بانوان در چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر حضور درخشانی دارند



زهرا بهروزآذر معاون امور زنان و خانواده در دولت چهاردهم در ششمین روز این رویداد فرهنگی-هنری حضور داشت.

زهرا بهروزآذر که برای تماشای نمایش «ذرات آشوب» به نویسندگی و کارگردانی ابراهیم پشت کوهی به مجموعه تئاتر شهر آمده بود، درباره استقبال کارگردانان زن از این رویداد گفت: زنان می توانند در همه عرصه ها فعال باشند و بهترین نسخه از خودشان را ارائه دهند.

او افزود: زنان ایرانی در عرصه تئاتر، به ویژه به دلیل روحیه مادرانه و تعامل پذیری، توانسته اند فاصله میان هنرمند و مخاطب را کم کنند و این ویژگی در تئاتر بسیار ارزشمند است.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری ادامه داد: طبیعتا خانم ها به دلیل روحیه ای که دارند، در عرصه های هنری موفق تر عمل می کنند، شاید به همین دلیل تئاتر خیابانی برایشان جذاب است؛ زیرا می توانند ایده ها و حرف هایشان را به طور مستقیم نشان دهند و به نتیجه برسانند. قطعا تئاتر خیابانی فرصتی مناسب برای تحقق این اهداف است.

بهروزآذر با اشاره به تئاتر خیابانی عنوان کرد: این نوع نمایش ها به دلیل ارتباط مستقیم با مردم، تأثیرگذاری بالایی دارند و می توانند موضوعات مختلف را به خوبی بازنمایی کنند یا حتی راه حل هایی برای مسائل ارائه دهند.

او در ادامه سخنانش با اشاره به جایگاه زنان در جشنواره بین المللی تئاتر فجر گفت: بانوان هنرمند، امسال در جایگاه کارگردانی عملکرد درخشانی داشتند و حضور پررنگ و فعالی از خود نشان دادند. آنها به موضوعات جالب و منحصر به فردی پرداخته اند و توانستند این موضوعات را در آثار خود برجسته کنند.

معاون امور زنان و خانواده در دولت چهاردهم با اشاره به ویژگی های تئاتر خیابانی عنوان کرد: یکی از ویژگی های مهم نمایش های خیابانی، کاهش فاصله میان هنرمند و مخاطب است که به دلیل ارتباط چهره به چهره و تعامل مستقیم، اثربخشی این هنر را افزایش می دهد. این ویژگی نمایش خیابانی را به رسانه ای مؤثر برای بازتاب مسائل زنان و خانواده تبدیل کرده است.

بهروزآذر ادامه داد: از آنجا که بخش مهمی از جامعه ما را زنان تشکیل می دهند و مسائل خانواده در کشور ما اهمیت بالایی دارد، این ظرفیت برای ایجاد یک رابطه دوطرفه میان هنرمند و مخاطب، بسیار ارزشمند است.

او گفت: یکی از باور های دولت چهاردهم این است که برای شناسایی و حل مسائل اجتماعی باید از تمامی ظرفیت ها استفاده شود. هنرمندان نیز بخشی مهم از این ظرفیت ها هستند. زبان هنرمند تنها کلام و متن نیست؛ بلکه او با ابزار ها و رسانه های مختلف می تواند وجوه گوناگون یک مسئله را به تصویر بکشد و در شناخت و تحلیل آن نقش مهمی ایفا کند.

معاون امور زنان و خانواده در دولت در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: ما امیدواریم با اقداماتی که آغاز شده، به ویژه از طریق گفت و گو های انجام شده با معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بتوانیم از همین جشنواره سنگ بنای حضور بیشتر بانوان در عرصه تئاتر را بگذاریم. هدف ما این است که در تمامی جشنواره های فجر و در تمام حوزه ها، از توانایی های زنان در هر جایگاهی که هستند، بهره مند شویم.

چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر به دبیری خیرالله تقیانی پور تا ۱۳ بهمن در تهران برپاست.

منبع: روابط عمومی چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «بانوان در چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر حضور درخشانی دارند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.