آمار بالای� تعداد متقاضیان فرزند خواندگی در استان مرکزی



به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آغوش گرم خانواده مامن و پناهگاهی برای همه کودکان است و والدین با تامین نیازهای مادی و روانی فرزندان برای زندگی آرام آنها تلاش می کنند تا فرزندان آنها در آغوش پرمهر خانواده تجربه زندگی پر از عشق و مهربانی را داشته باشند.

در حالیکه تعدادی از کودکان از داشتن چنین خانواده ای محروم هستند به طوری که تجربه تلخی در آغوش خانواده داشتند و یا به سبب مشکلات خانوادگی از والدین خود جدا شدند به همین سبب آرزوی زندگی در آغوش پرمهر و عطوفت خانواده سال ها در ذهن آنها می ماند.

تعدادی از این کودکان دوباره به آغوش خانواده برمی گردند، خانواده ای که به سبب مشکلاتی فرزند ندارند و از طریق مراجع قضایی، بهزیستی و غیره صلاحیت فرزندخواندگی را کسب کردند بنابراین این کودکان درواقع فرزندخوانده می شوند.

سرنوشت برای کودکان بی سرپرست و بدسرپرست با جدایی از والدین به سبب مشکلاتی از جمله فقر، عدم صلاحیت سرپرست خانواده، طلاق، اعتیاد، عدم سلامت روانی والدین و غیره طور دیگری رقم می خورد به طوری که با واگذاری آنها به خانواده های دارای صلاحیت نگهداری از کودک توسط مراجع قضایی زندگی جدیدی را تجربه می کنند.

نیازهای جسمی، روانی، تحصیلی و سایر موارد آنها با اقدامات و برنامه های مختلفی که توسط کارشناسان و روانشناسان انجام می شود در مراکز نگهداری از کودکان تامین و پیگیری می شود و با توجه به اینکه یکی از مهم ترین اهداف خانه های ایتام و مراکز نگهداری از کودکان بی سرپرست و بدسرپرست تربیت درست افراد است در این راستا اقدام می شود.

این کودکان بیشتر از سایر هم سالان خود به خدمات روانشناختی و روانشناسی نیاز دارند به طوری که احساسات این کودکان آسیب دیده و دارای خشم و فقدان هستند و اگر به مشکلات روحی و روانی آنها رسیدگی و پیگیری نشود مستعد انواع بزهکاری می شوند به همین سبب این کودکان در مراکز نگهداری، نیازهای روانی آنها تامین می شود.

حمایت بهزیستی از کودکان بدسرپرست یا بی سرپرست در استان مرکزی

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به وضعیت کودکان بی سرپرست و بدسرپرست در خانه های کودکان و نوجوانان گفت: بهزیستی نسبت به پذیرش همه کودکان بی سرپرست و بد سرپرست که با نظر مراجع قضایی شرایط پذیرش در خانه های کودکان و نوجوانان را دارند اقدام نموده و در این مراکز امکانات مورد نیاز فرزندان از جمله امکانات معیشتی، درمانی، تحصیلی، مددکاری، حقوقی، رفاهی، فرهنگی و غیره به فرزندان ارائه می شود.

زهرا امینی افزود: فرزندانی که دارای اقوام موثر هستند و اقوام شرایط نگهداری از آنها را دارند، در بافت خانواده نگهداری و مراقبت می شوند و از همه خدمات بهره مند هستند و مبالغی نیز ماهیانه به فرزندان پرداخت می شود همچنین خانواده ها نیز از خدمات مددکاری و حمایتی بهره مند می شوند.

آمار بالای تعداد متقاضیان فرزند خواندگی در استان مرکزی

وی ادامه داد: کودکانی که به صورت موقت درخانه پذیرش می شوند به عنوان مثال زمانی که والدین آنها در زندانی باشند و کودکانی که سلب حضانت والدین آنها در دستگاه قضایی به اثبات نرسیده باشد، اکثر کودکان پذیرش شده در مراکز شرایط واگذاری دارند که کودکان پس از بررسی های لازم پزشکی صحت سلامت جسم، روان و در صورت پذیرش و تایید خانواده های متقاضی واگذار می شوند.

امینی تصریح کرد: تعداد متقاضیان فرزند خواندگی در استان آمار بالایی در حدود بیش از تعداد ۱۰۰ پرونده در استان است واکثر خانواده ها متقاضی تحویل نوزاد هستند.

وی بیان کرد: دختران مجرد بالای ۳۵ سال که دارای تمکن مالی باشند پس از زوج های فاقد فرزند در اولویت واگذاری کودک هستند و می توانند کودک دختر تحویل بگیرند البته تعداد این قبیل متقاضیان در استان قابل توجه نیست.

درحالیکه استان مرکزی در زمره چند استان نخست کشور در سالمندی است، به گفته مدیرکل بهزیستی استان مرکزی تعداد متقاضیان فرزند خواندگی در استان آمار بالایی در حدود بیش از تعداد ۱۰۰ پرونده در استان است واکثر خانواده ها متقاضی تحویل نوزاد هستند …

ارائه خدمات درمانی گسترده به فرزندان به ویژه در شیرخوارگاه

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی خاطرنشان کرد: فعالیت های نگهداری، مراقب پرورش و تربیت، پیگیری امورات فرزندان فراخور سن، جنس و نیازهای روحی، روانی و جسمی، پیگیری حقوقی پرونده های فرزندان در خانه های کودکان و نوجوانان انجام می شود.

امینی عنوان کرد: خدمات درمانی گسترده ای به فرزندان به ویژه در شیرخوارگاه ارائه می شود به طوری که همه بررسی ها و آزمایشات پزشکی در راستای سلامت نوزادان انجام می شود همچنین از سوی دیگر در مراکز از ظرفیت مشارکت های مردمی و کمک های خیرخواهانه مردم نیز استفاده می شود.

انتهای پیام/۷۱۳/ش

پرسش و پاسخ در آمار بالای� تعداد متقاضیان فرزند خواندگی در استان مرکزی

گفتگو با هوش مصنوعی