همه وعده هایی که قالیباف، زاکانی، جلیلی و قاضی زاده هاشمی در دوره های مختلف انتخابات دادند+جدول

محمدباقر قالیباف
* با همه زنان و دختران ایرانی عهد می بندم که خانواده و زن در خانواده مهمترین عنصر و سلول جامعه است؛ به این معنا که ما هرچه از جامعه توقع داریم، اول از خانواده با محوریت زن است و این اساس کار ماست. * در تنظیم برنامه هفتم برای ۵ ساله آینده با افتخار مخاطب را خانواده و زمان اعلام کردم. بر این باورم که زنان ما در عرصه های مدیریتی، هیچ فرقی با مردان ما ندارند و نباید در آن جا ناعدالتی و تبعیض و همچنین محدودیت وجود داشته باشد. همچنین معتقدم در جاهایی باید برای زنان تبعیض باشد و آنجایی است که لازم است زمان ما از حمله زنان سرپرست خانوار از هر جهت برای حل مشکلات شان در مسائل اقتصادی در اولویت باشند و این عین عدالت است و من در دوران حضور در شهرداری تهران به این موضوع توجه کردم. * ظرفیت هایی داریم که تا پیش از تحقق رشد اقتصادی در حال اتلاف و هدررفت هستند؛ من با شناخت دقیق ظرفیت ها قول می دهم و دولت چهاردهم را ضامن این می دانم که تا زمانی که تورم کاهش پیدا نکرده و به اندازه افزایش حقوق نیامده، فاصله ایجاد شده را هم با کمک نقدینگی و هم با کالای اساسی برای جامعه جبران می کنم؛ امروز دغدغه خانواده ما این است که یک خانواده برای ازدواج حداقل نیاز جدی به ۵ الی ۶ قلم از وسایل دارد که من ۱۲ قلم را در نظر دارم که باید در کنار اقلام اساسی مربوط به حوزه تغذیه که بیش از حدود ۲ هزار و ۱۰۰ کیلو کالری تامین شود؛ این کالاهای اساس را هم به گونه ای در کنار کالاهای تغذیه ای بگذارم که گرانی روی آنها اثر نگذارد و این کار را تا زمانی که افزایش حقوق یا میزان تورم یکی نباشد ادامه خواهم داد. * قول می دهم سال به سال در دولت خود تغییر را در زندگی خود چه در سفره خود و چه در کارهای زیرساختی احساس کنید. * امروز بازنشسته آسایش و آرامش می خواهد اما دنبال بهانه ای هستند که فرزندان و نوه ها نیایند؛ همان طور که قبلا گفتم اطمینان می دهم که نگران یخچال تان نباشید؛ این ظرفیت و امکان با مدیریت صحیح وجود دارد. * ثبات در بورس را می توان در سال اول دولت چهاردهم ایجاد کرد. * ما از گرانی و تورم و کاهش قدرت خانوارها شرمنده ایم و برای رفع آن در دولت چهاردهم «خدمت و پیشرفت» برنامه و روش اجرا داریم که ضمانت آن کارنامه عملکردم در سالیان گذشته است. * نزدیک به ۶۰ تا ۷۰ درصد درآمد خانوارها برای مسکن هزینه می شود که باید این مشکل را حل کنیم؛ در زمینه خودرو و اتباع بیگانه هم مشکل داریم که برای آن ها برنامه دارم. * به سمت استقلال بانک مرکزی می رویم که در قانون جدید این استقلال را داده است؛ اقتدار بدان معنا که دخالت دولت در امورات بانک مرکزی حداقلی شده است. * می توان روابط مالی دو جانبه با کشورهای بزرگ دنیا داشت و به جای دلار و یورو با ارزهای خودشان عملیات اقتصادی کنیم که از این ظرفیت ها استفاده نمی کنیم؛ این فرصت در شانگ های و بریکس وجود دارد. * باید به سمتی رفت که یک اگر یک کارمند و کارگر تمام درآمدش را برای مسکن بگذارد، باید بتواند بعد از ۷٫۵ سال مسکن تهیه کند. اکنون این شاخص در کشور حدود ۱۴ سال است که باید آن را به نصف کاهش داد لذا باید مسکن را ارزان تر تمام کرد و استفاده درست از زمین ها داشت. * این اطمینان را به مردم داد که در صورتی که به ریاست جمهوری دولت چهاردهم برسد، با برنامه ریزی دقیق و سرعت بالا به این موضوع خواهد پرداخت و ٣٣٠ هزار هکتار زمینی که در قانون برنامه ی هفتم به ظرفیت سکونتگاهی اضافه شده است را اجرا خواهد کرد.
