«رونق» واحدهای «تولیدی» با پول تو جیبی!



به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، بحث رونق تولید و حمایت از واحدهای تولیدی موضوعی است که مقام معظم رهبری در سخنان نوروزی خود مورد تأکید قرار داده و بر لزوم اهتمام به آن تأکید کردند.

بر همین اساس از ابتدای امسال سیاست گذاران کشور بر اجرای هرچه بهتر دستور مقام معظم رهبری تلاش کرده و راهکارهایی برای آن ارائه کردند.

اما با توجه به مشکلاتی که در برخی از واحدهای تولیدی در بخش های مختلف از جمله مواد اولیه، بازار فروش، تجهیزات و … وجود داشت طبق دستور وزیر کشور قرار شد که در مدت ۱۵ روز مشکلات واحدها توسط استانداران احصا شود.

این موضوع را بابک دین پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزیر کشور اعلام کرد و گفت: به استانداران کشور ۱۵ روز فرصت داده ایم تا نیازهای واحدهای تولیدی به قطعات و مواد اولیه وارداتی و از طرف دیگر شرکت های دانش بنیان، دانشگاه ها و کارخانه های برتر هر استان را شناسایی و به وزارت کشور اعلام کنند.



وی گفت: بر همین اساس پس از شناسایی نیازها و توانمندی ها، نمایشگاهی در دو بخش برگزار خواهد شد که هدف آن، شناسایی حلقه های وابستگی تولید به خارج از کشور و استفاده از توانمندی های بی نظیر کشور برای رفع آنها خواهد بود.

طبق آمار گرفته شده در حال حاضر ۷۰ واحد تولیدی در استان زنجان مشکل دارند.

تعداد کارگران فعال در این واحدها در حدود ۶ هزار و ۷۰۰ نفر است و بدهی آنها به بانک ها نیز در حدود ۳۱۴ میلیارد تومان است.



تسهیلات واحدهای تولیدی در حد پول خرد است

استاندار زنجان درباره اقدامات مجموعه استانی در بحث احصای مشکلات واحدهای تولیدی گفت: نیاز واحدهای تولیدی در بخش های مختلف متفاوت است.

فتح الله حقیقی مشکل ارز و مواد اولیه را از مهمترین مشکلات واحدهای تولیدی عنوان کرد و گفت: برای سهولت در امر فعالیت واحدها باید ارز مورد نیاز برای وارد کردن مواد اولیه واحدها در اختیار آنها قرار گیرد.

وی با تأکید بر تفویض اختیار بیشتر به استان ها در حل مشکلات واحدهای تولیدی به ویژه در حوزه تسهیلات بانکی بیان کرد: در این صورت پیشبرد امور سریع تر انجام خواهد شد.

استاندار زنجان با اشاره به جلسات متعدد برگزار شده در راستای حل مشکلات واحدهای تولیدی در استان و جلسه اخیر با حضور وزیر دفاع افزود: باید اقدامی صورت گیرد که از موازی کاری جلوگیری شده و تعاملات بین بخشی دستگاه ها افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به ثابت ماندن پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی طی ۵ سال گذشته بیان کرد: این تسهیلات در واقع پول تو جیبی واحدهاست.

حقیقی همچنین از برگزاری نمایشگاه کالاهای وارداتی در استان در آینده نزدیک خبر داد و افزود: ما به دنبال کاهش واردات حتی وارداتی که کمتر هزینه بر هستند، هستیم.

استاندار زنجان از برگزاری یک نمایشگاه برای معرفی تکنولوژی های نوین خبر داد و گفت: همه نهادها و بخش های خصوصی استان به این نمایشگاه دعوت خواهند شد که اگر توان تولید چنین کالاهایی را دارند، وارد کار شوند.

وظیفه ۱۷ دستگاه برای حمایت از واحدهای تولیدی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز از تدوین برنامه های مشخصی برای حمایت از تولید در استان خبر داد و بیان کرد: در این حوزه پنج بسته حمایتی به واحدهای تولیدی پرداخت می شود.

شهرام طهماسبی با بیان اینکه بحث حمایت از واحدها کشوری بوده و در سراسر کشور رخ می دهد، گفت: در راستای ارائه این بسته های حمایتی ۱۷ دستگاه اجرایی موظف به سرانجام رساندن شاخص های تعیین شده شدند.

افزایش اشتغالزایی در استان زنجان

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان نیز با اشاره به اینکه بحث حمایت از واحدهای تولیدی از چند سال قبل در استان آغاز شده و اقدامات قابل توجهی در این حوزه صورت گرفته است، اظهار کرد: با تلاش مجموعه استانی و اقداماتی که در راستای حمایت از واحدهای تولیدی صورت گرفته است، طی دو سال گذشته هیچ واحدی در استان تعطیل نشده است.

ناصر فغفوری با بیان اینکه از محل بازگشت این واحدهای تولیدی به چرخه برای ۴۰۰ نفر اشتغالزایی شد، اضافه کرد: در بحث افزایش بیمه اجباری نیز رشد قابل توجهی در استان داشته ایم که این امر نشان از افزایش اشتغالزایی در استان دارد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با اشاره به افزایش ظرفیت ۲۶۷ واحد تولیدی در استان با اشتغالزایی برای ۱۶۰ نفر افزود: همچنین در حوزه سرمایه گذاری نیز اقدامات قابل توجهی در استان صورت گرفته است که طبق آمار گرفته شده صدور پروانه های سرمایه گذاری برای ۴۲ هزار و ۲۶۵ نفر اشتغالزایی کرده است.

با وجود اظهارات مسؤولان استانی که گاها امیدوار کننده و در برخی از بخش ها ناامید کننده است، به نظر می رسد بحث احصای مشکلات واحدهای تولیدی عزمی جدی از سوی مسؤولان را می طلبد، چرا که با وجود وضعیت اقتصادی و مشکلات موجود به جز آمار بیکاران جامعه، اشتغال حداقل ۲ هزار و ۷۰۰ کارگر که در واحدهای تولیدی مشکل دار مشغول به کارند در خطر است.

انتهای پیام/۷۳۰۰۵/ق/گ/ق
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی ««رونق» واحدهای «تولیدی» با پول تو جیبی!» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.