سقوط آزاد از قله به قعر / توریست های ورشکسته در ناپل!



به گزارش خبرگزاری فارس، سی امین دوره یونیورسیاد به میزبانی ناپل ایتالیا برگزار شد و در رشته والیبال تیم های مختلف با هم به رقابت پرداختند. در دیدار پایانی این دوره از مسابقات تیم والیبال دانشجویان ایتالیا توانست با نتیجه ۳ بر ۲ لهستان را شکست داده و بر سکوی قهرمانی تکیه بزند. در بازی رده بندی هم روسیه با نتیجه ۳ بر صفر مقابل فرانسه پیروز شد.

تیم ملی دانشجویان ایران به عنوان مدافع عنوان قهرمانی این رقابت ها در رده هجدهم قرار گرفت. والیبال ایران در دوره گذشته با هدایت مسعود آرمات کاری کردند کارستان و برای نخستین بار مدال طلای ایران در این پیکارها را کسب کردند، اما امسال تیم دانشجویان ایران با هدایت علی پورعروجی شرایط متفاوتی داشت.

دانشجویان ایران در مرحله مقدماتی نتیجه را به تیم های فرانسه، لهستان، کانادا و برزیل واگذار کردند. به این ترتیب شاگردان پورعروجی برای کسب عنوان هفدهم تا بیستم به مصاف چین رفتند و توانستند حریف آسیایی خود را با نتیجه ۳ بر صفر شکست دهند. در ادامه دانشجویان ایران برای رسیدن به عنوان هفدهم یا هجدهم مقابل مکزیک به میدان رفتند و مقابل این تیم هم حرفی برای گفتن نداشتند و ۳ بر صفر بازنده شدند تا مدافع عنوان قهرمانی نتواند عنوانی بهتر از هجدهمی در این دوره از مسابقات کسب کند.

در شرایطی که والیبال ایران در بخش های ملی این روزها نشان داده حرف های زیادی برای گفتن دارد، کسب چنین نتیجه ای می تواند به آبروی این رشته در میادین بین المللی آسیب بزند. حال سوال اینجاست که واقعا چه بلایی بر سر مدافع عنوان قهرمانی آمد که چنین شوکی به علاقمندان این رشته وارد کرد؟ بازیکنانی که توسط کادر فنی دانشجویان انتخاب شدند در عین جوانی از بازیکنان اصلی تیم های باشگاهی خود بودند و در تیم های ملی جوانان و امیدهای ایران سابقه بازی داشتند.

دانشجویان ایران از هفدهم اردیبهشت زیر نظر پورعروجی استارت زدند و چند بازی تدارکاتی هم برگزار کردند. کمترین توقع از تیمی که بازیکنان خوبی هم در اختیار داشت این بود که بتواند حداقل بین ۳ تا ۵ پیروزی کسب کند، اما این اتفاق هیچگاه رقم نخورد تا پورعروجی و شاگردانش نقس توریست را داشته باشند.

عملکرد والیبال دانشجویان در مسابقات جهانی به قدری ضعیف و غیرقابل دفاع بود که «علی پورعروجی» در پیامی نوشت: با توجه به مشغله مسعود آرمات در تیم جوانان (سرمربی سابق تیم والیبال دانشجویان) و حتی به توصیه وی و دیگران، مسئولیت تیم والیبال دانشجویان راقبول کردم. ما از دوستان قدیمی هستیم و هیچ تعارضی بین ما نیست و من را نیز به جای آنها منصوب نکردند، بلکه با پیشنهاد و همکاری آنان به عنوان مربی تیم دانشجویان انتخاب شدم.

وی گفت: با توجه به کمبود وقت نباید این مسئولیت را می پذیرفتم و فقط قصدم کمک بود که متاسفانه میسر نشد. در زمان کوتاهی که داشتیم، همه اعضای تیم، مسئولان، کادر فنی و بازیکنان زحمات فراوانی کشیدند، اما زمانی که در دو دیدار اول مقابل فرانسه و لهستان مغلوب شدیم و مشخص شد از گروه صعود نمی کنیم بازیکنان انگیزه لازم را برای ادامه کار از دست دادند. سطح کیفی مسابقات هم بسیار بالا بود و در گروه خیلی سختی قرار داشتیم. ضمن اینکه تیم ها با نفرات حرفه ای در مسابقات شرکت کرده بودند.

پورعروجی خاطرنشان کرد: برای این نتایج از جامعه فهیم والیبال و ورزش دانشگاهی کشور به سهم خود عذرخواهی می کنم که نتوانستم انتظارات را برآورده سازم.

در پایان ذکر چند نکته شاید خالی از لطف نباشد؛ اول اینکه چرا تغییراتی در کادر فنی تیم قهرمان ایجاد شد؟ سوال دوم اینکه چرا برنامه ریزی های درست و دقیقی صورت نگرفت تا شاهد رقم خوردن چنین نتایجی نباشیم؟ سوم اینکه مگر یکی از وظایف کادر فنی حفظ انگیزه بازیکنان در شرایط سخت نیست؟ پس چطور پورعروجی خیلی راحت عنوان می کند که پس از قطعی شدن عدم صعود ایران بازیکنان انگیزه خود را از دست دادند؟ پورعروجی که به عنوان مربی لژیونر والیبال ایران هم شناخته می شود و سابقه کار در تیم ملی بنگلادش را هم دارد در بخشی دیگر از صحبت هایش عنوان کرد که حریفان با نفرات حرفه ای در مسابقات حاضر بودند؛ آیا این شرایط برای ایران وجود نداشت؟!

والیبال ایران در رده نوجوانان، جوانان و امید پر است از بازیکنان با استعداد که با اندکی تمرین و هماهنگی می توانند حرف های زیادی برای گفتن داشته باشند، اما در تیم دانشجویان ظاهرا آقایان به فکر مسائل دیگری بودند. اهالی والیبال توقع دارند که این نتایج هرچه زودتر آسیب شناسی شود تا در سال های آینده شاهد چنین نتایج فاجعه باری در والیبال ایران نباشیم.

انتهای پیام/س
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «سقوط آزاد از قله به قعر / توریست های ورشکسته در ناپل!» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.