تعداد متکدیان در رفسنجان کاهش یافته است



به گزارش خبرنگار مهر، مجید فصیحی هرندی ظهر سه شنبه در جلسه ساماندهی متکدیان با بیان اینکه در رفسنجان کودکان کار رفسنجان نداریم، اظهار کرد: متکدیان اگر رها شوند دوباره به منجلاب اعتیاد گرفتار می شوند، متکدیان جمع آوری شده به مراکز ترک اعتیاد معرفی شوند تا با ترک اعتیاد به آغوش گرم خانواده برگردند.

وی تصریح کرد: تکدی گری کار پرسودی است نباید به آنها کمک کرد، مردم باید بدانند که به متکدیان کمک و نهادهای حمایتی و خیریه ها بهترین جا برای کمک به نیازمندان هستند.

فرماندار رفسنجان با اشاره به اینکه بیش از ۶۰ هزار تبعه افغانستانی در این شهرستان وجود دارد، اظهار کرد: موضوع ساماندهی اتباع بیگانه به ویژه کودکان اتباع که در شهر پرسه می زنند و رفتارهای نامناسب از خود نشان می دهند که تبعاتی در بر دارد باید این موضوع را به عنوان مطالبه گری به وزارت کشور ببریم و از این نهاد مدد بگیریم.

مدیر مؤسسه خیریه کوثر رفسنجان نیز گفت: در میان افراد متکدی برخی هستند که در کنار قاچاق مواد مخدر تکدی گری می کنند و از شهرهای دیگر به رفسنجان می آیند.

محسن اسماعیلی افزود: وضعیت رفسنجان نسبت به سال های قبل از نظر متکدیان خوب است اما نیازمندان واقعی شهرمان را به خیریه ها بسپارید، بیشترین جا داروخانه ها و پمپ بنزین ها است که چندین بار پیگیری شده اما به افراد تذکر نمی دهند که به متکدیان کمک نکنند.

ایجاد گرمخانه برای متکدیان بی خانمان

شهردار رفسنجان نیز در این جلسه گفت: نیاز است فضای مجازی، آموزش وپرورش و رادیو و رسانه ها برای فرهنگ سازی زندگی قانونمندانه اتباع بیگانه و ساماندهی متکدیان تلاش کنند.

محمدرضا عظیمی زاده افزود: حتی پیامبر اکرم(ص) هم در بحث هدایت مردم تلاش می کردند؛ بحث های اجتماعی بخشی دست ما مسئولان است در رفسنجان ظلمی از ناحیه اتباع بیگانه به مردم می رسد، خود مردم اینها را می آورند، که باید توجیه شوند.

وی بیان کرد: شهرنشینی با شهروندی فرق می کند، اتباع قاعده شهرنشینی را نمی پذیرند برخورد با آن ها هم تبعاتی دارد برای اتباع مجاز که شناسایی شدند می توان مسئولیت داشت اما برای غیرمجازها نمی شود.

شهردار رفسنجان همچنین از ایجاد گرمخانه برای متکدیان بی خانمان خبر داد.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «تعداد متکدیان در رفسنجان کاهش یافته است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.