ادامه تزریق واکسن آسترازنکا در میان تردیدها



برخی از کشورها در میان تردیدهای مربوط به خطر سلامتی، تزریق واکسن آسترازنکا را ادامه می دهند.

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از سی جی تی ان، برخی از کشورها در میان تردیدهای مربوط به خطر سلامتی، تزریق واکسن آسترازنکا را ادامه می دهند.

با لخته شدن خون در افراد واکسینه شده با آسترازنکا، استفاده از این واکسن در کشورهای نروژ و ایسلند به حالت تعلیق درآمده است.

چندین کشور از جمله کانادا، استرالیا و مکزیک اعلام کردند که پس از اعلام تعلیق واکسن به دلیل گزارش موارد احتمالی لخته شدن خون، همچنان استفاده از واکسن آسترازنکا را ادامه خواهد داد.

وزارت بهداشت کانادا در بیانیه ای گفت: «بهداشت کانادا از گزارشات مربوط به عوارض جانبی تزریق واکسن آسترازنکا در اروپا آگاه است و مایل است به کانادایی ها اطمینان دهد که مزایای واکسن بیشتر از خطرات آن است.

کانادا هفته گذشته ۵۰۰ هزار دز از واکسن آسترازنکا را در انستیتوی سرم هند دریافت کرده و انتظار دارد در ماه مه ۱٫۵ میلیون بیشتر دریافت کند.

در این بیانیه آمده است: «تاکنون هیچگونه عارضه جانبی مرتبط تزریق واکسن آسترازنکا به بهداشت کانادا یا آژانس بهداشت عمومی کانادا گزارش نشده است».

دولت فدرال در مجموع ۲۰ میلیون دز واکسن آسترازنکا را سفارش داده و قرار است ۱٫۹ میلیون از واکسن این شرکت را دریافت کند. ابتکار بین المللی ایجاد شده برای دسترسی عادلانه به واکسن ها؛ مکزیک و استرالیا نیز به این طرح پایبند هستند.

معاون وزیر بهداشت مکزیک گفت: مکزیک تزریق واکسن آسترازنکا را ادامه می دهد حتی اگر برخی کشورها استفاده از آن را متوقف کنند؛ پاول کلی، مدیر ارشد پزشکی استرالیا نیز یادآور شد، هیچ مدرکی مبنی بر این که این واکسن باعث لخته شدن خون شده است وجود ندارد.

سازمان نظارت بر محصولات دارویی اتحادیه اروپا نیز در بیانیه ای اعلام کرده هیچ نشانه ای وجود ندارد که واکسن کرونای آسترازنکا به افزایش خطر ایجاد لخته خون ارتباطی داشته باشد؛ سازمان بهداشت جهانی می گوید دلیلی در دست نیست که نشان دهد استفاده از واکسن آکسفورد- استرازنکا باعث لخته شدن خون می شود.

به گفته این سازمان، کشورها نباید از استفاده از این واکسن در برابر ویروس کرونا خودداری کنند.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در ادامه تزریق واکسن آسترازنکا در میان تردیدها

گفتگو با هوش مصنوعی