روایت فرحان از صبح آخرین روز



خبرگزاری فارس از قم-سمانه سادات فقیه سبزواری : «صبح آخرین روز» عنوان سریالی است که زندگی شهید مجید شهریاری از شهدای هسته ای را روایت می کند، شهیدی که در راه علم و دانش در هشتم آذر سال ۱۳۸۹ به دست منافقین به شهادت رسید. این سریال در ۳۰ قسمت ۴۵ دقیقه ای به کارگردانی حسین تبریزی و تهیه کنندگی مصطفی علمی فرداست که تولید آن از اواخر مرداد ماه در زنجان آغاز شده و در ادامه پنج ماه نیز در تهران ضبط انجام می شود و زندگی «شهید شهریاری» را از بدو تولدتا شهادت به تصویر می کشد.

سن ۱۵ تا ۲۲ سالگی این شهید توسط «فرحان فرحناک» هنرمند جوان قمی اجرا می شود که با او به در این زمینه به گفت و گو پرداختیم.

آقای فرحناک از خودتان بگویید؟

متولد ۲۷ دی ۱۳۷۹ از قم هستم که در حال حاضر در مقطع کارشناسی در رشته سینما در دانشگاه پارس تهران تحصیل می کنم و در نمایش های مختلف که گاها برخی از آنها به جشنواره راه یافته است به ایفای نقش پرداختم و همچنین در بخش نمایش های رادیو قم و رادیو معارف نیز به گویندگی پرداختم.

چگونه برای ایفای نقش «شهید شهریاری» انتخاب شدید؟

انتخاب این نقش برای من خیلی عجیب و جالب بود. عکس آقا مجید و فراخوان انتخاب بازیگر، توسط یکی از دوستان ما در فضای مجازی گذاشته شده بود. پدرم که خود از هنرمندان تئاتر و سینما است برای شرکت من در این فراخوان بسیار اصرار داشت اما خودم امیدی نداشتم که برای این نقش انتخاب شوم اما بالاخره با پافشاری پدر و مادرم در این فراخوان شرکت کردم که کارگردان و تهیه کننده در نخستین دیداری که انجام شد به دلیل شباهت چهره من با این شهید بزرگوار برای ایفای نقش در دو کاراکتر شهید شهریاری و پسرشان انتخاب شدم.

ایفای نقش یک شهید برای شما سخت نیست؟ چگونه با این نقش ارتباط برقرار می کنید؟

قطعا در ابتدای هر کار ، ارتباط برقرار کردن با نقش های گوناگون دشوار و پیچیده است، اما این نقش به این خاطر ویژگی های رفتاری مشابهی که با من داردکارم را آسان تر کرده است.البته ناگفته نماند که گاهی اوقات از شدت گذشت، مهربانی و متانت شهید شهریاری کلافه می شوم و با خود می گویم «این دیگه واقعا خیلی عجیبه ! چطور ممکنه اینجا عصبانی نشه؟» و بعد دوباره با فکر به اینکه شهید شهریاری فراتر از یک انسان بود ، خودم را آرام میکنم و تمام تلاشم را برای اینکه از ایشان الگو برداری کنم به کار می بندم.

چه شاخصه ای از خصوصیات اخلاقی شهید «شهریاری» توجه شما را بیشتر جلب کرده است؟

زندگی «شهید شهریاری» زندگی یک فرد خاص است. از نکات بسیار قابل تامل در برخورد با زندگی شهید شهریاری این است که واقعا دل دریایی داشتن به گونه ای که دست همه دانشجوهایشان را می گرفتند و به آنان کمک می کردند. به جوان هایی که جبهه رفته بودند و فرصت تحصیل نداشتند، بصورت رایگان علم آموزی می کردند. هیچ وقت کسی صدای بلند این شهید را نشنیده و به جز روی خوش ، مهربانی و لبخند کسی از ایشان ندیده است.

حالا که در نقش «شهید شهریاری» بازی می کنید و زندگی ایشان را ملموس تر درک می کنید، به نظر شما چه عاملی موجب رشد شخصیتی این شهید شد؟

«شهید شهریاری»کل قرآن کریم را از حفظ بودند و ارتباط بسیاری قوی با خدا برقرار می کردند که فکر می کنم در کنار تلاش و هوششان، همین مسئله موجب شد که بتوانند در علم موفق شوند و به رشد شخصیتی برسند.

خاطره خاصی از اجرای این نقش دارید که برایمان تعریف کنید؟

شب پیش از نخستین ضبطمان، ذهنم درگیر نقش بود و در خلوت خودم اشک می ریختم.کمی بعد «شهید شهریاری» و عموی شهیدم «اسدالله فرحناک» را به حضرت زهرا (س) قسم دادم که تا فردا به طریقی من را مورد تایید قرار بدهند تا خیالم راحت بشود که برای این نقش درست انتخاب شدم.

روز بعد هنگام ضبط، متوجه شدم یکی از بچه های سیاهی لشگر عجیب شبیه عمویم است و همین مسئله ذهنم را تا پایان ضبط درگیر کرده بود. ضبط که تمام شد همان پسر جوان چشم رنگی صدایم کرد و با لبخند گفت خیلی خوب بازی کردی..دمت گرم! و این برای من ثابت شد که شهدا با ما صحبت می کنند.

تا چه اندازه بازی در این نقش برای شما حائز اهمیت است؟

بازی در این نقش برای من از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و به هیچ عنوان نمی خواهم با بازی ضعیف و یا بی تمرکز، ارزش و شأن این شهید والامقام را در نگاه مخاطب پایین بیاورم.به همین دلیل تمام تلاشم را می کنم تا «شهید شهریاری» را به بهترین نحو ممکن معرفی کنم.

امیدوارم بتوانم نقش این شهید بزرگوار را به بهترین نحو ممکن ایفا کنم و باید بگویم بازی کردن در نقش شهید شهریاری برای من یک افتخار بزرگ محسوب می شود.

انتهای پیام/۷۸۰۰۵*۳۰/خ
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «روایت فرحان از صبح آخرین روز» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.