسیس شد و تا به امروز با حضور قهرمانان و بزرگان از هیچ کوششی دریغ نکرده است.

رئیس انجمن پیشکسوتان ورزش خاطر نشان کرد: این انجمن از طریق همایش ها و چاپ فصلنامه سعی در آگاه کردن جامعه پیشکسوتان از اقدامات این انجمن داشته و ضمن عیادت از پیشکسوتان و دلجویی به دلیل برخی بی مهری ها و از صحنه ورزش به دور ماندن با وجود تجارب گرانبها، در مناسبت های مختلف به تکریم آنها می پردازد.

افشارزاده به فعالیت های انجمن جهت مکاتبه با صندوق حمایت از قهرمانان و سازمان های دولتی جهت اخذ امتیاز از آنها اشاره کرد و گفت: این حرکت ادامه داشته و جامعه ورزش ما امروز به همت صالحی امیری صاحب یک موزه ورزشی شده که تداوم بخش حرکت های فرهنگی، هنری و ورزشی خواهد بود.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در افشارزازده: واژه پیشکسوت بدون مفاهیم آن اعتباری ندارد

گفتگو با هوش مصنوعی