***
* علت ناکامی جمهوری اسلامی درحوزه اقتصاد این است که نسبت به قرار ۱۲فروردین سال ۵۸ با مردم که قرار بود آنها در همه عرصهها تصمیمگیر باشند و سرنوشت خود را تعیین کنند، بیتعهدی کرده ایم. * در بخش اقتصادی همانند دوران دفاع مقدس همه مردم را وارد گود نکرده ایم و فرصت را فقط به ۴درصد جمعیت کشور داده ایم و پول ۹۶درصد مردم را جمع کرده و در اختیار بانک ها قرار دادیم و آنها را به حاشیه افتصاد کشور رانده و دور کرده ایم. نقدینگی کشور هشت هزار میلیارد ریال افزایش پیدا کرده است به این معنی که هر خانواده ۴۰۰ میلیون ریال، چه کسی از این پول استفاده می کند؟ * علت اصلی فاصله فقر و غنی در کشور آن است که چهار درصد جامعه به ۹۶ درصد مابقی اجازه فعالیت نداده اند. رکود و تعطیلی کارگاه هاو کاهش تولید، قشر زیادی بیکار شده اند. می توان به آنها ماهانه ۲۵۰ هزار تومان کارانه داد تا بار دیگر به بازار کار برگردند. این حق آنهاست و حداقل کمک ماست. * معوقات بازنشستگان و فرهنگیان پرداخت خواهد شد. دولت مردم، فرصت های برابر را برای همه مردم فراهم می کند. برای مشکلات محیط زیست بویژه ریزگردها برنامه های جدی داریم. * متولدین سال ۶۴، یک میلیون و ۸۵۰ هزار نفر هستند. این روند جمعیت تا دهه بعد ادامه دارد که متوسط جمعیت آن یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر است. جمعیتی که هم اکنون در سنین ۲۲ تا ۳۲ سال هستند و الان شغل و مسکن می خواهند و حق زندگی دارند. متعجبم که مسئولین کنونی می گویند می خواهند اشتغال ایجاد کنند اما می گویند که نمی توان ۵ میلیون شغل ایجاد کرد! *به زنان بویژه زنان سرپرست خانوار توجه ویژه و کار اورژانسی خواهم کرد. امید من بعد از خدا به جوانان بویژه جوانان تحصیل کرده است. همه امیدم به دختران عزیزم است که از دانشگاه فارغ شده و اکنون کنج خانه، افسردگی گرفتهاند. کار برای آنها فقط درآمد نیست بلکه جوهره زندگی است. باید نظام بانکی را اصلاح کنیم که با سرمایه ۹۶ درصدی مردم، فقط به ۴ درصد مابقی وام میدهند! * خواهید دید که مشکلات فرهنگی نیز از گذر اقتصاد حل خواهد شد. * ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان درحال حاضر ارزش سال ۸۹ را ندارد و امروز در حقیقت این مبلغ ۱۵۰ هزار تومان شده است. اگر به مردم هم کمک نکرده باشیم بایستی قدرت خرید مردم را به همان سال ۸۹ برسانیم یعنی یارانه را به ۱۵۰ هزار تومان افزایش دهیم. امروز در دولت مردم، متعهد می شویم که حتما با توجه به افزایش قیمت ها، یارانه ها را نیز تا سه برابر افزایش دهیم و به ۱۵۰ هزار تومان برسانیم.
