پژوهشگران دانشگاه بیرجند، پروژه آبیاری زعفران را ثبت بین المللی کردند



ایسنا/خراسان جنوبی پروژه «بهبود کارآیی سامانه های آب شیرین کن آب لب شور برای مصارف کشاورزی (گیاه زعفران)» به همت اعضای هیات علمی دانشگاه بیرجند در کنسرسیوم بین المللی متشکل از دانشگاه های آلمان و قطر ثبت شد.

دکتر محسن پوررضا بیلندی، عضو هیات علمی گروه آموزشی علوم و مهندسی آب دانشگاه بیرجند به همراه تیمی از اعضای هیات علمی در راستای ایجاد ارتباط با دانشگاه ها و سازمان ها و مراکز پژوهشی علمی بین المللی به منظور شناساندن ظرفیت ها و توانمندی های دانشگاه بیرجند، گسترش همکاری های دو جانبه آموزشی، پژوهشی و فناوری با کشورهای جهان، همکاری در تبادل استاد و دانشجو با خارج از کشور و ارتقای رتبه دانشگاه در پایگاه های ملی و بین المللی، پروژه ای را با عنوان «بهبود کارآیی سامانه های آب شیرین کن آب لب شور برای مصارف کشاورزی (گیاه زعفران)» با همکاری چند مؤسسه و دانشگاه بین المللی از آلمان و قطر به ثبت رساند.

به گزارش ایسنا، به نقل از دانشگاه بیرجند، بدین ترتیب دانشگاه بیرجند در رقابت با دانشگاه ها و مؤسسات قدرتمند داخلی و خارجی موفق شد به کنسرسیومی بین المللی متشکل از دانشگاه صنعتی برلین (جزو ۱۰۰ دانشگاه اول دنیا)، دانشگاه دولتی قطر(تنها دانشگاه دولتی کشور قطر و جزو ۴۰۰ دانشگاه اول دنیا) و دو موسسه فنی - مهندسی و آموزشی آلمانی وارد شود.

عضو هیات علمی گروه علوم و مهندسی آب دانشگاه بیرجند به عنوان مسئول پروژه و نماینده دانشگاه بیرجند (طرف ایرانی پروژه) پیشنهاد برای دعوت دکتر محمدعلی شهیدی، دکتر عباس خاشعی سیوکی، دکتر محمدعلی بهدانی و دکتر هادی معماریان، چهار تن از اعضای هیات علمی گروه های علوم و مهندسی آب، زراعت و اصلاح نباتات و منابع طبیعی و آبخیزداری را به عنوان همکار به رییس کنسرسیوم ارائه داد.

پوررضا بیلندی ابراز امیدواری کرد: ماحصل این همکاری علمی منجر به انتقال تکنولوژی، یافتن راه حل های پایدار و اجرایی درخصوص استفاده از آب های نامتعارف برای کشت زعفران (به عنوان محصول استراتژیک خراسان جنوبی) همچنین همکاری های بعدی در قالب تفاهم نامه هایی بین طرف های این کنسرسیوم شود

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «پژوهشگران دانشگاه بیرجند، پروژه آبیاری زعفران را ثبت بین المللی کردند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.