گرد فراموشی بر مصوبه ایجاد پایگاه اطفای حریق فیروز آباد یاسوج



به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، بر اساس تفاهم نامه بین سازمان جنگل ها، وزارت کشور و وزارت دفاع در سال ۹۵ مقرر شد ۱۶ پایگاه اطفای حریق در استان های مختلف کشور با هدف مدیریت بحران ایجاد و راه اندازی شود که بعد از گذشت بیش از ۴ سال هنوز خبری از اجرای این مصوبه نیست.

۵۳ درصد مساحت استان کهگیلویه و بویراحمد معادل ۸۷۳ هزار و ۶۰۰ هکتار را جنگل از گونه های مختلف از جمله گونه زیبای بلوط تشکیل می دهد که در یک دهه اخیر حال و روز خوشی ندارند و روزانه بر پیکر بی جان آن باید نغمه محلی سرود تا جایی که بخش زیادی از این سرمایه ملی به دلیل آتش سوزی، زمین خواران و بیماری در سال های اخیر به نابودی رفته است.

این استان به دلیل بارش های مناسب در فصل های زمستان و بهار شاهد پوشش مرتعی و رویش بسیار زیاد علوفه ای بوده به گونه ای که با گرم شدن هوا بخش زیادی جنگل ها و مراتع طعمه حریق می شود و سالانه بخشی از درختان جنگلی از جمله بلوط در آتش بی تدبیری می سوزد.

با بحرانی شدن آتش سوزی در جنگل و مراتع در استان های مختلف کشور از جمله حوزه زاگرس، سال ۹۵ سازمان جنگل ها تفاهم نامه ای ۳ جانبه با وزارت کشور و وزارت دفاع با هدف ایجاد و راه اندازی ۱۶ پایگاه اطفای حریق امضا کرد که بعد از گذشت بیش از ۴ سال هنوز خبری از اجرای این مصوبه نیست.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد در این زمینه به تسنیم گفت: طبق تفاهم نامه سازمان جنگل ها، وزارت کشور و وزارت دفاع باید ۱۶ پایگاه اطفای حریق در کشور احدا شود که یکی از آنان در فیروزآباد کالوس یاسوج است.

غلام حسین حکمتی نیک با تشریح ضرورت ایجاد و راه اندازی این پایگاه در استان، افزود: ساختمان محل اجرای این مصوبه احداث و استخر ستیک و محوطه آماده است ولی می گویند باید ارتش داشته باشید که آشیانه داشته باشد.

انتهای پیام/۵۴۱/ش
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «گرد فراموشی بر مصوبه ایجاد پایگاه اطفای حریق فیروز آباد یاسوج» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.