* دغدغه یک مدیر باید حل و فصل مشکلات مردمی باشد و بس و مردم انتظار دارند تا از سخنان و عملکرد یک مدیر احساس کنند دغدغه های خودشان را از خود او می شنوند. * اگر فقر و تنگدستی در جامعه وجود داشته باشد، آسیب های اجتماعی و مشکلات بزرگ به وجود می آید. در چند سال اخیر برنامه ما این بود که شهرداری را از سازمان خدماتی به نهادی اجتماعی و فرهنگی تبدیل کنیم، با این هدف که بستری برای عبادت خدا از سوی مردم فراهم شود. * لازمه پیشرفت این است که به عنوان رئیس دولت حق صحیح و خطا ندارم. من می توانم بگویم که چوب لای چرخ من می گذارند و نمی توانم کار کنم. با همین قانون آمده ام رئیس جمهور شده ام. این بهانه جویی است. قانون اساسی باید همه اش را اجرا کنم. نه آنجایی که دوست دارم را اجرا کنم و آنجایی که دوست ندارم اجرا نکنم. مردم نمی پذیرند که من بگویم حاکمیت دوگانه است. * واقعا یک فرق جدی بین سیاست خارجی و دستگاه دیپلماسی داریم. کجای دولت گفته است که رئیس دولت بگوید من این تصمیم را در سیاست خارجی می گیرم. هیچ جا قانون اجازه نداده که رئیس دولت می تواند سیاست خارجی را تغییر دهد. * ضمانت کار من گذشته و عملکرد من است. البته در تهران ۲ مورد بوده که پروژه را با تاخیر ۶ ماهه انجام دادم مانند برج میلاد و پروژه صدر که با تاخیر ۶ ماهه و ۱۱۰ روزه انجام شده و ما در این موارد این روحیه را داشتیم که عذرخواهی کردیم. من عذرخواهی را یاد گرفته ام. * دولت نباید در هر جای اقتصاد دخالت کند. دولت باید چابک و کوچک باشد و هزینه اش کم باشد. شفافیت باید در اقتصاد وجود داشته باشد. نباید رانت اطلاعاتی در اقتصاد باشد. * قول می دهم در مدت دو سال ثبات را به اقتصاد کشور بازگردانم و کسی نگران بیکاری و تورم نباشد و جزئیات طرح خود را نیز اعلام خواهم کرد. * این روزها می شنویم برخی به دلیل نگرانی ها حرفشان این است که با از بین رفتن تحریم، مشکلات باید حل شود، این موضوع یک نگاه ۱۰۰ درصد درست نیست. امروز سوء تدبیر، ضعف مدیریت و عدم کنترل در کارها و طبق برنامه عمل نکردن؛ بیشتر به ما آسیب زده است و نقش تحریم کمتر از سوء تدبیر است. * من میدانم که به عنوان رئیس جمهور حق تک روی و ماجراجویی و قهرمان بازی ندارم.حق ایجاد اختلاف و تنش ندارم و محق نیستم به حاشیه بروم و مسائل مهم را به حاشیه برانم. حق ندارم پا روی قانون بگذارم. * پدران و برادران ما قدیم ها برنج می خوردند اما هفته ای یک بار. کسانی هم بودند که هر وعده برنج می خوردند. اما امروز اختلاف طبقاتی به جایی رسیده که افرادی گرسنه سر بر بالین می نهند. بالغ بر ۲۵۰۰ نفر در تهران هستند که جایی برای خوابیدن ندارند. در زمستان گذشته برخی شب ها بالغ بر ۳۰۰۰ نفر را ما اسکان می دادیم. این به دلیل بیکاری و اعتیاد در کشور است. * {در پاسخ به سوالی درباره مذاکرات هستهای}: باید لابیهای جدی را بیرون از مذاکره با استفاده از همه ظرفیتها پیش برد.
