صرفه جویی ارزی ۱۸میلیون یورویی کاتالیست های تولید داخل



در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

امیر هومن کریمی وثیق، مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان در حوزه صنایع نفت و گاز در گفت وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: از سال ۱۳۸۳ فعالیت خود را آغاز کردیم. این شرکت هم اکنون با در اختیار داشتن بیش از ۲۵۰ نفر نیروی انسانی متخصص و با استقرار سیستم های مدیریت یکپارچه، در زمینه تدوین دانش فنی و تولید انواع کاتالیست های مورد استفاده در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و فولاد، طراحی و احداث واحد های GTL و نیز اجرای پروژه های تحقیقاتی در صنایع نفت و گاز و فولاد فعالیت می کند.

او گفت: محصولات تولیدی این شرکت باعث شد تا ایران به جمع معدود کشور های تولیدکننده کاتالیست در جهان بپیوند و تولید این محصولات را از انحصار معدود تولیدکنندگان بین المللی آن خارج کند.

کریمی وثیق با اشاره کاربرد ضروری کاتالیست در صنعت کشور بیان کرد: کاتالیست به عنوان یکی از استراتژیک ترین کالا های صنعت پتروشیمی، پالایش و فولاد شناخته می شود و شرکت ما توانسته است با تولید نزدیک به ۳۰ کاتالیست بخش اعظمی از نیاز استراتژیک کشور را به کاتالیست مرتفع کند و خدمت بزرگی به صنایع فولادسازی، پتروشیمی و پالایشگاه های کشور ارائه کند.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان بیان کرد: شرکت ما توانسته با تولید بیش از ۴ میلیون لیتر انواع کاتالیست های پتروشیمی، پالایشی و فولاد؛ گام بزرگی در قطع وابستگی به کالای استراتژیک کاتالیست بردارد.

او با اشاره به سود آوری ارزی کاتالیست برای کشور گفت: سالیانه بیش از ۱۸ میلیون یورو از طریق کاتالیست های تولید داخل ، صرفه جویی ارزی، توسط شرکت ما حاصل خواهد شد که این رقم تا سال آینده نزدیک به ۴۰ میلیون یورو خواهد رسید.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: زیرساخت های لازم جهت حضور در بازار های بین المللی طی چند سال اخیر شکل گرفته است که با در اختیار داشتن نیروی متخصص و کارنامه قابل دفاع امیدواریم امسال، صادارت کالایی دانش بنیان و های تک را شاهد باشیم؛ که این اتفاق موفقیتی بزرگ برای کشور به شمار خواهد آمد.

بیشتر بخوانید: بومی سازی تولید دارویی که در انحصار آمریکا بود

کریمی وثیق مطرح کرد: شرکت ما با تولید قریب به ۳۰۰۰ تن کاتالیست احیاء مستقیم آهن و رقابت علمی و عملیاتی با تولیدکنندگان خارجی، امروزه در تولید بیش از ۴۵ درصد از آهن اسفنجی کشور نقش مستقیم دارد.

او در پایان گفت: با توجه به قرارداد های جاری، تا سال ۱۴۰۰، سهم تولید آهن اسفنجی با کاتالیست این شرکت به بیش از ۷۰درصد خواهد رسید و این افتخاری بزرگ برای یک حرکت فراگیر مبتنی بر دانش است.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «صرفه جویی ارزی ۱۸میلیون یورویی کاتالیست های تولید داخل» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.