گشایش بازارهای جدید به روی شرکت های دانش بنیان



معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به گشایش بازارهای جدید به روی شرکت های دانش بنیان در دوران تحریم ها گفت: در ۸ ماه اخیر بیش از ۷ هزار میلیارد تومان وام در جهت کمک و توسعه شرکت های دانش بنیان از صندوق توسعه ملی دریافت شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از قدس، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ظهر امروز در حاشیه سفر به شهر قدس در گفت وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: از فرصت پیش آمده برای بازدید از چند شهرک صنعتی خوشحالم و با توجه حوزه مربوطه هدف بازدید از شرکت های دانش بنیان و آگاهی از مسائل و مشکلات این شرکت ها بود.

وی با اشاره به رشد روزافزون شرکت های دانش بنیان افزود: نکته دیگر جوانانی هستند که در این مجموعه ها مشغول به کار هستند و شتاب دهنده های کسب وکاری که دیگر از صرف خدمات دهی IT جداشده اند و به سمت شتابنده های حوزه تکنولوژی واردشده اند و جوانانی که در سنین پایین در کنار تحصیل در پی ایجاد کسب وکار شخصی هستند و مجموعه هایی هستند که در بخش خصوصی که از این کسب وکارها حمایت می کنند تا رونق گیرد تا بتوانند مشکلات صنعت کشور را حل کنند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بیان داشت: برای سال آینده نیز همانند سال گذشته برنامه های مختلفی وجود دارد و در قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان بیش از ۱۴۰ نوع خدمت به شرکت های دانش بنیان ارائه می شود و هدف از آن ایجاد یک محیط جدید کسب وکار است و این محیط نیز به نحو مطلوبی شکل گرفته و نسل جدیدی از کارآفرینان در حال شکل گیری هستند که عمدتا از دانشگاه نشأت می گیرد.

ستاری افزود: جهت گیری اصلی دانشگاه نیز در حال تغییر است و امروز در دانشگاه پیرامون کارآفرینی و اشتغال صحبت می شود و قطعا معاونت علمی و فناوری نیز برنامه های توسعه مفصلی در خصوص حمایت از شتاب دهنده های کسب وکار دارد همچنین صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق توسعه نیز کمک های مطلوبی می کنند و بیش از ۷ هزار میلیارد تومان وام در مدت ۸ ماهه اخیر از صندوق توسعه برای شرکت های دانش بنیان دریافت شده است که این عدد در حال افزایش است و این نشان از افزایش قدرت این شرکت هاست.

وی با اشاره به مشکلات شرکت های دانش بنیان با توجه به وضعیت اقتصادی کشور ادامه داد: در سال ۹۶ میزان فروش شرکت های دانش بنیان حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان بود که امیدواریم این مبلغ امسال به میزان قابل توجهی افزایش یابد چراکه شرکت هایی که محصولاتشان در حوزه تحریم قرار می گیرند وضعیت مناسب تری دارند و عموما شرکت های دولتی و نیمه دولتی به سراغ خرید این محصولات از داخل روی می آورند.

معاون علمی فناوری رئیس جمهور خاطرنشان کرد: شرکت ها در بحث صادرات محصولات و واردات مواد اولیه با مشکل تأمین ارز مواجه هستند و باید به صورت جدی در دولت پیگیری شود ولی بسیاری از شرکت ها باوجود تحریم موفق به پیدا کردن بازارهای جدیدی شده اند.

به گزارش فارس، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور پیش از ظهر امروز برای بازدید از چند شرکت دانش بنیان و دستاوردهای پژوهشی آن ها در حوزه آب وخاک به شهر قدس سفرکرده بود.



انتهای پیام/ش/پ/الف۴۰

پرسش و پاسخ در گشایش بازارهای جدید به روی شرکت های دانش بنیان

گفتگو با هوش مصنوعی