* با همه زنان و دختران ایرانی عهد می بندم که خانواده و زن در خانواده مهمترین عنصر و سلول جامعه است؛ به این معنا که ما هرچه از جامعه توقع داریم، اول از خانواده با محوریت زن است و این اساس کار ماست. * در تنظیم برنامه هفتم برای ۵ ساله آینده با افتخار مخاطب را خانواده و زمان اعلام کردم. بر این باورم که زنان ما در عرصه های مدیریتی، هیچ فرقی با مردان ما ندارند و نباید در آن جا ناعدالتی و تبعیض و همچنین محدودیت وجود داشته باشد. همچنین معتقدم در جاهایی باید برای زنان تبعیض باشد و آنجایی است که لازم است زمان ما از حمله زنان سرپرست خانوار از هر جهت برای حل مشکلات شان در مسائل اقتصادی در اولویت باشند و این عین عدالت است و من در دوران حضور در شهرداری تهران به این موضوع توجه کردم. * ظرفیت هایی داریم که تا پیش از تحقق رشد اقتصادی در حال اتلاف و هدررفت هستند؛ من با شناخت دقیق ظرفیت ها قول می دهم و دولت چهاردهم را ضامن این می دانم که تا زمانی که تورم کاهش پیدا نکرده و به اندازه افزایش حقوق نیامده، فاصله ایجاد شده را هم با کمک نقدینگی و هم با کالای اساسی برای جامعه جبران می کنم؛ امروز دغدغه خانواده ما این است که یک خانواده برای ازدواج حداقل نیاز جدی به ۵ الی ۶ قلم از وسایل دارد که من ۱۲ قلم را در نظر دارم که باید در کنار اقلام اساسی مربوط به حوزه تغذیه که بیش از حدود ۲ هزار و ۱۰۰ کیلو کالری تامین شود؛ این کالاهای اساس را هم به گونه ای در کنار کالاهای تغذیه ای بگذارم که گرانی روی آنها اثر نگذارد و این کار را تا زمانی که افزایش حقوق یا میزان تورم یکی نباشد ادامه خواهم داد. * قول می دهم سال به سال در دولت خود تغییر را در زندگی خود چه در سفره خود و چه در کارهای زیرساختی احساس کنید. * امروز بازنشسته آسایش و آرامش می خواهد اما دنبال بهانه ای هستند که فرزندان و نوه ها نیایند؛ همان طور که قبلا گفتم اطمینان می دهم که نگران یخچال تان نباشید؛ این ظرفیت و امکان با مدیریت صحیح وجود دارد. * ثبات در بورس را می توان در سال اول دولت چهاردهم ایجاد کرد. * ما از گرانی و تورم و کاهش قدرت خانوارها شرمنده ایم و برای رفع آن در دولت چهاردهم «خدمت و پیشرفت» برنامه و روش اجرا داریم که ضمانت آن کارنامه عملکردم در سالیان گذشته است. * نزدیک به ۶۰ تا ۷۰ درصد درآمد خانوارها برای مسکن هزینه می شود که باید این مشکل را حل کنیم؛ در زمینه خودرو و اتباع بیگانه هم مشکل داریم که برای آن ها برنامه دارم. * به سمت استقلال بانک مرکزی می رویم که در قانون جدید این استقلال را داده است؛ اقتدار بدان معنا که دخالت دولت در امورات بانک مرکزی حداقلی شده است. * می توان روابط مالی دو جانبه با کشورهای بزرگ دنیا داشت و به جای دلار و یورو با ارزهای خودشان عملیات اقتصادی کنیم که از این ظرفیت ها استفاده نمی کنیم؛ این فرصت در شانگ های و بریکس وجود دارد. * باید به سمتی رفت که یک اگر یک کارمند و کارگر تمام درآمدش را برای مسکن بگذارد، باید بتواند بعد از ۷٫۵ سال مسکن تهیه کند. اکنون این شاخص در کشور حدود ۱۴ سال است که باید آن را به نصف کاهش داد لذا باید مسکن را ارزان تر تمام کرد و استفاده درست از زمین ها داشت. * این اطمینان را به مردم داد که در صورتی که به ریاست جمهوری دولت چهاردهم برسد، با برنامه ریزی دقیق و سرعت بالا به این موضوع خواهد پرداخت و ٣٣٠ هزار هکتار زمینی که در قانون برنامه ی هفتم به ظرفیت سکونتگاهی اضافه شده است را اجرا خواهد کرد.
***
* علت ناکامی جمهوری اسلامی درحوزه اقتصاد این است که نسبت به قرار ۱۲فروردین سال ۵۸ با مردم که قرار بود آنها در همه عرصهها تصمیمگیر باشند و سرنوشت خود را تعیین کنند، بیتعهدی کرده ایم. * در بخش اقتصادی همانند دوران دفاع مقدس همه مردم را وارد گود نکرده ایم و فرصت را فقط به ۴درصد جمعیت کشور داده ایم و پول ۹۶درصد مردم را جمع کرده و در اختیار بانک ها قرار دادیم و آنها را به حاشیه افتصاد کشور رانده و دور کرده ایم. نقدینگی کشور هشت هزار میلیارد ریال افزایش پیدا کرده است به این معنی که هر خانواده ۴۰۰ میلیون ریال، چه کسی از این پول استفاده می کند؟ * علت اصلی فاصله فقر و غنی در کشور آن است که چهار درصد جامعه به ۹۶ درصد مابقی اجازه فعالیت نداده اند. رکود و تعطیلی کارگاه هاو کاهش تولید، قشر زیادی بیکار شده اند. می توان به آنها ماهانه ۲۵۰ هزار تومان کارانه داد تا بار دیگر به بازار کار برگردند. این حق آنهاست و حداقل کمک ماست. * معوقات بازنشستگان و فرهنگیان پرداخت خواهد شد. دولت مردم، فرصت های برابر را برای همه مردم فراهم می کند. برای مشکلات محیط زیست بویژه ریزگردها برنامه های جدی داریم. * متولدین سال ۶۴، یک میلیون و ۸۵۰ هزار نفر هستند. این روند جمعیت تا دهه بعد ادامه دارد که متوسط جمعیت آن یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر است. جمعیتی که هم اکنون در سنین ۲۲ تا ۳۲ سال هستند و الان شغل و مسکن می خواهند و حق زندگی دارند. متعجبم که مسئولین کنونی می گویند می خواهند اشتغال ایجاد کنند اما می گویند که نمی توان ۵ میلیون شغل ایجاد کرد! *به زنان بویژه زنان سرپرست خانوار توجه ویژه و کار اورژانسی خواهم کرد. امید من بعد از خدا به جوانان بویژه جوانان تحصیل کرده است. همه امیدم به دختران عزیزم است که از دانشگاه فارغ شده و اکنون کنج خانه، افسردگی گرفتهاند. کار برای آنها فقط درآمد نیست بلکه جوهره زندگی است. باید نظام بانکی را اصلاح کنیم که با سرمایه ۹۶ درصدی مردم، فقط به ۴ درصد مابقی وام میدهند! * خواهید دید که مشکلات فرهنگی نیز از گذر اقتصاد حل خواهد شد. * ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان درحال حاضر ارزش سال ۸۹ را ندارد و امروز در حقیقت این مبلغ ۱۵۰ هزار تومان شده است. اگر به مردم هم کمک نکرده باشیم بایستی قدرت خرید مردم را به همان سال ۸۹ برسانیم یعنی یارانه را به ۱۵۰ هزار تومان افزایش دهیم. امروز در دولت مردم، متعهد می شویم که حتما با توجه به افزایش قیمت ها، یارانه ها را نیز تا سه برابر افزایش دهیم و به ۱۵۰ هزار تومان برسانیم.
* دغدغه یک مدیر باید حل و فصل مشکلات مردمی باشد و بس و مردم انتظار دارند تا از سخنان و عملکرد یک مدیر احساس کنند دغدغه های خودشان را از خود او می شنوند. * اگر فقر و تنگدستی در جامعه وجود داشته باشد، آسیب های اجتماعی و مشکلات بزرگ به وجود می آید. در چند سال اخیر برنامه ما این بود که شهرداری را از سازمان خدماتی به نهادی اجتماعی و فرهنگی تبدیل کنیم، با این هدف که بستری برای عبادت خدا از سوی مردم فراهم شود. * لازمه پیشرفت این است که به عنوان رئیس دولت حق صحیح و خطا ندارم. من می توانم بگویم که چوب لای چرخ من می گذارند و نمی توانم کار کنم. با همین قانون آمده ام رئیس جمهور شده ام. این بهانه جویی است. قانون اساسی باید همه اش را اجرا کنم. نه آنجایی که دوست دارم را اجرا کنم و آنجایی که دوست ندارم اجرا نکنم. مردم نمی پذیرند که من بگویم حاکمیت دوگانه است. * واقعا یک فرق جدی بین سیاست خارجی و دستگاه دیپلماسی داریم. کجای دولت گفته است که رئیس دولت بگوید من این تصمیم را در سیاست خارجی می گیرم. هیچ جا قانون اجازه نداده که رئیس دولت می تواند سیاست خارجی را تغییر دهد. * ضمانت کار من گذشته و عملکرد من است. البته در تهران ۲ مورد بوده که پروژه را با تاخیر ۶ ماهه انجام دادم مانند برج میلاد و پروژه صدر که با تاخیر ۶ ماهه و ۱۱۰ روزه انجام شده و ما در این موارد این روحیه را داشتیم که عذرخواهی کردیم. من عذرخواهی را یاد گرفته ام. * دولت نباید در هر جای اقتصاد دخالت کند. دولت باید چابک و کوچک باشد و هزینه اش کم باشد. شفافیت باید در اقتصاد وجود داشته باشد. نباید رانت اطلاعاتی در اقتصاد باشد. * قول می دهم در مدت دو سال ثبات را به اقتصاد کشور بازگردانم و کسی نگران بیکاری و تورم نباشد و جزئیات طرح خود را نیز اعلام خواهم کرد. * این روزها می شنویم برخی به دلیل نگرانی ها حرفشان این است که با از بین رفتن تحریم، مشکلات باید حل شود، این موضوع یک نگاه ۱۰۰ درصد درست نیست. امروز سوء تدبیر، ضعف مدیریت و عدم کنترل در کارها و طبق برنامه عمل نکردن؛ بیشتر به ما آسیب زده است و نقش تحریم کمتر از سوء تدبیر است. * من میدانم که به عنوان رئیس جمهور حق تک روی و ماجراجویی و قهرمان بازی ندارم.حق ایجاد اختلاف و تنش ندارم و محق نیستم به حاشیه بروم و مسائل مهم را به حاشیه برانم. حق ندارم پا روی قانون بگذارم. * پدران و برادران ما قدیم ها برنج می خوردند اما هفته ای یک بار. کسانی هم بودند که هر وعده برنج می خوردند. اما امروز اختلاف طبقاتی به جایی رسیده که افرادی گرسنه سر بر بالین می نهند. بالغ بر ۲۵۰۰ نفر در تهران هستند که جایی برای خوابیدن ندارند. در زمستان گذشته برخی شب ها بالغ بر ۳۰۰۰ نفر را ما اسکان می دادیم. این به دلیل بیکاری و اعتیاد در کشور است. * {در پاسخ به سوالی درباره مذاکرات هستهای}: باید لابیهای جدی را بیرون از مذاکره با استفاده از همه ظرفیتها پیش برد.
گفتگو با هوش مصنوعی
💬 سلام! میخوای دربارهی «همه وعده هایی که قالیباف، زاکانی، جلیلی و قاضی زاده هاشمی در دوره های مختلف انتخابات دادند+جدول» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.